هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
_MILAD_ :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
sheydadb37
هعییی چی بگم !
هر کاری میکنم دوستانه که فالو نمیکنند -
sheydadb37
هعییی چی بگم !
هر کاری میکنم دوستانه که فالو نمیکنند_MILAD_ شما چرا کسایی که فالوتون میکنن فالو نمیکنین؟
-
_MILAD_ شما چرا کسایی که فالوتون میکنن فالو نمیکنین؟
sheydadb37
من کاری که بقیه میکنند رو انجام نمیدم که فقط میام نگاه میکنم میشمارم چند نفر دنبال کردن
-
_MILAD_ شما چرا کسایی که فالوتون میکنن فالو نمیکنین؟
sheydadb37
من لایک هم نمیکنم ایا بقیه هم نباید لایک کنند ؟
اینجوری که نمیشه
-
sheydadb37
من لایک هم نمیکنم ایا بقیه هم نباید لایک کنند ؟
اینجوری که نمیشه
_MILAD_ افرین افرین با همین فرمون که پیش برین فالوراتون میشه منفی 36:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
_MILAD_ افرین افرین با همین فرمون که پیش برین فالوراتون میشه منفی 36:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
sheydadb37
من که از خدامه بشه صفر خیلی خوب میشه
-
nafiseh123 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من با شماره برادرم به تلگرام وصلم تو کامپیموتر میتونم کنارش با شمارو خودم هم ایجاد کنم ؟
باید باز تلگرام رو تو یه درایو دیگه نصب کنید تا بتونید دوباره shortcutایجاد کنید و با شماره ی دیگه وارد شید.
یا میتونید آیگرام هم نصب کنید فرقی نمیکنهmrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
nafiseh123 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من با شماره برادرم به تلگرام وصلم تو کامپیموتر میتونم کنارش با شمارو خودم هم ایجاد کنم ؟
باید باز تلگرام رو تو یه درایو دیگه نصب کنید تا بتونید دوباره shortcutایجاد کنید و با شماره ی دیگه وارد شید.
یا میتونید آیگرام هم نصب کنید فرقی
خییییییییلی ممنونم -
من یع مشکلی دارم صبح که پامیشم درس بخونم خابم میگیره جوری که دیگه هرچی میخونم حس میکنم تو مخم نمیرع و احساس خنگ بودن میکنم بعد یک ساعت میخابم پا میشیم ....تا بیوفتم روی روال و دیگه خابم نگیره سر کتاب چیکارکنم مشکلم حل بشه کلافه شدم دیگه..
-
سلامی دوباره اقا چرا شماره منو تلگرام قبول نمیکنه میگه شماره تلفنت نات رجیسترد!!1
-
فکر کنم سوال پرسیدم ...............
-
ببخشید الان ج میدم
-
اینجا هر سوالی رو جواب میدن بجز سوالاتی ک مربوطه به درسه واقعا که...........
-
منم این مشکلو داشتم الان لینک میذارم از استاد شکری
-
احتیاجی نیست زحمت میشه این چندمین باره ازبچه ها ی این تا پیک سوال پرسیدمو کسی جواب نداده ولی دختر و پسر هستند که هر بحث چرتیو میکنن ولی کسی نیست به سوالات ما جواب بده....یاحق موفق باشید ....ماکه برفتیم
-
لطفا ناراحت نشید
-
ادم گاهی حواسش نیست...........معذرت میخوایم
-
دارم میگردم کجا بود..............براتون بذارم