هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واقعا نمیدونم این همه بحث و جدل برای چیه!!!
دوستان دوست باشید با هم دیگهچرا اخراج شدن؟
sohrab
ایشون مدیر هستن.؟نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واقعا نمیدونم این همه بحث و جدل برای چیه!!!
دوستان دوست باشید با هم دیگهچرا اخراج شدن؟
sohrab
ایشون مدیر هستن.؟شاید بدوننبله آقا سهراب مدیر اصلی هستن
-
mohammadhassan کار درستی نبود درهرصورت فک کنم شما بتونین دلیلشو بفهمین
Rozhin_Str مگه نمیگی خودش به ادمین گفته؟
-
Rozhin_Str مگه نمیگی خودش به ادمین گفته؟
nikita نه گفتم شاید گفته باشه
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRozhin_Str در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
منم دوست ندارم که اخراج بشن ولی صد بار گفتن که انقدر با هم بحث نکنید.
-
nikita نه گفتم شاید گفته باشه
-
Rozhin_Str در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
منم دوست ندارم که اخراج بشن ولی صد بار گفتن که انقدر با هم بحث نکنید.
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط nikita انجام شدهmohammadhassan دوست عزیز...ما شلوغ کردیم نه پرستو...بعدشم...خداوکیلی یکم طلاتم لازمه دیگه...بعدشم بچه ها خدای نکرده فحش که ندادن به هم دیگه...همه با هم تو یه شلوغی موثرن...بعدشم نمیشه همه چمیدونم پست عاشقانه بزارن و دستور پخت غذا بدنو لاو بترکونن که...از دل بگو مگو ها خیلی وقتا دوستی های پایدار به وجود اومده...درهر صورت ما کارمون رو توجیه نمیکنیم...ولی اخراج شدن پرستو که اصلا تو گود نبود درست نیست...
روحیات متفاوتن...باید باهم کنار بیایمنه همو خفه کنیم
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-محبوبه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اره راست میگه شیرینی چیه
ناهار باید بدی ها.
خوااهش عزیزدل وظیفه است ساراجانباوشه زرشک پلو میدم بهتون واسه روحیا هم قیمه بادمجون
قربونت لطف داری عزیزم -
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان گل در این جمع کنکوری 96 که رتبش به نسبت خوب شدن داریم؟
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-محبوبه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سارا کجایی؟
یه ناهار افتادی هااومدم اومدم
اونم چشم -
mohammadhassan دوست عزیز...ما شلوغ کردیم نه پرستو...بعدشم...خداوکیلی یکم طلاتم لازمه دیگه...بعدشم بچه ها خدای نکرده فحش که ندادن به هم دیگه...همه با هم تو یه شلوغی موثرن...بعدشم نمیشه همه چمیدونم پست عاشقانه بزارن و دستور پخت غذا بدنو لاو بترکونن که...از دل بگو مگو ها خیلی وقتا دوستی های پایدار به وجود اومده...درهر صورت ما کارمون رو توجیه نمیکنیم...ولی اخراج شدن پرستو که اصلا تو گود نبود درست نیست...
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شدهnikita در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan دوست عزیز...ما شلوغ کردیم نه پرستو...بعدشم...خداوکیلی یکم طلاتم لازمه دیگه...بعدشم بچه ها خدای نکرده فحش که ندادن به هم دیگه...همه با هم تو یه شلوغی موثرن...بعدشم نمیشه همه چمیدونم پست عاشقانه بزارن و دستور پخت غذا بدنو لاو بترکونن که...از دل بگو مگو ها خیلی وقتا دوستی های پایدار به وجود اومده...درهر صورت ما کارمون رو توجیه نمیکنیم...ولی اخراج شدن پرستو که اصلا تو گود نبود درست نیست...
من تازه اومدم کاملا نمیدونم چی شده ولی دیدم که ایشون داشتن با یکی از کاربرا بحث میکردن
تلاطم رو چی معنی کنیم این مهمه! البته شما فقط ۱ ماه و چند روز عضو هستید و قبل تر اینجا نبودید و از خیلی چیزا خبر ندارید ولی بهر حال بگذریم...
ایشالا برای همیشه اخراج نشده باشن. -
nikita در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من تازه اومدم کاملا نمیدونم چی شده ولی دیدم که ایشون داشتن با یکی از کاربرا بحث میکردن
تلاطم رو چی معنی کنیم این مهمه! البته شما فقط ۱ ماه و چند روز عضو هستید و قبل تر اینجا نبودید و از خیلی چیزا خبر ندارید ولی بهر حال بگذریم...
ایشالا برای همیشه اخراج نشده باشن.mohammadhassan خودشون ظاهرا خواستن.این دیگه بحثش جداست.
-
nikita در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ایشالا برای همیشه اخراج نشده باشن.mohammadhassan خیر ازاتاق فرمان اشاره میکنن...خودشون ادمین رو راضی کردن!!در هر صورت برمیگرده...چون من میارمش
ماهم دردیم هم درمون!!
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://t.me/hamayesh_Dr_Afshar
اقای افشار مشاور هستش ویس میزاره نه تبلیغه نه هیچی فقط برای حرف های ایشونه خیلی خوب مشاوره میدن ایشون
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرسی ساراجان
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید دوستان اقای دکتر برنوسی کی میان ؟ من با ایشون کار مهمی دارم
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در انجمن نمیشه اسممونو عوض کنیم؟
-
در انجمن نمیشه اسممونو عوض کنیم؟
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa خیر