هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
من چه الان بخوابم چ ساعت 8صب 12بیدارمیشم.....
بیداربمونم تست شیمی حل کنم بهترنیس؟؟؟
یکی خوبگه چیکارکنمنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۶، ۲۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یکی خوبگه چیکارکنمSleeppppp
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یکی خوبگه چیکارکنمSleeppppp
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۶، ۲۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@phenomenon چرااااا
-
@phenomenon چرااااا
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۶، ۲۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@phenomenon چرااااا
چون هرچی بخونی فایده ای نداره
اصلن چ لزومی داره ی کنکوری تا این موقع بیدار باشه -
@phenomenon چرااااا
چون هرچی بخونی فایده ای نداره
اصلن چ لزومی داره ی کنکوری تا این موقع بیدار باشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۶، ۲۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@phenomenon عادت ندارم تا این ساعت بیدارباشم ولی خوابم نیومد
ن خب سرحالم چرافایده نداره -
@phenomenon عادت ندارم تا این ساعت بیدارباشم ولی خوابم نیومد
ن خب سرحالم چرافایده ندارهنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۶، ۲۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ن خب سرحالم چرافایده ندارهخودمم نمیدونم چرا دارم حرفایه یه مشاوری رو پاس میدم بهت
-
ن خب سرحالم چرافایده ندارهخودمم نمیدونم چرا دارم حرفایه یه مشاوری رو پاس میدم بهت
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۶، ۲۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط یه زمانی آلایی انجام شده@phenomenon
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چ عجب رفتید خوابیدید :|
-
@dr-sobhan خودتو بادست وپات جمع بستی؟؟...ما
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan خودتو بادست وپات جمع بستی؟؟...ما
من و یاد و خاطرات یار ...
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پارسال زمستون بود عربی نخونده بود بعد من بهش گفتم یه کتاب خیلی خوب عربی دارم ک رفیقم باش از اردیبهشت شروع کرد و عربی رو 68 زد یجا ببینیم همو بدم بهت :| الان کتابه رو لابه لای کتابام پیدا کردم :| آخه ساعت 4 صبح وقت زنده شدن خاطراته ؟
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان حالتون خوبه ؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سوال کسی جوابشو میدونه؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکور 98برگذار میشه نظام قدیم یا نه ؟؟؟؟؟
-
پارسال زمستون بود عربی نخونده بود بعد من بهش گفتم یه کتاب خیلی خوب عربی دارم ک رفیقم باش از اردیبهشت شروع کرد و عربی رو 68 زد یجا ببینیم همو بدم بهت :| الان کتابه رو لابه لای کتابام پیدا کردم :| آخه ساعت 4 صبح وقت زنده شدن خاطراته ؟
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan اسم کتاب عربی ک دوستان باهاش ۶۸ زد چی بود؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خدا وکیلی شما ها تا 4صبح اینجا بودین؟؟؟ماشالله بابا
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تایپیک جزوات استاد طلوعی کجاس؟
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
reza213 سلام، من اینو پیدا کردم
https://forum.alaatv.com/topic/3478/جزوات-فیزیک-دکتر-طلوعی -
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ب همگی .... کسی هس عایا ؟؟؟ ی سوال داشتم
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الو الو کسی نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون از حضور فعالتون..من سوالمو میگم اگ میدونستین جواب بدین خواهشن..... وقتی ما از سایت سنجش ازمونهاشو ثبت نام کنیم از کجا بفهمیم محل برگزاری ازموناش کجاست؟؟؟؟؟