هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مشکل بزرگ پایبند نبودن به برناممه
مثه دکتر حسابی برنامه مینویسم مثه حسن کچل بهش عمل میکنم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ -
مثه دکتر حسابی برنامه مینویسم مثه حسن کچل بهش عمل میکنم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخنوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مثه دکتر حسابی برنامه مینویسم مثه حسن کچل بهش عمل میکنم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخبه همین فک میکردم باید برای تفریح وقت درنظر بگیرم تا موقع درسخوندن مفید و خوب بخونم
-
مثه دکتر حسابی برنامه مینویسم مثه حسن کچل بهش عمل میکنم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ@اسمان-ابی منم دقیقا این شکلی ام . تازه برنامه هم ننیتونم درست و حسابی بریزم
خیلی وقت مرده دارما ک میشه خوب ازش استفاده کرد
-
@اسمان-ابی منم دقیقا این شکلی ام . تازه برنامه هم ننیتونم درست و حسابی بریزم
خیلی وقت مرده دارما ک میشه خوب ازش استفاده کرد
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهصالحی نگران نباش کم کم خودتو اصلاح کن اگه پشت کنکوری ای که بدون بزرگترین مشکل یه پشت کنکوری وقت زیاده
سعی کن درستش کنی -
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه ساعت مطالعتون چه قدره؟
دکتر محبوبه نگفتی ها..
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@njzamin
چشم میگم
والا من تازه شروع کردم 6 یا 7 ساعت -
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-محبوبه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin
چشم میگم
والا من تازه شروع کردم 6 یا 7 ساعت
این جا وقتمو خیلی میگیره...نمیدونم چه کنم...از یه طرفی هم طفریح ندارم باعث میشه کم کیفیت بخونم -
@njzamin
چشم میگم
والا من تازه شروع کردم 6 یا 7 ساعت
این جا وقتمو خیلی میگیره...نمیدونم چه کنم...از یه طرفی هم طفریح ندارم باعث میشه کم کیفیت بخونمنوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط Mahbube انجام شده@njzamin
من یه بار پیشنهاد دادم که مثلا بگن هرفردی نیم ساعت میتونه بیاد بعد اکانتش واسش بسته شه تا روز بعد اینجوری وقتمون تلف نمیشه
منم خیلی وقتم تلف میشه اینجا دقیقا موافقم.
منم نمیدونم چیکار کنم البته نتم نفس های اخرشو داره میکشه -
@njzamin
من یه بار پیشنهاد دادم که مثلا بگن هرفردی نیم ساعت میتونه بیاد بعد اکانتش واسش بسته شه تا روز بعد اینجوری وقتمون تلف نمیشه
منم نمیدونم چیکار کنم البته نتم نفس های اخرشو داره میکشهنوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin
منم نمیدونم چیکار کنم البته نتم نفس های اخرشو داره میکشه:| خب تقصیر خودتونه خدایی دیگه! الان من هروز یه چنتا تست میذارم! میتونین اونارو بیاین تحلیل کنین! هم یه چیزی یاد میگیرین هم فروم اومدین! نمیدونم چیه تو دلی همه میان اینور!
-
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم اکثرا شبا میام انجمن
ولی کلا جمعه بعداز ظهرو واسه تفریح و استراحت درس انچنانی نمیخونم
شمام مراقب باش زیاد به اینجا وابسته نشی چون خیییییییلی وقت گیره -
منم اکثرا شبا میام انجمن
ولی کلا جمعه بعداز ظهرو واسه تفریح و استراحت درس انچنانی نمیخونم
شمام مراقب باش زیاد به اینجا وابسته نشی چون خیییییییلی وقت گیرهنوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی
اره دقیقا -
@njzamin
منم نمیدونم چیکار کنم البته نتم نفس های اخرشو داره میکشهنوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin
منم خیلی وقتم تلف میشه اینجا دقیقا موافقم
من شاید یه برنامه بزارم برای خودم که مثلا هر روز 11ونیم تا 12 فقط بیام در مورد یه موضوع مشخص صحبت کنیم...دیگه نیام اگه خواستم بعد از نیم ساعت نامردی کنم دیگه بقیه بهم بگن که برو....ولی نمیدونم .....اصلا قدر خودمو نمیدونم ....شاید اصلا دیگه این جا نیام.....نمیدونم شاید یه برنامه ریزی کردم که هر روز یه نیم ساعت فقط بیامم
-
@njzamin
منم نمیدونم چیکار کنم البته نتم نفس های اخرشو داره میکشه:| خب تقصیر خودتونه خدایی دیگه! الان من هروز یه چنتا تست میذارم! میتونین اونارو بیاین تحلیل کنین! هم یه چیزی یاد میگیرین هم فروم اومدین! نمیدونم چیه تو دلی همه میان اینور!
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi
نمیدونم یجوری ادم خالی میشه -
صالحی نگران نباش کم کم خودتو اصلاح کن اگه پشت کنکوری ای که بدون بزرگترین مشکل یه پشت کنکوری وقت زیاده
سعی کن درستش کنی@اسمان-ابی نههه پیشم . وقت زیاد بخاطر اینه که به جای اینکه بخونم همش فکر و خیال و غم و غصه
وگرنه خیلی عقبم تازه شرو کردم کلی هم مشکل دارم -
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan به نظرتون ریاضیو خیلی سبز بخونم خوبه ؟ کافیه؟درصد پارسالم بودچهلو خورده ای بودش
میخوام بالای 70 برسونمشما ک پارسال 40 زدید قطعا ریاضیتون در سطح خوبیه !اگه بتونید از کتاب آیکیو استقاده کنید احتمال درصد بالای 70 براتون خیلی زیاد میشه ! ولی در مورد کتاب خیلی سبز ک بشه باهاش بالای 70 زد یا نه من نظری نمیدم ! چون قطعا کسی بوده ک با اون کتاب این درصد رو زده ولیییی تستای آیکیو بالاتر از سطح کنکوره !وقتی شما قوی تر از کنکور کار کنید مطمئنن احتمال موفقیتتون بالاتره
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan به نظرتون ریاضیو خیلی سبز بخونم خوبه ؟ کافیه؟درصد پارسالم بودچهلو خورده ای بودش
میخوام بالای 70 برسونمشما ک پارسال 40 زدید قطعا ریاضیتون در سطح خوبیه !اگه بتونید از کتاب آیکیو استقاده کنید احتمال درصد بالای 70 براتون خیلی زیاد میشه ! ولی در مورد کتاب خیلی سبز ک بشه باهاش بالای 70 زد یا نه من نظری نمیدم ! چون قطعا کسی بوده ک با اون کتاب این درصد رو زده ولیییی تستای آیکیو بالاتر از سطح کنکوره !وقتی شما قوی تر از کنکور کار کنید مطمئنن احتمال موفقیتتون بالاتره
:|
رتبه برتراشم میگن آی کیو خوب نیست:/
همون خیلی سبز عالیه و برای درصد بالا کافی:) -
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-bernosi
نمیدونم یجوری ادم خالی میشه:| واقعا نمیدونم چی بگم! قبلا چند بار این تاپیک بسته شده بود!
-
@njzamin
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin
اره دقیقا.......
ا -
@njzamin
من شاید یه برنامه بزارم برای خودم که مثلا هر روز 11ونیم تا 12 فقط بیام در مورد یه موضوع مشخص صحبت کنیم...دیگه نیام اگه خواستم بعد از نیم ساعت نامردی کنم دیگه بقیه بهم بگن که برو....ولی نمیدونم .....اصلا قدر خودمو نمیدونم ....شاید اصلا دیگه این جا نیام.....نمیدونم شاید یه برنامه ریزی کردم که هر روز یه نیم ساعت فقط بیامم
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@njzamin
منم همینطور دقیقا مثل خودت -
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگم یه کاری کنیم
-
@njzamin
@njzamin من وارد میشم دیگه خارج شدنم با کرام الکاتبینه .هرچند من قصدم اینه یکم یاد بگیرم از بقیه ولی . .
-
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلا دو نفر میان باهم سوالارو تحلیل میکنیم!!! این همه ادم! من که ناامید میشم کلا ولی خب شما یه کار دیگه کنین! بعد از دی ماه میفهمین دارین اسیب میبنین