هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@m-an بسی بسیار همراه با اینکه فردا هم دوباره باید برم دکتر:|
نمیگن از 8 تا 6 کلاس دارمااااااااا -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an الهی الهی:) بریم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@njzamin من هنوز جرئت نکردم پامو بزارم اونطرفا
البته بچه هاشونو میشناسم ولی کد زنی سرعتی و طراحی الگوریتم عالی میخواد -
@njzamin
یعنی این قدر مسابقه میزارند ....ادم بلد باشه براش خوش ایند میشه ولی اگه بلد نباشه هی براش فاز منفی میده -
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط Shame انجام شده
@m-an
میدونم همه چی بازیه .... ولی سخت تراین بازیه که علاقه نداری....یا نمی تونی ایجاد کنی ...علاقه به کنکور -
Mahsa Ss
اره دیگه مسابقه اینا زیاد میزارند توی دانشگاه های تهران...این جا محمد و معین توی اون جو قرار دارندفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@njzamin انجمن ای سی ام فقط اونجا نیست که ما هر 5 شنبه مسابقه و تمرین داریم میدونم چجوریه ولی خودم دلم نمیخاد:(
از بس تنبلم -
@m-an
میدونم همه چی بازیه .... ولی سخت تراین بازیه که علاقه نداری....یا نمی تونی ایجاد کنی ...علاقه به کنکور -
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
کی این گل رو چیده ؟وای رزی میدونم کارم اشتباه بود ولی خیلی خیلی خیلی خوشگل بود یه عالمه بودن منم یکیشو برداشتم
بعدشم پشیمون شدم البته ولی خیلی خوشگله
-
@m-an
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an الان ترم چندی تو؟
-
بهاره
کی این گل رو چیده ؟وای رزی میدونم کارم اشتباه بود ولی خیلی خیلی خیلی خوشگل بود یه عالمه بودن منم یکیشو برداشتم
بعدشم پشیمون شدم البته ولی خیلی خوشگله
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an من امیدوار باشم با تمام گندی که زدم؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام واسه جبران این یک ترم و نصفی خراب کاری برم کتابای ارشدو بگیرم مثه کنکورم نکنم که سال اخر فقط بخونم
میشه عایا؟ -
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره
چی بگمبگو اشکالی نداره :face_savouring_delicious_food:
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب همگی بخیر دوستان
خوب بخوابین -
@m-an من امیدوار باشم با تمام گندی که زدم؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام واسه جبران این یک ترم و نصفی خراب کاری برم کتابای ارشدو بگیرم مثه کنکورم نکنم که سال اخر فقط بخونم
میشه عایا؟ -
بهاره
چی بگمبگو اشکالی نداره :face_savouring_delicious_food:
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره شب شما هم بخیر:)