هر کی یه گزاره

-
@R-Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0Farzam0 فرزام برای دلخوشی منم شده بگو درسته این چون من گفتم درسته
به خاطر تو باشه🥺
Ainoor در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0Farzam0 این جمله رو درست گرفته بود اما شکل کتاب مشخص نیست کامل برا همین نمیشه دقیق گفت
به دقیقن چون کتاب فقط داخلی ترین لایه رو اونطوری کرده ادم به شک میفته به نظرم قشنگ ترین نکته این عکس پرده های مننژ میتونه رگ ها و تارهای رشته ای ارزش تست کنکوری داشته باشه
-
@R-Aa خب منبعیم ک من اینو خوندم برا قبلا بود و اینو درست گرفته بود
اما یه مسئله ای هست شکل کتاب خودمون من نمیدونم میشه اینو برداشت کنم یا نه یکم مبهمه -
@R-Aa خب منبعیم ک من اینو خوندم برا قبلا بود و اینو درست گرفته بود
اما یه مسئله ای هست شکل کتاب خودمون من نمیدونم میشه اینو برداشت کنم یا نه یکم مبهمه -
Ainoor
لطفا از این به بعد منبع هایی که شک دارین بگین لطفا به تاپیک لطف بیشتری میشه
چون بچه ها بدون منبع میگن خیلی فرق داره تا میگن چه کسی گفته
مث بعضیا که همش میگن معلمم خو اخه چه معلمی چه کتابی چه چیزی -
@0Farzam0 من یه تست که مال کتاب سه سطحی بود اینو خوندم اما برای چاپ قبلا بود چاپ جدید سه سطحی رو ندیدم هنوز پس اینو به اون ربط نمیدم
سعی در پنهان کردن منبعش نداشتم -
Ainoor
درسته
ببخشید اینطوری گفتم چون جدیدن بعضیا اوممدن هعی گنگ صحبت میکنن و یه ذره اعصاب خورد کنه -
بچه ها توی شیار های عمیق مثل شیار بین دو نیمکره همه لایه حضور دارن به جز لایه خارجی سخت شامه .اما توی شیار های کم عمق فقط نرم شامه حضور داره
اینم یه جمع بندی از گفته هاتون -
گزاره:
عبور مواد از پلاسمودسم به روش فعال میباشد.راستش نمیدونم این نکته داخل کتابه یا خارج کتاب میخوام اگه میشه در مورد بحث کنیم
-
گزاره:
عبور مواد از پلاسمودسم به روش فعال میباشد.راستش نمیدونم این نکته داخل کتابه یا خارج کتاب میخوام اگه میشه در مورد بحث کنیم
-
@R-Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0Farzam0 خیر غلطه از شکل کتاب میشه فهمید و هم از متنش
@R-Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0Farzam0 ص105 کتاب بخون مسیر سیمپلاستی
امشب چرا دست رو هر چي ميذارم برعكس داداش
نگو كه اينم براي جذب مخاطب گفت
نوشته فعال به جز آب
-
@R-Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0Farzam0 خیر غلطه از شکل کتاب میشه فهمید و هم از متنش
@R-Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0Farzam0 ص105 کتاب بخون مسیر سیمپلاستی
امشب چرا دست رو هر چي ميذارم برعكس داداش
نگو كه اينم براي جذب مخاطب گفت
نوشته فعال به جز آب
-
@0Farzam0 حضرت عباسی ص 105 بخون نه خدای ویروس که از اینجا عبور میکنه فعال میره نه خدای با عقل جور در میاد