هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نکنه فرداست:|||||
-
Mahdieh te :///////////
پس فردادانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@eel خب خوبه پس
هنوز کلی وقته -
@eel خب خوبه پس
هنوز کلی وقتهنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdieh te کلی نیست
من ۷ درسم مونده
اصلا دلم نمیخاد برم سمتش -
ام جی کجاست؟؟؟
خیلی خوبه بابا این -
@eel خب خوبه پس
هنوز کلی وقتهنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شدهMahdieh te بخدا 3 روزی هست که از هر چی درس هست زدم واس دینییی اصلا ین درس نچسبه بیشعور آشغاله بعد امتحان قطعا الزاما همواره به یقین تشش ایزنوم
-
Mahdieh te کلی نیست
من ۷ درسم مونده
اصلا دلم نمیخاد برم سمتشدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@eel اِ جایزه بزار برای خودت
من بعد هر امتحان یه کیتکت میخریدم جوابه -
Mahdieh te بخدا 3 روزی هست که از هر چی درس هست زدم واس دینییی اصلا ین درس نچسبه بیشعور آشغاله بعد امتحان قطعا الزاما همواره به یقین تشش ایزنوم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa پس ای کاش میرفتم انسانی
من عاشق دینی و عربی ام
نکنه انتخابم اشتباه بوده -
@eel اِ جایزه بزار برای خودت
من بعد هر امتحان یه کیتکت میخریدم جوابهنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdieh te نمی صرفه
-
Rahman Aa پس ای کاش میرفتم انسانی
من عاشق دینی و عربی ام
نکنه انتخابم اشتباه بودهنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdieh te با من حرف نزن پس
-
Mahdieh te نمی صرفه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@eel خسیس نباش من ۱۰ تا خریدم
بعضی وقتا خیلی حالم بد بود یه رانیم میگرفتم -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از استرس تبدیل ب جاروبرقی شدم
۲۴ری دارم میخورم
چته واقعا -
@دختر-بهار نشنیده تایید و تصدیق میکنم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@eel مرسی
️
-
@eel خسیس نباش من ۱۰ تا خریدم
بعضی وقتا خیلی حالم بد بود یه رانیم میگرفتمنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdieh te نه خب
درس نخونم سنگین ترم
درسی که بخاد به زور خوراکی خونده بشه همون خونده نشه بهتره:///
ولی ممنون -
Mahdieh te نه خب
درس نخونم سنگین ترم
درسی که بخاد به زور خوراکی خونده بشه همون خونده نشه بهتره:///
ولی ممنوندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@eel خشک و مقدس بازی درنیار
قرار نیست همیشه درسو با لذت خوند گاهی یه درسی رو دوست نداری خدا شاهده من کل دی رو گریه کردم حالا با خوراکی یا با اشتیاق گذشت مهم اینه -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نبین الان خستم
یروزی غوغا میکنم -
@eel خشک و مقدس بازی درنیار
قرار نیست همیشه درسو با لذت خوند گاهی یه درسی رو دوست نداری خدا شاهده من کل دی رو گریه کردم حالا با خوراکی یا با اشتیاق گذشت مهم اینهنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdieh te در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
:////
قرار نیست همیشه درسو با لذت خوند گاهی یه درسی رو دوست نداری خدا شاهده من کل دی رو گریه کردم حالا با خوراکی یا با اشتیاق گذشت مهم اینه
من دینی رو با لذت نخوند
چه بسا خیلی جاهاش گریه کردم و خوندم
ولی چای جوابه
ممنونم -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ntpmکلا
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
تو سالمی؟
بلهه
ولی رد دادیا
بلههه -
Mahdieh te در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
:////
قرار نیست همیشه درسو با لذت خوند گاهی یه درسی رو دوست نداری خدا شاهده من کل دی رو گریه کردم حالا با خوراکی یا با اشتیاق گذشت مهم اینه
من دینی رو با لذت نخوند
چه بسا خیلی جاهاش گریه کردم و خوندم
ولی چای جوابه
ممنونمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@eel زندگی همینه
به ۵۰ روز دیگه فکر کن، به آزادی مطلق از زندان کنکور