هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
اینا برا دختر خوبه ولی اگر طرفت پسر باشه فایده نداره..چرا..دقیقن واس پسرا جواب میده..دیدم ک میگماااا
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin
مو پسررو بکشی؟؟؟باید طوری بزنی دیگه نتونه پاشه -
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تنها چیز بدرد بخور دفاع شخصیه
-
negwin
مو پسررو بکشی؟؟؟باید طوری بزنی دیگه نتونه پاشهنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
مو پسررو بکشی؟؟؟باید طوری بزنی دیگه نتونه پاشهقلق داره
-
negwin
مو پسررو بکشی؟؟؟باید طوری بزنی دیگه نتونه پاشهنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa اره با دفاع شخصی به شدددددددت موافقم
خیلی بدرد میخوره -
donya bivafa اره با دفاع شخصی به شدددددددت موافقم
خیلی بدرد میخورهنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خیلی بدرد میخورهتو زورگیری خیلی خوبه
-
negwin
مو پسررو بکشی؟؟؟باید طوری بزنی دیگه نتونه پاشهنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
مو پسررو بکشی؟؟؟باید طوری بزنی دیگه نتونه پاشهبعل بعلی..موهای سرشو...اینقدر کیف میدههه
یا مثلن بازوشو گاز بگیری ....البته بستگی داره پسره کی باشع -
خیلی بدرد میخورهنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی
من الان کمر سیاه کاراته گرفتم بوکس هم دورشو تکمیل کردم...خانواده نمیزارن مسابقه شرکت کنم -
@dr-yassi
هردختری باید دفاع شخصی بلد باشهنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi
هردختری باید دفاع شخصی بلد باشهمن بلدم
آی ام رزمی کار
اصنشم خودشیفته نیسم -
@اسمان-ابی
من الان کمر سیاه کاراته گرفتم بوکس هم دورشو تکمیل کردم...خانواده نمیزارن مسابقه شرکت کنمنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی
من الان کمر سیاه کاراته گرفتم بوکس هم دورشو تکمیل کردم...خانواده نمیزارن مسابقه شرکت کنمباریکا....پس من فقط ارومم بین شماهااا
-
negwin
مو پسررو بکشی؟؟؟باید طوری بزنی دیگه نتونه پاشهبعل بعلی..موهای سرشو...اینقدر کیف میدههه
یا مثلن بازوشو گاز بگیری ....البته بستگی داره پسره کی باشعنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپسر تو کوچه غریبرو بازوشو گاز بگیرم؟؟موهاشو بکشم؟؟؟
-
پسر تو کوچه غریبرو بازوشو گاز بگیرم؟؟موهاشو بکشم؟؟؟
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میگم دیگ....بستگی دارع چ پسری باشع
-
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کلا تو دعوا با مردا یه جا کارسازه همه بلدن فک کنم
-
@اسمان-ابی
من الان کمر سیاه کاراته گرفتم بوکس هم دورشو تکمیل کردم...خانواده نمیزارن مسابقه شرکت کنمباریکا....پس من فقط ارومم بین شماهااا
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin نه بابا منم بلد نیسم از این کارا
-
negwin
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
اففرین..دقیقن
-
میگم دیگ....بستگی دارع چ پسری باشع
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin
حالا فرض کن پسر تو کوچه و غریبه باشه این کارهایی ک تو گفتی بدرد میخوره؟جیغ؟چنگال؟مو کشیدن؟گاز؟ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مگه قراره با پسر دعوا کنم
؟؟؟؟
-
negwin
حالا فرض کن پسر تو کوچه و غریبه باشه این کارهایی ک تو گفتی بدرد میخوره؟جیغ؟چنگال؟مو کشیدن؟گاز؟نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa نه بابا تو اون لحظه مگه عقلت به این چیزا قد میده
-
negwin
حالا فرض کن پسر تو کوچه و غریبه باشه این کارهایی ک تو گفتی بدرد میخوره؟جیغ؟چنگال؟مو کشیدن؟گاز؟نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
حالا فرض کن پسر تو کوچه و غریبه باشه این کارهایی ک تو گفتی بدرد میخوره؟جیغ؟چنگال؟مو کشیدن؟گاز؟چرا میزنی..میگم بستگی دارع چ پسری باشع..... اصلن..از کجا معلوم همچین اتفاقی بیوفتع
-
؟؟؟؟
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi
نه ولی فایده داره ..دفاع شخصی برا هر فردی واجبه -
؟؟؟؟
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
؟؟؟؟
اگه خیلی از دخترا بلد بودن خیلی از اتفاقات بد نمیفتاد