هر کی یه گزاره

-
گزاره :اینترفرون نوع ۱ می تواند در فردی که هیچ علامتی ندارد ،ترشح شود .
-
پرستو بابایی دزسته بنظرم
Ainoor
منم همین فکر رو می کردم ،چون ممکنه اون فرد توی دوران ۶ ماه تا ۱۵ سال نهفتگی باشه که آلوده به ویروس هست ولی هنوز هیچ علامتی نداره .مثل HIV -
@0Farzam0 میشه دلیل اینکه میگین
بگین؟
من اینجور در نظر گرفتم که مثلا وقتی ویروس HIV وارد بدن میشه تا مدتی علامتی نیست اما اینترفرون نوع یک از یاخته های الوده ترشح میشه برا همین گفتم درسته شاید من منظورشون از علامت متوجه نشدمAinoor
دقیقا منم همینطوری در نظر گرفتم -
Ainoor
دقیقا منم همینطوری در نظر گرفتمپرستو بابایی پس یعنی از گزاره درسته؟
-
پرستو بابایی پس یعنی از گزاره درسته؟
Ainoor
راستش من توی کتابم یادداشت کردم که غلطه ولی نمی دونم چرا -
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
اگه فک کنیم یکی از علامت ها اینترفرون نوع ۱ هستش پس غلطه
هیچ علامتی نداشته باشه یعنی کلا مخفی باشه و هیچ ریئَکتی نداشته باشه
گزاره غلطه -
بگین؟
من اینجور در نظر گرفتم که مثلا وقتی ویروس HIV وارد بدن میشه تا مدتی علامتی نیست اما اینترفرون نوع یک از یاخته های الوده ترشح میشه برا همین گفتم درسته شاید من منظورشون از علامت متوجه نشدمAinoor در هر کی یه گزاره
گفته است:
بگین؟
من اینجور در نظر گرفتم که مثلا وقتی ویروس HIV وارد بدن میشه تا مدتی علامتی نیست اما اینترفرون نوع یک از یاخته های الوده ترشح میشه برا همین گفتم درسته شاید من منظورشون از علامت متوجه نشدماخه نگفته علائم به چه شکلی و شرح نداده
مثلا میتونیم بگیم HIV رو خود فرد آلوده متوجه نمیشه ولی خود سلول ها متوجه شدند و علائم در اونها بروز کرده -
Ainoor در هر کی یه گزاره
گفته است:
بگین؟
من اینجور در نظر گرفتم که مثلا وقتی ویروس HIV وارد بدن میشه تا مدتی علامتی نیست اما اینترفرون نوع یک از یاخته های الوده ترشح میشه برا همین گفتم درسته شاید من منظورشون از علامت متوجه نشدماخه نگفته علائم به چه شکلی و شرح نداده
مثلا میتونیم بگیم HIV رو خود فرد آلوده متوجه نمیشه ولی خود سلول ها متوجه شدند و علائم در اونها بروز کرده -
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
اگه فک کنیم یکی از علامت ها اینترفرون نوع ۱ هستش پس غلطه
هیچ علامتی نداشته باشه یعنی کلا مخفی باشه و هیچ ریئَکتی نداشته باشه
گزاره غلطه@_POUYA_
ممنونم حالا متوجه شدم -
@_POUYA_
ممنونم حالا متوجه شدمپرستو بابایی سلام بنظرم این گزارت درسته
دوستمون ویروس اچ آی وی رو خوب مثال زدن ببین اینترفرون نوع یک کار نداره به این که علام داره بیماری یا نه اصن کار نداره به اینا کافیه ویروس وارد سلول بشه تا این ژن در سلول بیان شه و تولید پروتیین اینترفرون یک کنه -
گزاره
۱.تمام ماهیچه های حلقوی لوله گوارش که در کنار لایه ماهیچه ای دیگر هستند ، فقط هنگام عبور مواد از انقباض رها می شوند. -
این پست پاک شده!
-
-
گزاره
۱.تمام ماهیچه های حلقوی لوله گوارش که در کنار لایه ماهیچه ای دیگر هستند ، فقط هنگام عبور مواد از انقباض رها می شوند.@_POUYA_
این توضیح بنداره ها رو گفته که نوعی ماهیچه حلقوی هستن ولی یه ماهیچه حلقوی هم داریم در معده که اون این تعریف براش درست نیست -
@_POUYA_ خب ببینید ماهیچه حلقوی یکی تو لایه ماهیچه ای هست یکی هم بنداره ها هستن این برا بنداره ها درسته ولی همهماهیچه های حلقوی هم که این جور نیستن مثلا حرککات لوله گوارش ببینی تازه هنگام عبور مواد انقباض پیدا میکنن
-
@_POUYA_
این توضیح بنداره ها رو گفته که نوعی ماهیچه حلقوی هستن ولی یه ماهیچه حلقوی هم داریم در معده که اون این تعریف براش درست نیست