هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-sogand-77
-
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط mrz انجام شده
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
1.بیشترین ترستون از چیه؟
2.همین الآن یه اعتراف راجع به یه نفر که اینجاست بکنید.
3.دوست دارید در ذهنِ چه کسی موندگار بشین برای همیشه؟1-وقتی کسی از دستم ناراحت میشه میترسم که دیگه هیچوقت باهام حرف نزنه...
2-زیاده ترجیح میدم نگم یا اگه بگم به خودشون میگم بخاطر مورد بالا
3-در ذهن کسی که منتظرشم و در اینده میاد. -
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ببخشیدا قصد به هم زدن چالش هاتون رو ندارما !!
ولی بهترین چالش این روزای من و شما چالش درس خوندن ...آدم با حال بدش نمیتونه درس بخونه ...
شما لطف کن قضاوت نکندقیقا
من الان تو مزخرفترین حالممنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ولی بهترین چالش این روزای من و شما چالش درس خوندن ...آدم با حال بدش نمیتونه درس بخونه ...
من الان تو مزخرفترین حالمممنم ... واقعا قبلش داشتم گریه میکردم
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من الان تو مزخرفترین حالمممنم ... واقعا قبلش داشتم گریه میکردم
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa منم الانم دارم میبارممممممم
ولی خودمو زمین نمیزنم میدونی که شرط اول غروره -
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چالش بعدی لطفا
-
@dr-saraaa منم الانم دارم میبارممممممم
ولی خودمو زمین نمیزنم میدونی که شرط اول غرورهنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa منم الانم دارم میبارممممممم
ولی خودمو زمین نمیزنم میدونی که شرط اول غرورهاوهوم
-
ینی سرعتتون عالیه
به همین روند ادامه بدین -
گلنار ... خودتم جواب بده ^^
-
1.بیشترین ترستون از چیه؟
3.دوست دارید در ذهنِ چه کسی موندگار بشین برای همیشه؟نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
1.بیشترین ترستون از چیه؟
3.دوست دارید در ذهنِ چه کسی موندگار بشین برای همیشه؟1.از اینکه نرسم به آرزوهام و همه ی بلندپروازیام منتفی بشن
2.نمیگم که://
3.اوممم...نمیدونم واقعا!
خیلی سوالام یه جوری بود -
1.بیشترین ترستون از چیه؟
3.دوست دارید در ذهنِ چه کسی موندگار بشین برای همیشه؟1.از اینکه نرسم به آرزوهام و همه ی بلندپروازیام منتفی بشن
3.اوممم...نمیدونم واقعا!
خیلی سوالام یه جوری بودنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
1.بیشترین ترستون از چیه؟
3.اوممم...نمیدونم واقعا!
خیلی سوالام یه جوری بود -
1.بیشترین ترستون از چیه؟
3.اوممم...نمیدونم واقعا!
خیلی سوالام یه جوری بودنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
1.بیشترین ترستون از چیه؟
3.اوممم...نمیدونم واقعا!
خیلی سوالام یه جوری بودخودت 2 تاشو جواب ندادیا
-
1.بیشترین ترستون از چیه؟
3.اوممم...نمیدونم واقعا!
خیلی سوالام یه جوری بودنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgollnar من فقط صادقانه اعتراف کردم
-
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خود برگزار کنندش 2 تا سوالو نگفت
من که سه تاشو هم جواب دادم
-
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط mrz انجام شده
جواباتون به چالشم عالی بووود
-
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: -
gollnar من فقط صادقانه اعتراف کردم
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:واای میلاد 55 ساله
-
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خود برگزار کنندش 2 تا سوالو نگفت
من که سه تاشو هم جواب دادم
من واقعا موقعِ نوشتنشون فکر نکردم چجوری میخوام جواب بدم
مرسی که 3تاشو جواب دادین -
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:60
پس باید برم پیش یه شهریوری که حداقل سن سالمون به هم بخوره -
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دی شهریور اردیبهشتی ها عاقل های این انجمن حواستون باشه به حرفشون گوش کنید :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: