هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
joy دقیقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ"..nمرتبه..ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا"
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nawrciiss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy دقیقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ"..nمرتبه..ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا"
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@nawrciiss
اوونیکه در حین سلام دادن هم بهت عصی میشه مطمئن باش ک دوست نداره و تو رو ب خودش اویزون حس میکنهdonya bivafa نه .. مطمئن نیستم .. !
وقتی اون شخص بهترین دوستـت باشه چی ؟؟ :))
هیچ وقت ، این جمله برای همه صدق نمیکنه .. ! -
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اصن هر کسی عصبانی بود
باید بدتر عصبانی شد باهاش
تا بفهمه دنیا دست کیه :// والامررررررسی منطق
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اصن هر کسی عصبانی بود
باید بدتر عصبانی شد باهاش
تا بفهمه دنیا دست کیه :// والامررررررسی منطق
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
خواهش میکنم
5 تومن براتون آب میخوره -
donya bivafa نه .. مطمئن نیستم .. !
هیچ وقت ، این جمله برای همه صدق نمیکنه .. !نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nawrciiss
دوست موست این زمونه همش دروغه .فقط ب خودت بچسب -
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy
من با اون سال شروع کردم...مطالب شاید حذف شده باشه ولی اضافه نشدهحذف شده..خیلی هم حذف شده
بیخودی کار رو برای خودتون سنگین کردید
درسته اضافه نشده ولی مطمئنا باعث میشه شما به جای اینکه تمرکز تون رو بزارید روی قسمت های باقی مونده تمرکزتون بره روی قسمت های حذف شده
چون تمام مواردی که حذف شدن
قسمت های سخت بودننوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjoy
خب الان با 94-95 شروع کنم اشکالی ب وجود نمیاد؟ -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
هیچ وقت ، این جمله برای همه صدق نمیکنه .. !نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nawrciiss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هیچ وقت ، این جمله برای همه صدق نمیکنه .. !دوست ها هیچوقت برای هم عصبانی نمی شوند چون باهم دوست هستند
-
joy
خب الان با 94-95 شروع کنم اشکالی ب وجود نمیاد؟نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy
خب الان با 94-95 شروع کنم اشکالی ب وجود نمیاد؟همایش رو ببینید خیلی بهتره! از من گفتن
-
@nawrciiss
دوست موست این زمونه همش دروغه .فقط ب خودت بچسبdonya bivafa
نمیشه همیشه به همه چیز ، با دیدِ منفی نگاه کرد ..
دلی بی دوست ، دلی غمگیــن است .. :)) -
@nawrciiss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هیچ وقت ، این جمله برای همه صدق نمیکنه .. !دوست ها هیچوقت برای هم عصبانی نمی شوند چون باهم دوست هستند
joy دوست ها ، گاهی از دوستانِ دیگر ، عصبانی و عسیانیتشان را سَرِ بهترین دوستانشان ، خالی می کنند
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه قد بی کیفیت میشن عکسا اینجا ://///
-
joy
خب الان با 94-95 شروع کنم اشکالی ب وجود نمیاد؟همایش رو ببینید خیلی بهتره! از من گفتن
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjoy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy
من فقط میخوام 3.4تا از مبحث هارو ببینم.عربی از اول شروع نمیکنم
-
donya bivafa
دلی بی دوست ، دلی غمگیــن است .. :))نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nawrciiss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
donya bivafa
دلی بی دوست ، دلی غمگیــن است .. :))اگه دوستی بود که قدر دل دانست سلام من رو هم بهش برسونید
-
joy راستی هنوز به من بدهکــارینــاا !!
-
joy دوست ها ، گاهی از دوستانِ دیگر ، عصبانی و عسیانیتشان را سَرِ بهترین دوستانشان ، خالی می کنند
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nawrciiss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
این دیگه اسمش بهترین دوست نیست
من هیچوقت نمیام مثلا چون زدم شیشه رو شکستم سر طلا خالی کنم
ولی اگه طلا رو گم کنم قطعا میزنم شیشه رو هم بشکنم
اگه از کسی عصبانی و سر من خالی کرد یعنی من براش بهترین نیستم و حتی اون شخص از من براش مهم تر هست : ) -
joy
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy
آها پس در اون صورت اره فرقی نداره حتی میتونید آقای جلادتی یا اقای آهویی رو هم ببینید
-
donya bivafa
دلی بی دوست ، دلی غمگیــن است .. :))اگه دوستی بود که قدر دل دانست سلام من رو هم بهش برسونید
joy چــشم ..اسمِ شریفتــون ؟؟
میخواهم ، شنبه به او سلامتان را برسانم .. ! -
این دیگه اسمش بهترین دوست نیست
من هیچوقت نمیام مثلا چون زدم شیشه رو شکستم سر طلا خالی کنم
ولی اگه طلا رو گم کنم قطعا میزنم شیشه رو هم بشکنم
اگه از کسی عصبانی و سر من خالی کرد یعنی من براش بهترین نیستم و حتی اون شخص از من براش مهم تر هست : )joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
صد در صد همین طوره ..!
ولی ، آدما همه مثلِ هم نیستن .. ، بعضیا ، شاید از رویِ دوست داشتن با بقیه دعوا میکنن ..
دیدم که میگم .. :)) -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
joy چــشم ..اسمِ شریفتــون ؟؟
میخواهم ، شنبه به او سلامتان را برسانم .. !یک بنده خدا