راهنمایی و مشاوره
-
zahra zhalehpour سلام
ببینید در واقع بستگی به نوع درس و تسلط شما داره
اگر یه درسی رو مسلطید میتونید تو فواصل دو هفته ای یک نگاهی به خلاصه هاتون داشته باشید
و برای درسایی که مسلط نیستید شاید نیاز باشه که هر روز اون مطلب رو مرور کنید
یکی از راه های مفید برای مرورتون هم میتونه زدن مثلا ۱۰ تست از اون مبحث به صورت رندوم باشه.Maryam Nadi دینی رو چطوری می خوندین ؟!
من خیلی حفظیاتم بدع
خیلی زود فراموش می کنم
به نظرت چیکا کنم !؟
مشاوره نمیدی !؟
(مشاور نیستی )
اکه هستی برای رزرو چیکا کنم ؟! -
Maryam Nadi دینی رو چطوری می خوندین ؟!
من خیلی حفظیاتم بدع
خیلی زود فراموش می کنم
به نظرت چیکا کنم !؟
مشاوره نمیدی !؟
(مشاور نیستی )
اکه هستی برای رزرو چیکا کنم ؟!Ali Askari 4 سلام من دینی رو صرفا و صرفا از روی کتاب درسی میخوندم و زیاد مرور میکردم
بعد عید هر شب چند درس رو روزنامه وار میخوندم و ایات و نکات رو از روی این کتابای کوچولو میخوندم
به قدری این روند رو ادامه دادم تا اینکه تمام مباحث ملکه ذهنم شد
برای موضوع مشاوره لطفا در چت باکس بهم پیام بدید -
Asal M 2
سلام
خب استرس کاملا طبیعیه تو این زمان
من خودم دو ماه مونده بود به کنکور یک هفته کامل مریض شدم جوری که حتی یک خط هم نتونستم بخونم.
اگر به برنامه درسیتون متعهد باشید و تقریبا کامل اجراش کنید از استرستون کم میکنه
اما اینکه برنامه هاتونو ناقص انجام بدید استرستونو بدتر میکنه
و اینکه شما تمام تلاشتونو بکنید و باقیش رو بسپرید به خداMaryam Nadi خیلی خیلی ممنونم
️
️
️
-
Ali Askari 4 سلام من دینی رو صرفا و صرفا از روی کتاب درسی میخوندم و زیاد مرور میکردم
بعد عید هر شب چند درس رو روزنامه وار میخوندم و ایات و نکات رو از روی این کتابای کوچولو میخوندم
به قدری این روند رو ادامه دادم تا اینکه تمام مباحث ملکه ذهنم شد
برای موضوع مشاوره لطفا در چت باکس بهم پیام بدیدMaryam Nadi سلام برای ایات از کدوم کتاب استفاده میکردید؟ مهر و ماه؟
و اینکه نحوه خوندن ایاتتون چیجوری بود؟
-
Maryam Nadi سلام برای ایات از کدوم کتاب استفاده میکردید؟ مهر و ماه؟
و اینکه نحوه خوندن ایاتتون چیجوری بود؟
mahsaaa rezaeee
سلام
هم مهروماه خوبه هم مینی میکرو
به این صورت که عربی و معنیشو میخوندم
موضوع آیه و همچنین اینکه چجوری تو کنکور اومده رو هم بررسی میکردم
راز اصلیش تو مرور مکرره -
mahsaaa rezaeee
سلام
هم مهروماه خوبه هم مینی میکرو
به این صورت که عربی و معنیشو میخوندم
موضوع آیه و همچنین اینکه چجوری تو کنکور اومده رو هم بررسی میکردم
راز اصلیش تو مرور مکررهMaryam Nadi اهاا مرسی
-
Al As 1 برای کنکور 1400 هیچ مشاوری نداشتم
ولی برای کنکور 99 به مدت 5 ماه مشاور داشتم که خب بدترین انتخابم بود
تو انتخاب مشاوراتون دقت کنید حتماMaryam Nadi بنظرتون داشتن مشاور چیز واجبیه؟
-
Maryam Nadi بنظرتون داشتن مشاور چیز واجبیه؟
@m-naghavi سلام
نه به هیچ وجه
مشاور برای کساییه که نمیتونن خودشون برای خودشون برنامه ریزی منسجم داشته باشن و به طور کامل مسیر کنکور رو نمیشناسن
اگر کسی توانایی این دو کار رو داشته باشه به مشاور هیچ نیازی نداره -
@m-naghavi سلام
نه به هیچ وجه
مشاور برای کساییه که نمیتونن خودشون برای خودشون برنامه ریزی منسجم داشته باشن و به طور کامل مسیر کنکور رو نمیشناسن
اگر کسی توانایی این دو کار رو داشته باشه به مشاور هیچ نیازی ندارهMaryam Nadi خداروشکر..خیلی ممنوون
-
سلام خدمت تک تک دوستان آلایی
امیدوارم که حال همگیتون خوب باشه و در سلامت کامل به سر ببرید
من مریم نادی در حال حاضر دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم و سال های گذشته از دانش آموزای آلا بودم.
اگر سوالی راجع به کنکور هست زیر همین پست بپرسید تا در حد توانم راهنماییتون کنمMaryam Nadi سلام...
شما از تدریس کدوم یک از دبیرای آلا در دروس تخصصی بیشترین استفاده رو بردین.؟
اگ ممکنه پایه من یعنی دهم رو ابتدا بگین و بعد سال های آخر رو بهشون اشاره کنینتشکر
-
Maryam Nadi سلام...
شما از تدریس کدوم یک از دبیرای آلا در دروس تخصصی بیشترین استفاده رو بردین.؟
اگ ممکنه پایه من یعنی دهم رو ابتدا بگین و بعد سال های آخر رو بهشون اشاره کنینتشکر
M Moharrer 0 سلام
من بیشترین استفاده رو از دبیر زیست و فیزیک کردم
زیست ده و یازده آقای موقاری عالیه
و زیست دوازده هم آقای موقاری و هم آقای امینی راد عالی هستن
و فیزیک هم برای هر سه پایه آقای یاری عالی هستن -
M Moharrer 0 سلام
من بیشترین استفاده رو از دبیر زیست و فیزیک کردم
زیست ده و یازده آقای موقاری عالیه
و زیست دوازده هم آقای موقاری و هم آقای امینی راد عالی هستن
و فیزیک هم برای هر سه پایه آقای یاری عالی هستنMaryam Nadi ممنونم
-
من مریم نادی در حال حاضر دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم و سال های گذشته از دانش آموزای آلا بودم.
اگر سوالی راجع به کنکور هست زیر همین پست بپرسید تا در حد توانم راهنماییتون کنمMaryam Nadi در راهنمایی و مشاوره گفته است:
اگر سوالی راجع به کنکور هست زیر همین پست بپرسید تا در حد توانم راهنماییتون کنمببخشید با توجه به توانتون مقاومتتون نسبت به حرف ولت چیه؟
-
Maryam Nadi در راهنمایی و مشاوره گفته است:
اگر سوالی راجع به کنکور هست زیر همین پست بپرسید تا در حد توانم راهنماییتون کنمببخشید با توجه به توانتون مقاومتتون نسبت به حرف ولت چیه؟
mehdi meh متوجه سوالتون نشدم متاسفانه
-
اگر سوالی راجع به کنکور هست زیر همین پست بپرسید تا در حد توانم راهنماییتون کنمMaryam Nadi سلام خداقوت
ممکنه درباره برنامه ریزی و رسوندن درس ها به بودجه بندی آزمون ها یه توضیحی بدید.؟
-
Maryam Nadi سلام خداقوت
ممکنه درباره برنامه ریزی و رسوندن درس ها به بودجه بندی آزمون ها یه توضیحی بدید.؟
M Moharrer 0 سلام
ببینید من همون جمعه ای که آزمون داشتم برنامه ریزی تقریبی میکردم برای دو هفته ی آینده بعد برای یک هفته برنامه مینوشتم و سعی میکردم 70 درصد برنامه آزمون تو هفته اول باشه و 30 درصد باقی مونده و چیزایی که تو هفته اول نخوندم و به برنامه نرسیدم و مرور رو بزارم برای هفته دوم و پنج شنبه قبل آزمونم که مرور حفظیات -
M Moharrer 0 سلام
ببینید من همون جمعه ای که آزمون داشتم برنامه ریزی تقریبی میکردم برای دو هفته ی آینده بعد برای یک هفته برنامه مینوشتم و سعی میکردم 70 درصد برنامه آزمون تو هفته اول باشه و 30 درصد باقی مونده و چیزایی که تو هفته اول نخوندم و به برنامه نرسیدم و مرور رو بزارم برای هفته دوم و پنج شنبه قبل آزمونم که مرور حفظیاتMaryam Nadi خیلی ممنون