سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری
-
مهسا استوار سلام
همونطور که گفتم تاثیر مستقیمی نداره ولی اونطور که من خبر دارم(اگه قانون جدیدی نیومده باشه) اگه نمره مستمرتون از یه حدی کمتر بشه یا به اصطلاح اون درس رو بیوفتین نمیتونین تو امتحان نهایی شرکت کنین
نمرهش رو نمیدونم دقیقا چنده
میتونید باز دقیقترش رو از معلم هاتون بپرسید -
@محمد-مهدی-کاووسی در مشاوره کنکوری گفته است:
@hanu شاید احمقانه باشه اما از اونجا که زمان ما ۵۰ درصد تاثیر معادله اگه بیشتر برای اون تلاش کنیم تا کنکور سود میکنیم یا ضرر ؟
سلام با احترام بهتون ، این حرف صحیح نیست !
کسی که کنکوری میخونه برای نهایی هم میخونه و میتونه بهترین نمره هارو کسب کنه . -
@hanu سلام خیر مخالفم ! یسری سوالا هست راه حلی که داخل امتحان نهایی مینویسی ۳/۴ خطه اما تستیش نیم خطم نمیشه و داخل امتحان نهایی اون ۳/۴ خط نمره میگیره نه اون نیم خط
طبیعتا کنکوری و تستی خوندن با تشریحی حل کردن فقط برای یه آدمیه که تازه شروع کرده وگرنه چه فایده ای داره یه تست رو ۲ دقیقه طولش بدی در صورتی که با شرایط الان کنکور همش ۸۰ ثانیه واسه هر تستی وقت هست ! -
سلام .از نظر فرمول های تستی و سرعت حل تست راه ابریشم فیزیک استاد طلوعی بهتر هست یا استاد کازریانی. ( بتونم با استفاده از اونا درصد های بالا بزنم .بیشتر از 70)
-
@محمد-مهدی-کاووسی سلام
ببینید
الان اکثر دانش آموزان قراره اون ۵۰ درصد امتحان نهایی رو ببرن چون وقت خیلی کمتری میبره و عملا بخش خیلی راحت ماجراست
و باز هم اون ۵۰ درصد کنکوره که تاثیر مستقیم زیادی تو انتخاب دانش آموزان برتر میکنه
و اگه شما فقط رو نهایی سرمایه گذاری کنید و اگه اون ۵۰ درصد رو مال خودتون کنید هنوز هم از رقیبان زیادی جلو نزدید. -
@محمد-مهدی-کاووسی اونی که نهایی طور خونده قطعا از کنکور نتیجه نمیگیره
ولی اونی که کنکوری خونده صددرصد از نهایی نتیجه میگیره
از روش حل سوالات به صورت تستی و تشریحی هم باید بگم که اگه ویس امتحان نهاییام رو گوش کرده باشین اونجا اشاره کردم برای نهایی مطالب رو به شکل تشریحی باید بنویسید و این مهارت رو هم با یکم تمرین به دست میارین.
وگرنه مطالب یکی هستن و روش برخورد با سوال یا فقط فرق داره ، سطح اطلاعاتی که شما قراره یاد بگیرید و یا پیاده کنید یکیه و فرقی نمیکنه -
@H-hy سلام آقای کازرانیان مفهوم محور پیش میرن ک روش تستی زیادی ندارن.
-
چرا اون قدری که میخونم نتیجه نمیگیرم؟
چرا هرچی بخونم درصدهام همچنان پایینه؟
من باید پشت کنکور بمونم، مگه نه؟🥲
.
جواب سوالات تو ویس زیر هست
منتظر سوالاتون تو تاپیک پایینی هستم:
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء
-
فکر میکنم این تکنیک به کار همهی کنکور ها بیاد:
Zahra.HD در خوابم نمیایه گفته است:
Kourosh Mousavi در خوابم نمیایه گفته است:
با هر یک از کمک های شما یک میمون دریایی نجات پیدا می کند️منم این مشکل رو داشتم قبلا
و مدرسه مون یه مشاور اومد و یه راهکاری داد که برا من خیلی جواب میده همیشه
ایشون گفتن که وقتی میخوای بخوابی ذهنت دقیقا مثل یه گربه ی شیطونه که هی دنبال توپ کاموا میدوه یعنی هی ذهنت فکر میکنه و از این فکر به اون فکر میپره و نمیزاره بخوابی
اینجا باید یه کاری کنی که این گربه آروم بشه و به مغزت اجازه بده که به خواب بری
من خودم قبلا یه روش داشتم:
سوره اخلاص رو تو ذهنم مینوشتم. تا وقتی که خوابم ببره حالا این که غلط املایی داشته باشی مهم نیستا و نکته این که با انگشتت روی هوا ننویس .چشمات رو ببند و تو ذهنت بنویسش
و راهی که مشاور گف:
گف از عدد ۱۰۰ تا عدد ۱ ۳تا۳تا بشمر بیا پایین
این اوایل خیلی سخته و هی ذهنت میره سراع چیزای دیگه ولی بعد یه مدت تمرین کردن به ۳۰ یا ۴۰که برسی خوابت میبره و واقعا هم برای من مثل یه قرص خواب عمل میکنه.
معمولا هم عدد رو توی ذهنم مینویسم یا با عدد هاش بازی میکنم مثلا دهگانش عدد به فارسی و یکان به انگلیسی
اینطوری ذهن بیشتر روی اون اعداد تمرکز میکنه و کمتر سراغ فکرای چرت و پرت دیگه میره -
سلام
این ویس راجع به مرور قبل آزمون هست
یه چیزی که خیلی از بچه ها نسبت بهش اطلاع ندارن یا سهل انگاری میکنن و جدی نمیگیرنش:
دعوت میکنم از آلایی ها تا نظراتشون رو بهم بگن:
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا @انسانیا @ریاضیا
تو تاپیک زیر:
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو -
Alireza Mousavi1021 در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD سلوم/ والا تقریبا ۱ ماهه که پرو الا رو گرفتم و دارم میخونم و روی ۸ساعت تثبیت شده مطاله ام ولی عقب موندن زیاد از برنامه ای ک الا داده و برنامه شخصی نمیتونم بنویسم باعث استرسم شده از اونور توی فیزیک تستاش برام سخته و مثلا تمام فرمولارو بلدم و سر تست نمیدونم از کجا و چیو واسه چی بکار ببرم همین داستانو کم و بیش واسه مسائل شیمی و تستای سخت ریاضی هم دارم استرس هم دارم که از برنامه عقب بمونم و تا عید نتونم برنامه ۱۶مهر راه پرو رو جمع کنم ممنون میشم کمکم کنید
سلام وقت بخیر
رمز تسلط به دروس مخصوصا حلیات تست زیاده
اینکه فرمولهای فیزیک رو میدونین ولی تستاش براتون سخته یعنی هنوز به مرحله ی تسلط نرسیدین
برای چنین درسهایی مطالعه ی درسنامه یا جزوه ی دبیر ، تست و آزمون خیلی مهم هستن
یه کتابی که برا خودم مفید واقع شد ؟ کتاب فیزیک سه سطحی قلمچی بود که انواع تیپ تست هارو پوشش میداد ، لازمه بگم سطح کتاب بالاست و به هیچ عنوان برای منبع اول توصیه نمیشه . -
️این قسمت:
"روز کنکور"
.
یه جمله ی کلیشه ای هست راجع به روز کنکور که میگن️
کنکور جای فکر کردن نیست ️
من به شدتتتتتت به این حرف اعتقاد دارم، حالا اصلا این یعنی چی️ یعنی این که شما اون چند ساعتی که سر کنکور هستی قرار نیس به سوالی عمیقا فکر کنی و دنبال جواب بگردی به عبارت دیگه شما قراره کاملا غریزی عمل کنی...
بزارین بیشتر توضیح بدم️
️حتما تجربه کردین که وقتی یه تیپ تست رو چندین بار زده باشین و فول فول باشین. تو اون نوع تست وقتی یه تست از اون تیپ ببینین قطعا خیلی راحت مسیر حل کردن سوال میاد جلو چشمتون و به سرعت میرین سراغ حل کردن یا تحلیل کردنش.
دقیقا منظورم از غریزی همینه️ یعنی شما سر کنکور انقدر تیپ تست دیدین و به قدری اماده هستین که وقتی با یه تست رو به رو شدید و از اونایی هست که شما قبل کنکور چندین بار دیدیدش طبیعتا خیلی سریع میرین سوال حل کردنش
️یه نکته🫣️ معمولا خیلی ها فکر میکنن اون کسی موفقه که تیپ تست های متنوعی دیده باشه ولی اصلا به این موضوع دقت نمیکنن که ️ این که تو اون تیپ تستی که دیدی به مهارت کامل برسی شرط اصلیه️ و به همین دلیلم هست که حس میکنن وقتی یه تست رو یه بار زدم کافیه️ نه اصلا اینطور نیس️ هرچی بیشتر یه نوع تست رو بزنی بیشتر تو ذهنت تثبیت میشه( قضیه مثل همون حرفیه که میگن یه کتاب رو چند بار بخون نه چند تا کتاب رو یه بار)
.
پس وقتی نشستی سر کنکور چه چیزایی از اونایی که قبلا خوندی به کارت میاد️
دقیقا اونایی که بار ها وبار ها خوندیش و کاملا ملکه ذهنت شده و عملا وقت زیادی برای به یاد اوردنش صرف نمیکنی(چون وقت خودش خیلی مهمه برا ما️) و وقتی دیدیش ذهنت میگه عه من اینو خیلی جا ها دیدم خیلی برام اشناست بریم تو کارش
ما سر ازمون ها دقیقا داریم همین غریزی کار کردن رو تمرین میکنیم
تو پست های قبلی حرف زدیم که شما قرار نیس بری سراغ تست سخت، شما قراره بری سراغ تستهای اسون و اشنا
حالا فکر میکنم منظورم رو از تست اشنا بفهمید
پس از این به بعد ازمون های ازمایشی برای شما جایی نیس که بشینی سر سوال ها فکر کنی️
ازمون برای شما جاییه که چیزایی که قبلا یاد گرفتید رو روی برگه خالی کنید
**
زندگی تون پر از لبخند
کنکورتون پر از تست های اشنا
دعوت میکنم از بچه ها @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @انسانیا @ریاضیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء خوشحال میشم نظرات شما رو بدونم***https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو/2
بچه ها لطفا تو تاپیک بالا حرف بزنین -
سلام
️مشکلی که اکثر بچه ها رو شاکی کرده اینه که توی خونه خیلی خوب تست میزنن اما توی آزمون نه!
و درصد و تراز خوبی کسب نمیکنن🟩حالا دلایلش چیه؟
1️⃣عادت نداشتن به جو آزمونتوی خونه شرایط کاملا همونطوریه میخوای
نور و دمای مناسب، سکوت، لباس راحتی، اگه خسته شی بین تست زدن میتونی دراز بکشی و...و خب توی محیط آزمون مسلما به این اندازه راحت نیستی و ممکنه باعث عدم تمرکزت شه
️حالا چیکار کنیم؟
توی خونه موقع تست زدن شرایطی مشابه آزمون ایجاد کن
️لباس رسمی تر بپوش، سعی کن پشت میز بشینی، دما رو یکبار بالا و یکبار پایین ببر، تلویزیون رو روشن کن و سعی کن بدون توجه به صدا تمرکز کنی و...️چند بار که توی خونه این شرایط رو ایجاد کنی، دیگه فضای آزمون خیلی اذیتت نمیکنه
2️⃣تست زمان دار
توی کنکور اینکه فقط جواب سوال رو بلد باشی مهم نیس، مهم اینه که توی زمان تعیین شده به جواب برسی
3️⃣یکی دیگه از دلایلی که توی خونه خوب تست میزنی ولی توی آزمون نه، اینه که توی خونه بدون محدودیت زمانی تست میزنی اما سر جلسه زمانت کمه و نمیتونی به جواب برسی
پس توی خونه حتما %(#ff0000)[تست زمان دار کار کن] که سرجلسه بتونی زمانت رو مدیریت کنی
-
کمالگرایی ممنوع
کمالگرایی تو سال کنکور میتونه خیلی ازاردهنده باشه
یکی از مهمترین راه حل ها اینه که قبول کنیم کمالگرا هستیم و بجای افتخار کردن بهش سعی کنیم به صورت منطقی باهاش مبارزه کنیم
تو سال کنکور واقعا فرقی نداره تکالیف مدرستون رو با خط نستعلیق بنویسید یا عادی
اگه دو ساعت دیرتر از خواب بیدار شدید معنیش این نیس که بقیه روز رو ازتون گرفتن
اگه یه ازمونو خراب کردید قرار نیس کل ازموناتون خراب شه
اگه از بازه زمانی دو یا سه هفته ای ازمون یه هفته رو از دست دادید دلیل نمیشه که بقیشم نخونید
اگه چند تا سوال اول ریاضی ازمون رو نتونستید جواب بدید اصلا به این معنی نیس که دیگه ازمون براتون تموم شده
اگه دیر برای کنکور شروع کردید باعث نمیشه که کلا اون سال قید کنکور رو بزنید️
و کلی اگه دیگه که خودتون بهتر میدونید....کاهش کمالگرایی تو این موارد رو مثل یه چالش نگاه کنید و تلاش کنید تا از این چالش موفق بیرون بیاید
فقط کافیه هر زمان که این افکار سراغتون اومد محکم پسشون بزنیدمیدونم که میتونید