هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Sevilay قربونت برم حتمااااا ایشاالله قسمت خودت
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdieh te مشهدی؟!
-
Mahdieh te مشهدی؟!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهCpR آره عزیزم
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عا چی میشد مسیجمُ باز کنم و اون چیزی ک باید ببینمُ و ببینم
-
به گذشته نگاه میکنم حسرت میخورم.به اینده نگا میکنم نگرانم .به حال می نگرم حسی ندارم.
کاااااااش هیچ وقت بزرگ نمیشدم.کاااااااااااااش همون بچه ی 7 و 8 ساله میموندم.
-
CpR آره عزیزم
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط CpR انجام شدهMahdieh te خیلی خوبه
درک نمیکنم چرا اونایی ک مشهدن خیلی کم میرن حرم -
خاطراتت شدن تیغی بر جانم هرچند شیرین بودن اون لحظات ولی الان یاداوری خیلی تلخه.
-
Mahdieh te خیلی خوبه
درک نمیکنم چرا اونایی ک مشهدن خیلی کم میرن حرمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهCpR اصن همهی مشهدیا قبول دارن که کم میرن. شاید چون حرم بغل دستشونه و میگن خب هر وقت فرصت شد و هیچ وقت نمیرن
-
CpR اصن همهی مشهدیا قبول دارن که کم میرن. شاید چون حرم بغل دستشونه و میگن خب هر وقت فرصت شد و هیچ وقت نمیرن
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdieh te آره دیقا
-
Mahdieh te آره دیقا
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهCpR من هر دفعه میرم به خودم میگم اَه ای کاش فردام بیام بعد دو هفته میگذره نمیرم. البته مسافتم زیادهها مثلا از خونه ما تا حرم با اتوبوس یک ساعت راهه
-
دلم میخواد گریه کنم.ای لعنت به اونی که اولین بار گفت مرد که گریه نمیکنه
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعد ترس رفتم سراغ جای امنی به اسم خانه
خانه؟ فقط اسمی بود از وجود خانه ، یه قالب نمادین از جای امن
کهنه نشین جلوی در متعجب نگا میکرد انگار که بگوید چرا زنده برگشتی؟
میدانم که در این دو ساعت رویاهایی برای بوییدن گوشت فاسد شده من دیده بود
حتی اشک هایش کنارش بودند ، توی یک شیشه چرک ، قرار بود سر قبرم بریزد -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حق با بهار بود، با همان ساقههای لخت. بر این پهنهی خاک چیزی هست که به رغم ما ادامه میدهد. خوب است که جلوههای بودن را به غم و شادی ما نبستهاند
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فردا بهینه تر
خودتو امروز الکی خسته کردی -
CpR من هر دفعه میرم به خودم میگم اَه ای کاش فردام بیام بعد دو هفته میگذره نمیرم. البته مسافتم زیادهها مثلا از خونه ما تا حرم با اتوبوس یک ساعت راهه
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdieh te هوم منم یه دوساعتی راه دارم
-
Mahdieh te هوم منم یه دوساعتی راه دارم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهCpR مگه کجایی
-
CpR مگه کجایی
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط CpR انجام شدهMahdieh te
دوساعت ن 3 ساعت دیگ -
Mahdieh te
دوساعت ن 3 ساعت دیگدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهCpR حیدریه؟ خیلی قشنگه من متولد اونجام
-
CpR حیدریه؟ خیلی قشنگه من متولد اونجام
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdieh te آره ولی گفتم نزدیک نگفتم خودشس
-
CpR حیدریه؟ خیلی قشنگه من متولد اونجام
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdieh te تو کنکوری هستی یا پشت؟!