هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-mottaghi چقدم که همه رو شناسایی کردن
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نکنه یکیشم تویی
چیه شناسایی کردنش ،بخوان میتوننن -
@amir-bernousi
امروز ...نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__
یا بعدظهر یا صبح فردا -
@amir-bernousi کانون پیام داده برید دفترچه انتخاب رشته رو از مراکز کانون به صورت رایگان دریافت کنید...
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi دفترچه انتخاب رشته هرسال فرق داره :|
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نکنه یکیشم تویی
چیه شناسایی کردنش ،بخوان میتوننننوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi کاش منم بودم
حداقل میگفتم تهمت زدن بهم...اشتباه کردنه
همین دیگهیخوان میتونن ولی نخوان....
-
@kosar-mottaghi کاش منم بودم
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا نخوان حق ما ضایع میشه
انقد تلاش کردیم -
amir ahmadi دفترچه انتخاب رشته هرسال فرق داره :|
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi کانون زودتر از همه خبردار میشه از همه چی
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کو پسسس/////:
-
چی کو
-
نمودار تعداد ضربان قلب یه کنکوری تا وقتی که رتبشو ندیده اکیدا صعودیه وقتی که رتبشو دید اکیدا نزولی میشه
نمیدونم سرش چیه، اصل کار بعدشه :|
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نتایج
-
__chakisaldva__
یا بعدظهر یا صبح فردانوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi
صبح ، چقدر صبح ?
سه و چهارصبح یا نه و ده ?
فک کنم نهایتا تا 3 صبح فردا بدن دیگه -
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا نخوان حق ما ضایع میشه
انقد تلاش کردیمنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi کلاااااا ۴ نفرن
اینا چیزی نیست...اونایی که پول دارن میرن خارج یکی دو سال ارمنستانی جایی میخونن پزشکی و... بعد اونایی که پدر یا مادرشون هیئت علمی باشن بر میگردن تو دانشگاه پدر مادرشون...البته یه هزینه ای باید بپردازن...کاملا هم طبق قانو همه چیش -
@amir-bernousi
صبح ، چقدر صبح ?
فک کنم نهایتا تا 3 صبح فردا بدن دیگهنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__
به نظرم تا قبل اخبار صبحگاهی میدن
که خدایی میاد کنفرانس خبریه چه کوفتیه
رتبه های 1تا10 رو اعلام میکنه -
@amir-bernousi
صبح ، چقدر صبح ?
فک کنم نهایتا تا 3 صبح فردا بدن دیگهنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@amir-bernousi
صبح ، چقدر صبح ?
فک کنم نهایتا تا 3 صبح فردا بدن دیگهمن میخوام امشب دیگه بخوابم
-
@kosar-mottaghi کلاااااا ۴ نفرن
اینا چیزی نیست...اونایی که پول دارن میرن خارج یکی دو سال ارمنستانی جایی میخونن پزشکی و... بعد اونایی که پدر یا مادرشون هیئت علمی باشن بر میگردن تو دانشگاه پدر مادرشون...البته یه هزینه ای باید بپردازن...کاملا هم طبق قانو همه چیشنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi سهمیه هیئت علمی لغو شد
-
amir ahmadi سهمیه هیئت علمی لغو شد
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi کی؟
-
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@amir-bernousi
صبح ، چقدر صبح ?
فک کنم نهایتا تا 3 صبح فردا بدن دیگهمن میخوام امشب دیگه بخوابم
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi من بیدار میمونم :|
-
@kosar-mottaghi کلاااااا ۴ نفرن
اینا چیزی نیست...اونایی که پول دارن میرن خارج یکی دو سال ارمنستانی جایی میخونن پزشکی و... بعد اونایی که پدر یا مادرشون هیئت علمی باشن بر میگردن تو دانشگاه پدر مادرشون...البته یه هزینه ای باید بپردازن...کاملا هم طبق قانو همه چیشنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi اینجوریم نیس که هیت علمی بیان بخونن
چهار نفر نیس -
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مگه اخیار صبحگاهیم داریم
باید یکی دوبار صبحا زودتر بیدار بشم