هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
_MILAD_
ینی نفرت تا این حد بعیده دیگه...
قدر مارو ندونستن اخرش میخواستیم معلم رو اذیت کنیم پاک کن رو خیس میکردیم تخته سیاه رو باهاش پاک میکردیم ی چیز عجیبی درمیومد خلاصه -
سلااااااااااام
بچه ها حتما ببینید و نظر بدین
https://forum.alaatv.com/topic/6301/تحلیل-شما-از-این-عکس-ها-چیه@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلااااااااااام
https://forum.alaatv.com/topic/6301/تحلیل-شما-از-این-عکس-ها-چیهمن نوشتم نظرم رو:))
-
_MILAD_
ینی نفرت تا این حد بعیده دیگه...
قدر مارو ندونستن اخرش میخواستیم معلم رو اذیت کنیم پاک کن رو خیس میکردیم تخته سیاه رو باهاش پاک میکردیم ی چیز عجیبی درمیومد خلاصه -
@1540557162
منم مثلا چایی میریختم تو ماژیک بعد اینم تخته رو پر میکرد میخواست پاک کنه پاک نمیشد کل وقت کلاس میرفت
ولی دیگه اینجوری شیطانی نبود_MILAD_
میگم دیگه ی چن سال هم بگذره فک کنم این رو واقعیت تبدیل بکنن
بگیرن مدیرو اتیش بزنن معلمارو هم بکشن و....
اینا دارن کجا میرن ینی رسما اشتب میزنن اونم بد جوری -
@dr-sogand-77 اگه شب خواب کافی داشته باشین این حالت کمتر پیش میاد فک کنم. یعنی حداقل 7 ساعت خوابیده باشین ساعت 11 تا 6. یا 10 تا 5. من هروقت اینجوری میخوابم صبح سرحالم و تا ظهر میتونم درس بخونم بدون خستگی. اما اگه دیر بخوابم مثلا 3 شب بخوابم و حتی اگر خیلی بیشتر از 7 ساعت(مثلا ده ساعت) هم بخوابم بازم خسته ام توی روز و نمیتونم خوب بخونم
اگه شبا زود میخوابین و خواب کافی دارین و با این وجود این مشکل هم دارین که صبح خوابتون میاد، با سه چهار دقیقه حرکات ورزشی و یه آب خنک به صورت زدن برطرف میشه این احساس خواب آلودگی -
بچه ها..
با برنامه موبوگرام اگه کسی انلاین بشه تو صفحه چتی که از تلگرامش داریم آنلاین شدن یا لست سینشو میزنه ؟ -
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلااااااااااام
https://forum.alaatv.com/topic/6301/تحلیل-شما-از-این-عکس-ها-چیهمن نوشتم نظرم رو:))
-
سلام
مباحث وارون تابع و ترکیب توابع و ... تو ازمون این هفته ی کانون هست؟
لطفا زودتر جواب بدید -
_MILAD_
میگم دیگه ی چن سال هم بگذره فک کنم این رو واقعیت تبدیل بکنن
بگیرن مدیرو اتیش بزنن معلمارو هم بکشن و....
اینا دارن کجا میرن ینی رسما اشتب میزنن اونم بد جوری -
میلاد حضرت زینب (س)
و
روز پرستار مبارک پرستارامون:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
شوخی های مردم با گفتگوی امشب رشیدپور و روحانی؛
دوشواری؟ ما دوشواری نداریم. (خلاصه صحبتهای روحانی)
#رشيدپور : خیالمون از بابت قیمت دلار راحت باشد؟
#روحانی :بله
من رفتم بخوابم. خیالم راحت شدگفتگوی چالشی روحانی با رضا رشیدپور خیلی طنزش بالا نبود، سری بعد باید از رامبد جوان و مهران رجبی یا محسن افشانی استفاده کنن
- توی راه به سرپل ذهاب یه ساختمون ویران دیدم، گفتم همینجا نگه دارید…
-به راننده گفتین؟
سوال چالشی رضا رشیدپور از حسن روحانیخلاصهی مصاحبهی امشب روحانی: ایشالا درست میشه
قطعاً اگر رئیس جمهور و دولت گوش شنوایی داشته باشند و به توصیه های دلسوزانه حجت الاسلام روحانی در گفتگوی تلویزیونی امشب عمل کنند، همه مشکلات کشور حل خواهد شد!
رشید پور: به موزه دورهمی امشب چی میدید؟!
روحانی: قول!
اوی مای گاد، خیلی با ارزشه،خیلی با ارزشه، ممنونم، ممنونمحیدری: مگه من براش چی کم گذاشته بودم که رفت سراغ یکی دیگه؟
#امان_از_دولت_بی_خیال -
بچه ها..
با برنامه موبوگرام اگه کسی انلاین بشه تو صفحه چتی که از تلگرامش داریم آنلاین شدن یا لست سینشو میزنه ؟SAHAR_BANOO در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه ها..
با برنامه موبوگرام اگه کسی انلاین بشه تو صفحه چتی که از تلگرامش داریم آنلاین شدن یا لست سینشو میزنه ؟
جواب اینو کسی نمیدونه....؟؟؟؟؟؟!!! -
SAHAR_BANOO در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه ها..
با برنامه موبوگرام اگه کسی انلاین بشه تو صفحه چتی که از تلگرامش داریم آنلاین شدن یا لست سینشو میزنه ؟
جواب اینو کسی نمیدونه....؟؟؟؟؟؟!!!SAHAR_BANOO اگه تو حالت روح نباشه میشه فهمید که انلاینه یا نه اخرین بازدید هم که هست دیگه
-
@dr-sogand-77 اگه شب خواب کافی داشته باشین این حالت کمتر پیش میاد فک کنم. یعنی حداقل 7 ساعت خوابیده باشین ساعت 11 تا 6. یا 10 تا 5. من هروقت اینجوری میخوابم صبح سرحالم و تا ظهر میتونم درس بخونم بدون خستگی. اما اگه دیر بخوابم مثلا 3 شب بخوابم و حتی اگر خیلی بیشتر از 7 ساعت(مثلا ده ساعت) هم بخوابم بازم خسته ام توی روز و نمیتونم خوب بخونم
اگه شبا زود میخوابین و خواب کافی دارین و با این وجود این مشکل هم دارین که صبح خوابتون میاد، با سه چهار دقیقه حرکات ورزشی و یه آب خنک به صورت زدن برطرف میشه این احساس خواب آلودگی
اگر عباس علمدار صف کرب و بلاست
از ازل تا به ابد پرچم زینب بالاست
مادری کرد برای سه امامش زینب
پس ولایت به پرستاری او پا برجاست
سوره ی مریم قرآن نمی از تفسیرش
وسعت روح بزرگش چقدر نا پیداست
بهترین خوبترین خواهر دنیا آمد
حضرت فاطمه دیگری دنیا آمد
عرض تبریک به پیشگاه حضرت بقیه الله الاعظم و تمامی شیعیان
-
اگر عباس علمدار صف کرب و بلاست
از ازل تا به ابد پرچم زینب بالاست
مادری کرد برای سه امامش زینب
پس ولایت به پرستاری او پا برجاست
سوره ی مریم قرآن نمی از تفسیرش
وسعت روح بزرگش چقدر نا پیداست
بهترین خوبترین خواهر دنیا آمد
حضرت فاطمه دیگری دنیا آمد
عرض تبریک به پیشگاه حضرت بقیه الله الاعظم و تمامی شیعیان
توسل به بانوی #صبر"حضرت زینب س
برای هر حاجتی نذر #صد صلوات میکنید و 99 تای آنرامیفرستیدو
#یکی باقی مانده را بعد از روا شدن حاجت میفرستید
-
این نقاشی رو یه بچه کلاس هشتمی کشیده
مدرسه رو آتیش زدن بعد جنازه ی مدیر رو دارن با شادی تشییع میکنن :)))
ینی این تفکرش منو کشته
معلما@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
این نقاشی رو یه بچه کلاس هشتمی کشیده
مدرسه رو آتیش زدن بعد جنازه ی مدیر رو دارن با شادی تشییع میکنن :)))
ینی این تفکرش منو کشته
معلماعاالیههه عااالیییی
فقط اونی که داره روح از تنش جدا میشه
ولی ادمکارو قشنگ کشیده ها