هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
رکورد ساعت مطالعه این هفته تون چقدر بود!؟
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
_Biliifti_
۱۰:/ ی روزش فقطا میانگین نهنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sevilay
خودم و خودت تنبیه میخوایم
کمه این روزا -
@Sevilay
خودم و خودت تنبیه میخوایم
کمه این روزادانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_
کم نیس من اگه بقیه روزا هم ده ساعت بخونم راضیم -
_Biliifti_
کم نیس من اگه بقیه روزا هم ده ساعت بخونم راضیمنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sevilay
چون پلشتی -
@Sevilay
چون پلشتیدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_
چون خوندنیارو خوندیم قبلا فقط نیاز ب فرایند طاقت فرسای مرور داریم
از مرور متنفرم -
_Biliifti_
چون خوندنیارو خوندیم قبلا فقط نیاز ب فرایند طاقت فرسای مرور داریم
از مرور متنفرمنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sevilay
کمه مجید -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانه دلتنگ غروبی خفه بود ..
-
@Sevilay
کمه مجیددانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_
خب راهکاری نداری؟ -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay گفته تازه سخت ترم میشه عباس قولییی هعییی
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خب در این لحظه بالاخره اما رو احتمال یازدهم هم تموم شد رفت
-
_Biliifti_
خب راهکاری نداری؟نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sevilay
درس بخون
شب بیدار بمون اگه وقت پرتیای روزت کنترل نمیشن -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط erfan wizard انجام شده
Rahman Aa
سلام .برم بگردم پیامی که گفتی تا 16 خرداد نمیام ،لایکش رو پس بگیرم؟! -
@Sevilay
درس بخون
شب بیدار بمون اگه وقت پرتیای روزت کنترل نمیشننوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ جسارتا شما کنکوری هستید؟پشت؟
-
_Biliifti_ جسارتا شما کنکوری هستید؟پشت؟
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa
جسارتا دانشجوام -
Rahman Aa
جسارتا دانشجوامنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ اوکیی
-
Rahman Aa
سلام .برم بگردم پیامی که گفتی تا 16 خرداد نمیام ،لایکش رو پس بگیرم؟!نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Deleted-Account0
-
_Biliifti_ اوکیی
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa
کنکوریم پسر
سال اول -
@Sevilay
درس بخون
شب بیدار بمون اگه وقت پرتیای روزت کنترل نمیشندانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_
شب بیداری؟
عمراااا
تو که ب اهمیت خواب در زندگی واقف بودی چرا -
@Valichekiنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_
=))))))