الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور )
-
behnam_esmaeeli مشاور ابریشمreplied to behnam_esmaeeli on ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
behnam_esmaeeli مشاور ابریشمreplied to behnam_esmaeeli on ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@behnam.sharif92gmail.com
بسمه تعالی
آقا اجازه: میشه تو این ایام یه کاری کنیم که ریاضی رو بالای 50 بزنیم؟
بله بزرگوار میشه کار نشد نداره
آقا آخه چطوری ،مگه میشه مگه داریم ،آقا شما هم که همش شوخی می کنید هیچ وقت با ما جدی صحبت نمی کنید
برو بچه جون مگه من با تو شوخی دارم وقتی می گم میشه یعنی میشه
آقا من فقط ریاضی رو به 50 برسونم دیگه بسته در اوج خدافظی می کنم
خوبه زودتر خدافظی کن شرت کم
آقا میشه بگید چی کار کنم
خرج داره عزیز جان
آقا بگو دیگه
اکی خوب گوش کن
سوالای ریاضی تو کنکور چند بخشه و تقریبا به صورت بالاست
خب آقا اینا که همش تو اینترنت هست
کی گفته ؟ این جدولو خودم درست کردم شاید شبیهش باشه اما توضیحات زیر کاملا اون رو متمایز می کنه.
خوب گوش کن و یادداشت کن دیگه تکرار نمی کنم
در جدول فوق مباحث مربوط به ریاضی پایه و دیفرانسیل با رنگ زرد مشخص شده
مباحث جبر و گسسته و آمار با رنگ قرمز
مباحث هندسه پایه با رنگ آبی
مباحث تحلیلی با رنگ سبز
اون مباحثی که کنارش برات علامت مثبت گذاشتم رو (تقریبا 60 درصد)در اولویت قرار بده و مطمئن شو که 50 درصد از 60 درصد رو حتما می گیری بعد با توجه به وقت و ..... برو سربخت بقیه مباحثمنتظر جدول بقیه دروس اختصاصی هم باشید به همراه نحوه مطالعه و منابع مطالعه در ایام باقی مانده.
سر به زیر و سربلند باشید
بهنام اسماعیلی -
behnam_esmaeeli مشاور ابریشمreplied to behnam_esmaeeli on ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تو این قسمت از سال تحصیلی همچین جدولایی واقعا لازم بود
خیلی ممنون -
این جدولا ک مختص ریاضیاس پس تجربیا چی اقای اسماعیلی ؟
-
behnam_esmaeeli مشاور ابریشمreplied to behnam_esmaeeli on ۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تگ نشدن بچه ها
-
اقای اسماعیلی سخته ادمی که چنــــدین ماه کم کاری کرد تو این یه ماه این همه مطلبو جمع کنه!! نشدنیه !! چون واقعا هم حجم مطالب بالاس و هم تستا زیاد
-
behnam_esmaeeli مشاور ابریشمreplied to Mashlab313 on ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط behnam_esmaeeli انجام شده
Mashlab313
خب کسی که تا الان کم کاری کرده قطعا از کسایی که تا الان انجام وظیفه کردن عقب تره
اما کنکور فقط خوندن نیست و باهوش درس خوندن و مهندسی کردن مطالب خیلی کار مهمیه و ایناست که آدم های موفق در کنکور رو متمایز می کنه
نا امیدی و یاس گران بها ترین وسیله شیطانه
هر جا که نا امید بودید بدونید که شیطان بغل دست شماست
به گذشته فکر نکنید و نگاهتون به آینده باشه
قطعا کسی که با امید و انرژی درس می خونه خیلی موفق تره نسبت به یه آدم بی خیال یا ناامید
امیدتون به خدا باشه و با تمام توان و انرژی به درس خوندن ادامه بدید قطعا نتیجش رو می بینید
تجربه به من ثابت کرده که یاس و نا امیدی برکت رو از بین می بره اجازه ندید شیطان با وسوسه کردن گاه و بیگاه شما ارزشمند ترین سرمایه شما که وقت شماست رو هدر بده
در گوشی :
هر وقت نا امید شدی 2 رکعت نماز هدیه کن به مادر امام زمان و با تمام وجودت به کارت ادامه بده
اللهم عجل لولیک الفرج -
به امید خدا بعد از امتحانات نهایی یه سری تست و آزمون براتون قرار میدیم که حتما کمکتون می کنه
-
-
10 نکته مهم برای مطالعه در ماه مبارک رمضان
کنکور سال96 و حتی امتحانات نهایی؛ چندمین سالی است که قسمتی مهم از آن در ماه رمضان و تماماً در تابستان واقع شده و از قضا این ایّام مقارن با زمانی است که اغلب داوطلبان در گامهای پایانی در مسیر آماده سازی خود برای کنکور هستند. بنابراین ضروری است با پاسخ به این پرسش که «در ماه رمضان چگونه درس بخوانیم؟»، دغدغه هایی از داوطلبان کوشا را برطرف کنیم.1 - اُفت طبیعی است اما میتوان به گونهای برنامه ریزی کرد که میزان و کیفیّت ساعات مطالعاتی کاهش پیدا نکند.
2 - توقّف ممنوع : بزرگترین اشتباه را کسانی مرتکب میشوند که با نگرانی از کاهش ساعات و یا کیفیت مطالعه، فعالیت درسی خود را متوقف میکنند.
3 - قدر فرصت برای پیشرفت را بدانید: برنامه ریزی صحیح کمک میکند تا با اندکی جابه جایی در زمانهای آزاد، فرصت مطلوبی برای فعالیت درسی در اختیار قرار بگیرد. بهتر است بدانید بی برنامگی در این ایام بسیاری از رقیبانتان را زمین گیر میکند.
4- برای امادگی و شبیه سازی روز کنکور و تنظیم ساعت بیولوژیک خود، حتما ساعت 7 تا 11 صبح بیدار باشید.
5- پرهیز از تغییر ساعات بدن در طول شبانه روز
بعضی از بچه ها در ماه رمضان جای شب و روز رو عوض می کنن که این کار رو ما زیاد توصیه نمی کنیم چون سبب تغییر ساعت بیولوژیک بدن میشه و عواقب دیگری رو بعد از این ایام برای شما داره.
اول اینکه بهترین زمان خواب عمیق که در شب است رو از دست میدهید.
زیرا تحقیقات نشون داده که بهترین زمان برای داشتن خواب عمیق و کامل بین ساعات 11 شب تا 5 صبح اتفاق میفته و هیچ چیز نمی تونه جای خواب شب رو بگیره.
دوم اینکهتغییر ساعت بیولوژیکی بدن به این شدت اصلاً توصیه نمیشه و بعد از ماه مبارک بازگرداندن اون به حالت عادی برای شما بسیار مشکل خواهد بود. و احتمالا هنگام کنکور، که صبحه نتونین ساعت اوج مطالعه و یادآوری را برگردونین و بجای هوشیاری در خواب خواهید بود.
پس بهتره بعد از سحری 4:15 تا حدود 5 هم نماز صبح رو بخونید و چند دقیقه ای دعا و این زمان به هضم غذای شما و آماده به کار شدن بدن شما هم کمک می کنه و بعد آماده مطالعه بشید
سعی کنید حداقل نیم ساعت بعد از خوردن سحری و افطار مطالعه نکنید چون فشار خون به دلیل پر بودن معده بروی مغز کاهش پیدا می کند.
بنابر این در روزهای ماه رمضان ساعت مطالعه شما 8تا12 ساعت خواهد بود. این ساعت هم خیلی معقول و خوبه و جای هیچ نگرانی نیست
6- دروس مهم و سنگین در ساعات ابتدایی بعد از سحر ( البته رعایت یک ساعت استراحت بعد از خوردن سحری ) گنجانده شود چون سطح قند خون که برای عملکرد مغز مفید است در بالاترین سطح می باشد
7_تا ظهر نهایت استفاده رو ببرید و بعد از ظهر از مغزتون کمتر کار بکشید چون سریعا قند خون مصرف میشه و ساعات منتهی به افطار برای شما قابل تحمل نخواهد بود
توجه داشته باشید در زمان گرسنگی به هیچ وجه فعالیت ذهنی یا درسی ( فعالیت مغزی ) نداشته باشید چون اثرات مخربی بروی مغز خواهخواهد داشت
8- از غذاهای پُر فیبر، زیاد مصرف کنید. این غذاها شامل: میوه ها، سبزیجات، حبوبات و تمامی غلات می باشد. این ها جزو گروه کربوهیدرات های مفید می باشند.
9-افطار را با خرما، کشمش، عسل و بطورکلی با یک قند طبیعی آغازکنید. به این ترتیب اشتها کنترل می شود و پرخوری کمترپیش میآید.
خوردن چای شیرین کم رنگ، شیر گرم، فرنی و حلیم کم روغن در آغاز افطار مناسب است.
10- دو نوع ساعت مناسب برای برنامه ریزی شما ارائه میدهم، شما یکی را انتخاب کرده و بین 10 تا 12 ساعت مطالعه داشته باشید.
نوع اول:
4و نیم صبح تا 11 صبح
9غروب تا 3ونیم صبح (13 ساعت)
نوع دوم
4ونیم صبح تا 1 ظهر
9غروب تا 1 شب (12 ساعت)سر به زیر و سربلند باشید
-
Mmdasn فارغ التحصیلان آلاءreplied to behnam_esmaeeli on ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@behnam.sharif92gmail.com ممنون از راهنماییتون
-
@behnam.sharif92gmail.com در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
@دانش آموزان آلاء
سلام میشه لطفا واسه فیزیک تجربی هم بزارید؟
-
پس هنوزم میشه ی کاری کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه لا سی هزار بیاد پایینه4هزار؟
:)) -
fatemeh007 دانش آموزان آلاءreplied to behnam_esmaeeli on ۱۰ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقای اسماعیلی من که خیلی افتضاحم و بعد از امتحانات ترم که از شنبه دوهفته دیگه میشه میخام بشینم درست وحسابی وبدون بلند پروازی بیجا بخونم واسه سال بعد ان شاالله
اما تو تابستون کدوم ازمون خوبه واز مهر به بعد کدوم ؟؟؟؟؟؟باتوجه به سطح الان من که ضعیم مثلا درحد 30هزار کشورم همین الان
ممنون میشم راهنماییم کنید
@behnam-sharif92gmail-com -
fatemeh007 دانش آموزان آلاءreplied to fatemeh007 on ۱۰ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh007
من میخام درسارو از پایه بخونم یعنی از سال اول دبیرستان چون مشکل ضعف پایه اس بیشتر
طبق روش برنامه ریزی اقای امینی رادهم برای خودم برنامه نوشتم و چون عادت به مطالعه زیاد ندارم از روزی6ساعت شروع خواهم کرد
ولی قراره یکی از ازمونا تو خونه خودم حل کنم
منتظر راهنماییتون هستم -
Marjan 77 در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
@behnam.sharif92gmail.com در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
@دانش آموزان آلاء
سلام میشه لطفا واسه فیزیک تجربی هم بزارید؟
اقای اسماعیلی خواهش میکنم زودتر بزارید،خیلی لازمش دارم...
@behnam-sharif92gmail-com -
behnam_esmaeeli مشاور ابریشمreplied to paripari on ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
paripari
سلام بله چرا که نه -
behnam_esmaeeli مشاور ابریشمreplied to fatemeh007 on ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh007
سلام
شما حتما از همین امروز درست و حسابی شروع کن به خوندن و وقت رو از دست نده
رشتتون چیه؟
در مورد سال بعد هم به نظر من بعد از کنکورتون تصمیم بگیرید.
21/105