آشپزی![🍽 🍽](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f37d.png?v=74b27409633)
![🥞 🥞](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f95e.png?v=74b27409633)
-
یه توصیه
وقتی دارین ماکارونی میندازین داخل آب جوش ، حتما مقداری زردچوبه یا پودر گوجه خشک برای رنگ دار شدنش بریزید که از اون ور کمتر رب استفاده کنین .
من حتی گاهی به جای رب ، گوجه و فلفل دلمه ای ميندازم خیلی بهتر میشه
#صرفه جویی در مصرف رب -
یچیز خیلی کاربردی هم میگم که مرتبط با آشپزی نیس ولی خیلیییی کاربردیه :>>
توی مسافرتا اگه رفتین طبیعتی جایی و یه هندونه همراهتون بردین و خواستین هندونه خنک بشه ، اگه رودخونه ای چیزی نبود و یا نمیخواستین بذارین توی رودخونه ، با یه کاردی چیزی یه لایه سطحی از پوست هندونه رو بکنین . این باعث میشه تا آب توی پوستش تبخیر بشه و از اونجا که یه فرآیند گرماگیر رخ میده در نتیجه هندونه خنک میشه !! بدون هیچ دردسری و با کمترین امکانات️
تا یه ترفند دیگه فعلا -
یه نوع کیک
من اسمشو گذاشتم تیرامیسو ژله ای -
سلام
چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟یکی از حالت هاش اینه که از یک جای طرفه بخار خارج میشه
باید بسته بسته باشه
درپوش پارچه ای دور سر ظرفه باشه بهتره.حالا دل های دیگم شاید داشته باشه ولی یک بار برای ما این طور شد دفعه ها بعد همه جاشو کامل بستیم یک چیز سنگینم گذاشیم روش
بستگی به ماده هاش و مقدار هم زدم هم داره باید خوب هم زده بشه
اها یک چیز دیگم هست اون جایی که میزارید اگر خوب قبل از پخت اون مدت زمانه که باید صبر کرد پف کنه اگر خوب انجام بشه و تقریبا داخلش پوک بشه خوب بعدشم پف می کنه.
-
یکی از حالت هاش اینه که از یک جای طرفه بخار خارج میشه
باید بسته بسته باشه
درپوش پارچه ای دور سر ظرفه باشه بهتره.حالا دل های دیگم شاید داشته باشه ولی یک بار برای ما این طور شد دفعه ها بعد همه جاشو کامل بستیم یک چیز سنگینم گذاشیم روش
بستگی به ماده هاش و مقدار هم زدم هم داره باید خوب هم زده بشه
اها یک چیز دیگم هست اون جایی که میزارید اگر خوب قبل از پخت اون مدت زمانه که باید صبر کرد پف کنه اگر خوب انجام بشه و تقریبا داخلش پوک بشه خوب بعدشم پف می کنه.
-
سلام
چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟ -
سلام و درود به همه
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@m-hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
و بقیه دوستان -
Hhh Hh
۱. بکینگ پودرش
۲. وقتی ارد رو مخلوط میکنی با مواد دیگه با همزن نزن با لیسه در یک جهت هم بطن و خیلی همهم نزن فقط در حدی که گلوله نشه و درست مخلوط شه -
Hhh Hh
۱. بکینگ پودرش
۲. وقتی ارد رو مخلوط میکنی با مواد دیگه با همزن نزن با لیسه در یک جهت هم بطن و خیلی همهم نزن فقط در حدی که گلوله نشه و درست مخلوط شه@m-hmt
اره اینا هم خیلی مهمه
-
سلام
همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟Hhh Hh
برای درست و حسابی پف کردنش:
علاوه بر نکاتی ک دوستان گفتن اینکارو انجام بده،
موقع تخم مرغ اضافه کردن فقط زرده رو اضافه کن و سفیدی تخم مرغ هارو جدا کن و آخررر سر که کیکت رو میخواستی بذاری برای پخت، بیا اونارو ب مواد کیکت اضافه کن.من اینکارو کردم خیلی کیکم پف کرد
-
اولی رو اره دومی امتحان نکردم
دومی ما همون ظرف کیک خودش می زاشتیم ولی زیاد پف نمی کرد.
بیشتر همون قبلش زیاد باید پف کنه پوک بشه
-
Hhh Hh
برای درست و حسابی پف کردنش:
علاوه بر نکاتی ک دوستان گفتن اینکارو انجام بده،
موقع تخم مرغ اضافه کردن فقط زرده رو اضافه کن و سفیدی تخم مرغ هارو جدا کن و آخررر سر که کیکت رو میخواستی بذاری برای پخت، بیا اونارو ب مواد کیکت اضافه کن.من اینکارو کردم خیلی کیکم پف کرد
-
سارا M 0
جدی؟
من فکر کردم اینجوریه که سفیده رو جدا میکنیم و با همزن هم میزنیم تا پف کنه و بعد مواد رو بهش اضافه میکنیم و دیگه زرده استاده نمیشه.
پس الان اول زرده اضافه بشه و و آخرسر سفیدهHhh Hh
اره عزیزم
پف کردن کیک چون به سفیده تخم مرغ هم ربط داره بهتره ک آخر سر خوب هم بزنی کف کنه و بعد اضافه بشه ک بعدش کیک بالافاصله پخت کنه. اگ همون اول اضافه شه معمولا پف کمتری ب کیک میدهزرده هم همون موقع خودش.
-
سلام
همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟سلام
با تجربه خودم میگم کل هرچی کیک سبک تر باشه بیشتر پف میکنه
کارایی که من میکنم:
۱)سفید و زرده تخم مرغ رو جدا میکنیم بعد سفیده رو انقد هم میزنیم که کف کنه و حتی وقتی ظرف رو سروته کنی نریزه اینو آخر سر به کل مواد اضافه میکنی.(اینجا باید یکم با حوصله باشی)
۲)از روغن جامد ترجیحا استفاده کن به جای روغن مایع چون سبک تره
۳)بعضیا هم به جای شیر ماست میریزن یا یه قاشق ماست به شیر اضافه میکنن(البته اینو خودم انجام ندادم)
۴)وقتی مواد رو داری هم میزنی آخر کار بعد ریختن سفیده تخم مرغ خیلی کم هم بزن که فقط باهم مخلوط بشن اونم تا حد امکان کم باشه. و با یه قاشق بزرگ شبیه ملاقه که عمیق باشه توش مواد رو دورانی هم بزنید یعنی هی مچتون رو بچرخونید که حباب هوا بره تو کیک.
و یه نکته کوچیک این که اگه بخوای پودر کاکائو بزنی باید بیشتر هم بزنی که زود تر کف سفیده میخوابه و توصیه نمیکنم.
و یه چیز دیگه یادم اومد این که بعضیا کشمش میریزن تو کیک و همین باعث میشه سنگین بشه.
اها اینم بگم که بعضیا واسه برسی کردن این که کیک پخته یا نه با چوب کبریت کیک سوراخ میکنن توی فر و این خودش باعث میشه که پف اش بخوابه.
.
.
.
چقد چیز میدونستم -
سلام
با تجربه خودم میگم کل هرچی کیک سبک تر باشه بیشتر پف میکنه
کارایی که من میکنم:
۱)سفید و زرده تخم مرغ رو جدا میکنیم بعد سفیده رو انقد هم میزنیم که کف کنه و حتی وقتی ظرف رو سروته کنی نریزه اینو آخر سر به کل مواد اضافه میکنی.(اینجا باید یکم با حوصله باشی)
۲)از روغن جامد ترجیحا استفاده کن به جای روغن مایع چون سبک تره
۳)بعضیا هم به جای شیر ماست میریزن یا یه قاشق ماست به شیر اضافه میکنن(البته اینو خودم انجام ندادم)
۴)وقتی مواد رو داری هم میزنی آخر کار بعد ریختن سفیده تخم مرغ خیلی کم هم بزن که فقط باهم مخلوط بشن اونم تا حد امکان کم باشه. و با یه قاشق بزرگ شبیه ملاقه که عمیق باشه توش مواد رو دورانی هم بزنید یعنی هی مچتون رو بچرخونید که حباب هوا بره تو کیک.
و یه نکته کوچیک این که اگه بخوای پودر کاکائو بزنی باید بیشتر هم بزنی که زود تر کف سفیده میخوابه و توصیه نمیکنم.
و یه چیز دیگه یادم اومد این که بعضیا کشمش میریزن تو کیک و همین باعث میشه سنگین بشه.
اها اینم بگم که بعضیا واسه برسی کردن این که کیک پخته یا نه با چوب کبریت کیک سوراخ میکنن توی فر و این خودش باعث میشه که پف اش بخوابه.
.
.
.
چقد چیز میدونستم