هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۶، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۶، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ته دوری از برم دل در برم نیست
هوای دیگری اندر سرم نیست
بابا طاهر -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۶، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط یه زمانی آلایی انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۶، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@javadm328
-
Marjan 77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
reza213 تلگرام چون اینجا بلد نیستم بفرستم
چه چیزی رو بلد نیستی اینجا
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an سلام....من تقریبادو هفته س نمیتونم از بخشه سرچ استفاده کنم ارور میده همش..... این مشکل واسه همه هست یا فقط برا من این طوریه؟؟
-
@M-an سلام....من تقریبادو هفته س نمیتونم از بخشه سرچ استفاده کنم ارور میده همش..... این مشکل واسه همه هست یا فقط برا من این طوریه؟؟
Iam_mehraneh
سلام
نه مشکل برای همه هست
تمام تتلاشمون اینه تا آخر هفته درست بشه(: -
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این 2 روز اخیر خیلیا رو دیدم اومدن خداحافظی کردن تا عید با دلایل قابل قبول بیشمار
گذشته از اینکه اون خیلیا چه مقدار سر حرف و خداحافظیشون می مونن هرچی فکر میکنم میبینم خیلی راست میگن چون حداقل همه یه حرف مشترک میزدن لابلای متن خداحافظیشون وآرزوی موفقیت برا همه و اون این بود: دیگه قضیه جدی شده!!
خلاصه اصل مطلب اینکه من خیلی از این جمله تاثیر گرفتم و دروغ چرا؟! ترسیدم (:
و این شد که تصمیم گرفتم برم منم ولی قبلش:
مرسی از دکتر سارا که از سردرگمی حاد نجاتم داد (:
و مرسی از آقا @javadm328 برا راهکار پیشنهادی برا زود از خواب بیدار شدن و اون فیلم به درد بخور برا5صبح بیدار شدن (: و @dr.yassi که یکی از معدود دخترایه با انگیزه ایه که تو این مرحله از زندگیم که نوجوونی باشه دیدم
و مرسی از خانوم@M-an عزیز که بهم یاد داد چطوری میتونم به آلا کمک کنم (اِ راستی 25٪ تخفیف هم از تخته خاک کادو گرفتم:))
ومرسی ازآقای Sobhan.1999 که اولش که اومدم هیشکی جواب سلام و سوالمو نداد ایشون داد (:
و مرسی از @zahra-m-1999 که هنوز هنگم چرا اینقد بی دلیل مهربون بودن! /:
و مرسی از آقای @njzamin که بنظرم خیلی جنبه و ظرفیتشون بالاست( قشنگ تو همین چند روز متوجه شدم (:
و مرسی از آقای @dr-sobhan که آخر هم راه نمایی نکردن منو در زمینه ی ریاضی (حس کردم برخورد خوبی نداشتم ناراحت شدین اگه اینجوری بوده خیلی عذر میخوام (: (آقا من کماکان منتظر راه نمایی و کمک شما هستم که چطور و با خوندن چه مباحثی میشه ریاضی رو در کنکور 60٪ زد بی زحمت فقط از دنباله فاکتور بگیرین که میونم خیلی خرابه باهاش من فردا بدون اکانتم میام تو تاپیکتون و جوابمو میخونم و میرم البته اگه بخواین جواب بدین به سوالم (:آها تا یادم نرفته : نمیدونم صاحب اینجا کیه ولی تشکر میکنم ازش و میخواستم بگم انجمن آلا فوق العاده ست! چون نظارت و کنترل و فیلترها دقیق و قوی هستن و هیچ پست نامناسب و بحث بیهوده ای اینجا پیش نمیاد (فقط بی زحمت یه کاری کنین بعضی موقع اینجا ارور میده درست شه یا توی بخش فیلما گاهی اوقات صفحه ی مربوط به یه درس باز نمیشه برا مدت نسبتا طولانی مشکلش رفع شه . مرسی ازتون (:
درنهایتم میخواستم بگم برا رسیدن به آرزوهاتون سِمِج ترین باشین(:
شبتون قشنگ
بااحترام آسمان -
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aseman.al
سلام
سوالتونو واضح و کامل تو تاپیک زیر بپرسید
https://forum.alaatv.com/topic/4272/صفر-تا-صد-ریاضیه-تجربی -
این 2 روز اخیر خیلیا رو دیدم اومدن خداحافظی کردن تا عید با دلایل قابل قبول بیشمار
گذشته از اینکه اون خیلیا چه مقدار سر حرف و خداحافظیشون می مونن هرچی فکر میکنم میبینم خیلی راست میگن چون حداقل همه یه حرف مشترک میزدن لابلای متن خداحافظیشون وآرزوی موفقیت برا همه و اون این بود: دیگه قضیه جدی شده!!
و مرسی از آقا @javadm328 برا راهکار پیشنهادی برا زود از خواب بیدار شدن و اون فیلم به درد بخور برا5صبح بیدار شدن (: و @dr.yassi که یکی از معدود دخترایه با انگیزه ایه که تو این مرحله از زندگیم که نوجوونی باشه دیدم
و مرسی از خانوم@M-an عزیز که بهم یاد داد چطوری میتونم به آلا کمک کنم (اِ راستی 25٪ تخفیف هم از تخته خاک کادو گرفتم:))
ومرسی ازآقای Sobhan.1999 که اولش که اومدم هیشکی جواب سلام و سوالمو نداد ایشون داد (:
و مرسی از آقای @njzamin که بنظرم خیلی جنبه و ظرفیتشون بالاست( قشنگ تو همین چند روز متوجه شدم (:
و مرسی از آقای @dr-sobhan که آخر هم راه نمایی نکردن منو در زمینه ی ریاضی (حس کردم برخورد خوبی نداشتم ناراحت شدین اگه اینجوری بوده خیلی عذر میخوام (: (آقا من کماکان منتظر راه نمایی و کمک شما هستم که چطور و با خوندن چه مباحثی میشه ریاضی رو در کنکور 60٪ زد بی زحمت فقط از دنباله فاکتور بگیرین که میونم خیلی خرابه باهاش من فردا بدون اکانتم میام تو تاپیکتون و جوابمو میخونم و میرم البته اگه بخواین جواب بدین به سوالم (:آها تا یادم نرفته : نمیدونم صاحب اینجا کیه ولی تشکر میکنم ازش و میخواستم بگم انجمن آلا فوق العاده ست! چون نظارت و کنترل و فیلترها دقیق و قوی هستن و هیچ پست نامناسب و بحث بیهوده ای اینجا پیش نمیاد (فقط بی زحمت یه کاری کنین بعضی موقع اینجا ارور میده درست شه یا توی بخش فیلما گاهی اوقات صفحه ی مربوط به یه درس باز نمیشه برا مدت نسبتا طولانی مشکلش رفع شه . مرسی ازتون (:
شبتون قشنگ
بااحترام آسماننوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@aseman-al در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
و مرسی از آقای @dr-sobhan که آخر هم راه نمایی نکردن منو در زمینه ی ریاضی (حس کردم برخورد خوبی نداشتم ناراحت شدین اگه اینجوری بوده خیلی عذر میخوام (: (آقا من کماکان منتظر راه نمایی و کمک شما هستم که چطور و با خوندن چه مباحثی میشه ریاضی رو در کنکور 60٪ زد بی زحمت فقط از دنباله فاکتور بگیرین که میونم خیلی خرابه باهاش من فردا بدون اکانتم میام تو تاپیکتون و جوابمو میخونم و میرم البته اگه بخواین جواب بدین به سوالم (:
نمیدونم چرا اینقدر قضاوت ها زیاد ده تو آلا
!!! چطوری 60 بزنم واقعا سوال نیست ! منابع طرز خوندن و مقدار تست و کودوم فیلم آموزشی میشه سوال
اگهههههههههم کسی گفت فلان کار رو بکن بسار درصد رو میزنی اون شخص آدم دروغگوییه !چون تا قبل کنکور اصلا نمیشه درصدی رو تضمین کرد -
شبتون قشنگ
بااحترام آسمان@aseman-al در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فقط بی زحمت یه کاری کنین بعضی موقع اینجا ارور میده درست شه یا توی بخش فیلما گاهی اوقات صفحه ی مربوط به یه درس باز نمیشه برا مدت نسبتا طولانی مشکلش رفع شه
در این مورد بیشتر توضیح میدی؟؟
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بساط شیطان
شما چی بهش میفروشین؟!
(http://s9.picofile.com/file/8315169626/audio_2017_12_25_22_13_17.ogg.html) -
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۶، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
http://gilkhabar.ir/330239/برگزاری-آیین-شب-یلدا-به-همت-جوانان-رشتی/
خاک تو سرشون ک من تو عکسا نیستم
شهردار کجای ماجرا بود !قبل جشن سر ظهر عکس گرفتن رفتن ! -
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۶، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط astmn5975uhfkep انجام شده