فقطIQ بالا ها بیاین می خوایم ورزش ذهنی کنیم....
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
M Tg
نچ، باید همه شون بهم وصل باشن منظورم اوناییه که فاطمه گفت -
Maryam Nateqi
سلام، اینم روش من با 6 خط بدون برداشتن دست...
باید از کادر بیرون بزنیداز کادر های ذهنتون هم بیرون بزنید
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam
سلام، من نگفتم بدون برداشتن دست که -
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام، من نگفتم بدون برداشتن دست کهالمپیادیانوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهMaryam Nateqi
سلام، صورت سوالش رو اشتباه گفتیمعماش خیلیییی معروفه باید بدون برداشتن دست با ۶ تا خط اینها رو به هم وصل کنی
صورت سوالش رو قبلا شنیده بودم اما تا حالا حلش نکرده بودم الان ک مطرحش کردین سریع حلش کردم...
-
Maryam Nateqi
سلام، صورت سوالش رو اشتباه گفتیمعماش خیلیییی معروفه باید بدون برداشتن دست با ۶ تا خط اینها رو به هم وصل کنی
صورت سوالش رو قبلا شنیده بودم اما تا حالا حلش نکرده بودم الان ک مطرحش کردین سریع حلش کردم...
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam
نه بابا دوست عزیزهمین بود صورت سوال، اشتباه گرفتین این سوالو
بنظرم یکم بیشتر تمرکز کنید شاید حلش کردین -
Amirreza Vafaei Moghadam
نه بابا دوست عزیزهمین بود صورت سوال، اشتباه گرفتین این سوالو
بنظرم یکم بیشتر تمرکز کنید شاید حلش کردینالمپیادیانوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
-
المپیادیانوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Maryam Nateqi اگه منظورتون اینه ک با برداشتن دست همه نقاط با هم بلااستثنا راه داشته باشن بفرمایید
به صد روش دیگم میشه وصلش کرد... صورت سوال اصلی بدون برداشتن دست با ۶ خط متصل به هم هستش...
-
المپیادیانوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
0-0ftm در فقطIQ بالا ها بیاین می خوایم ورزش ذهنی کنیم.... گفته است:
M Tg
اینا نباید اتصال داشته باشن؟این شرط هم برای این سوال اگ وجود داشته باشه ک نداره یه شرط ناممکن هستش چون ۱۶ تا نقطه ممکن نیست با ۶ خط با هم کاملا همگی دو به دو با هم ارتباط مستقیم داشته باشن...
-
0-0ftm در فقطIQ بالا ها بیاین می خوایم ورزش ذهنی کنیم.... گفته است:
M Tg
اینا نباید اتصال داشته باشن؟این شرط هم برای این سوال اگ وجود داشته باشه ک نداره یه شرط ناممکن هستش چون ۱۶ تا نقطه ممکن نیست با ۶ خط با هم کاملا همگی دو به دو با هم ارتباط مستقیم داشته باشن...
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam
باشه هم برای شما هم برای هانیه قبول
این یکی رو جواب بدین -
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
2 چوب کبریت جابجا کنید تا 7 مربع بدست بیاد
-
2 چوب کبریت جابجا کنید تا 7 مربع بدست بیاد
المپیادیانوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
باریکلا -
Amirreza Vafaei Moghadam
باریکلاالمپیادیانوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
-
درود به دوستان گل آلایی
اومدیم با یه تست هوش چالش برانگیز دیگه
آزمون ورودی پلیس امریکا
️ قتل یا خودکشی؟مسئله این است؟
(با ذکر دلیل) -
درود به دوستان گل آلایی
آزمون ورودی پلیس امریکا
(با ذکر دلیل)نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Hossein Kazemi به هم ریختگی روی میز مقتول نشون میده ممکنه درگیری وجود داشته باشه
-
درود به دوستان گل آلایی
آزمون ورودی پلیس امریکا
(با ذکر دلیل)Mohammad Hossein Kazemi
سلام
به نظر من قتل
با توجه به کتاب ها و عینک و چراغ مطالعه روی میز، این فرد درحال نوشتن، یا حالا مطالعه بوده،
بعد ی نفر دیگه اومده و درگیری پیش اومده، که صندلی افتاده..... با تفنگ ایشون رو کشته و تفنگ رو هم توی دستش گذاشته واسه رد گم کنی -
درود به دوستان گل آلایی
آزمون ورودی پلیس امریکا
(با ذکر دلیل)نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Hossein Kazemi سلام بنظرم قتل
با توجه به مداد روی میز طرف دست چپ بوده پس باید اسلحه دست چپش باشه
از طرفی خونی ک روی شیشه ست ینی یکی از همون سمت چپ شلیک کرده
پس بازم نمیتونه اسلحه دست راستش باشه -
درود به دوستان گل آلایی
آزمون ورودی پلیس امریکا
(با ذکر دلیل)فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شدهMohammad Hossein Kazemi قتل دلیلش شخصیه (یچیزیه بین خودش و قاتل) ماهم که فوضول نیستیم
پس به ما مربوط نیس -
درود به دوستان گل آلایی
آزمون ورودی پلیس امریکا
(با ذکر دلیل)Mohammad Hossein Kazemi بعدم اگه اون سیگاره تو دستش چه دلیلی داشته درحالیکع سیگار میکشه خودشو بکشه
همون قتله