هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Arash 0 اما۸۰ زیاده هاا
fatemeh201678
برا ۱۸۷ قد ۸۰ زیاده؟ -
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا مرد بودن به شکم سیکس پک و نمیدونم ازینن اصل های مسخره بزی ک جدیدا مد شده نیست
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندید -
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه نفر ناظم می خواییم اگه کسی خواست اطلاع بده
من من من
یعنی ناظم شم انجمن ب فنا میره
-
اونایی ک ازترس مدیر فقط لایک میکنین بیاین همکاری خواستیم اخراجم بشیم همه باهم بشیم
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه نفر ناظم می خواییم اگه کسی خواست اطلاع بده
مدیر خواستید من هستمااااا
-
fatemeh201678
برا ۱۸۷ قد ۸۰ زیاده؟نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArash 0 کلا از ۷۰ب بالازیاده
-
واقعا مرد بودن به شکم سیکس پک و نمیدونم ازینن اصل های مسخره بزی ک جدیدا مد شده نیست
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندید@dr-sobhan
مرد بودن به شکم ۱ پکه داداشم -
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندیدنوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندیدباید سیکس پک داشته باشه
من حالیم نیست
من از همونا میخوام
-
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ناظم ارش بشه وضعیت خوب میشه ها....خخخ راستی تحصیلات چی میخواد حقوقش چند؟
-
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندیدنوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan قابل قبوله بشرطیکه پیداشه
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندیدباید سیکس پک داشته باشه
من حالیم نیست
من از همونا میخوام
@zohre-nowrouzi
همین تیکه هارو میگیمن دارم دلت بسوزه ها ها
-
@zohre-nowrouzi ضایع نکن بچه رو
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
اونایی ک ازترس مدیر فقط لایک میکنین بیاین همکاری خواستیم اخراجم بشیم همه باهم بشیم
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من عاشق پریدن رو مین هستم
-
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ناظم ارش بشه وضعیت خوب میشه ها....خخخ راستی تحصیلات چی میخواد حقوقش چند؟
ای مادی گرای بدبخ
-
@m-an همه دربست دراختیارن
-
Arash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi
خوشی ب دلت
شومل منم داله
-
fatemeh201678
برا ۱۸۷ قد ۸۰ زیاده؟نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh201678
برا ۱۸۷ قد ۸۰ زیاده؟نگاه من میگم دختر چشم ابی اینا نیست تو هم هی لاف بزن
-
@njzamin
اگه من ناظم میبودم به همه یارانه تخته خاک میدادم
شورش کنم ؟ -
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شما که قرار بود بریم با هم روی مین چی شد پس؟
-
@zohre-nowrouzi
خوشی ب دلت
شومل منم داله
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط sobhawn انجام شده@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi
خوشی ب دلت
شومل منم داله
مامان بزرگ من سه سال ازت کوچیک تر بود ! خجالت بکش با اینطوری حرف زدنت !