مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید
-
@dr-sogand-77 این دوست شما در مرحله اول باید بزنه تا تاریخ 31 شهریور 97 پیش دانشگاهیی خود را میگیرم
مشکلی نیست چون الان از نظر آموزش و پرورش هنوز دانش آموز پیش دانشگاهیه
با همون کد سوابق دیپلمش ثبت نام کنبیژن شفیعی
جواب منم بدید
-
بیژن شفیعی
جواب منم بدید
mahsa 0 جانم
سوالتون چی بود -
mahsa 0 جانم
سوالتون چی بودبیژن شفیعی ممنون بخاطر پی گیری
صبح رفتم آموزش پرورش فقط میگن باید صبر کنی !میگن باید بمونی اعتراضای ورقه تصحیح بشه و بعد دوباره نمره ها بررسی بشه و بعد وارد سیستم بشه و بعددددد دیپلم صادر میشه. من گفتم من هیچ اعتراضی نزدم حتی یه درسمم نیفتادم . من چرا باید نمره هام بمونه. گفتن حتی اگه از بین اون ۱۰۰نفری که مثلا امتحان دادن دی ماه یه نفرم اعتراض بزنه پای بقیه هم گیره و اونا هم کارشون دیر راه میفته .
یکی از مسئولا بهم گفت اگر میخوای بدونِ کد سوابق تحصیلی و کد دانش آموزی پیش ثبت نام کنی باید گزینه ای که نوشته دیپلم سال ۸۴ رو دارم رو انتخاب کنی اینجوری هیچی ازت نمیخواد و میتونی ثبت نام کنی و بعدا موقع ویرایش بری درستش کنی ! اما یه نفر دیگه که اونجا بهش میگفتن مهندس!گفت اینکارو نکن
کافی نت هم رفتم گفت اگر بخوای اینکارو کنی من مسئولیتشو به عهده نمیگیرم عهده ی خودته ! چون داری اطلاعات غلط میدی به سازمان سنجش!
اگه تا چهارشنبه من مدارکم اوکی نشه چیکار کنم بنظرتون؟توی اداره هرکی یه حرفی میزد یکی میگفت ۱۳اسفند دوباره سایت باز میشه ! یکی میگفت دوباره عید وقت ثبت نام میدن!
من چیکار کنم واقعا از این همه حدس و گمان و شاید و باید و اما و منتظر بمون و صبر کن خسته شدم اصلا رو درسم تمرکز ندارم اصلا خیالم راحت نیست -
mahsa 0 جانم
سوالتون چی بودبیژن شفیعی
دوباره فرستادم ببخشید طولانیه
-
بیژن شفیعی ممنون بخاطر پی گیری
صبح رفتم آموزش پرورش فقط میگن باید صبر کنی !میگن باید بمونی اعتراضای ورقه تصحیح بشه و بعد دوباره نمره ها بررسی بشه و بعد وارد سیستم بشه و بعددددد دیپلم صادر میشه. من گفتم من هیچ اعتراضی نزدم حتی یه درسمم نیفتادم . من چرا باید نمره هام بمونه. گفتن حتی اگه از بین اون ۱۰۰نفری که مثلا امتحان دادن دی ماه یه نفرم اعتراض بزنه پای بقیه هم گیره و اونا هم کارشون دیر راه میفته .
یکی از مسئولا بهم گفت اگر میخوای بدونِ کد سوابق تحصیلی و کد دانش آموزی پیش ثبت نام کنی باید گزینه ای که نوشته دیپلم سال ۸۴ رو دارم رو انتخاب کنی اینجوری هیچی ازت نمیخواد و میتونی ثبت نام کنی و بعدا موقع ویرایش بری درستش کنی ! اما یه نفر دیگه که اونجا بهش میگفتن مهندس!گفت اینکارو نکن
کافی نت هم رفتم گفت اگر بخوای اینکارو کنی من مسئولیتشو به عهده نمیگیرم عهده ی خودته ! چون داری اطلاعات غلط میدی به سازمان سنجش!
اگه تا چهارشنبه من مدارکم اوکی نشه چیکار کنم بنظرتون؟توی اداره هرکی یه حرفی میزد یکی میگفت ۱۳اسفند دوباره سایت باز میشه ! یکی میگفت دوباره عید وقت ثبت نام میدن!
من چیکار کنم واقعا از این همه حدس و گمان و شاید و باید و اما و منتظر بمون و صبر کن خسته شدم اصلا رو درسم تمرکز ندارم اصلا خیالم راحت نیستmahsa 0
خب شما الان اگه اطلاعات غلط بدید به سازمان سنجش متخلف محسوب میشید و ثبت نامتون باطل میشه
چون همه اطلاعات بعدا قابل ویرایش نیستند .بعد خودتون فک کنید آیا با سنی که شما دارید میتونید دیپلم سال 84 باشید
دوست عزیز شما الان دانش آموز سال سوم حساب میشید و تا زمانی که نمراتتون رو آموزش و پرورش تایید نکنه و سوم رو پاس نکنی اجازه ثبت نام نداری(میدونم که پاس شدی ولی اداره تایید نکرده هوز ولی از دید سازمان سنجش دانش آموز سال سومی)باید بری اداره و فشار بیاری روشون که تایید کنند نمره هات رو یا هم اگه تایید نشد نگران نباشید سازمان سنجش یک زمان یک هفته ای تو اسفند یا فروردین دوباره در نظر میگیره برای کسایی که ثبت نام نکردن یا اشتباه دارن هنگام ثبت نام -
mahsa 0
خب شما الان اگه اطلاعات غلط بدید به سازمان سنجش متخلف محسوب میشید و ثبت نامتون باطل میشه
چون همه اطلاعات بعدا قابل ویرایش نیستند .بعد خودتون فک کنید آیا با سنی که شما دارید میتونید دیپلم سال 84 باشید
دوست عزیز شما الان دانش آموز سال سوم حساب میشید و تا زمانی که نمراتتون رو آموزش و پرورش تایید نکنه و سوم رو پاس نکنی اجازه ثبت نام نداری(میدونم که پاس شدی ولی اداره تایید نکرده هوز ولی از دید سازمان سنجش دانش آموز سال سومی)باید بری اداره و فشار بیاری روشون که تایید کنند نمره هات رو یا هم اگه تایید نشد نگران نباشید سازمان سنجش یک زمان یک هفته ای تو اسفند یا فروردین دوباره در نظر میگیره برای کسایی که ثبت نام نکردن یا اشتباه دارن هنگام ثبت نامبیژن شفیعی بله درسته خیلی ممنون
-
بیژن شفیعی بله درسته خیلی ممنون
mahsa 0 خواهش میکنم
-
بیژن شفیعی بله درسته خیلی ممنون
mahsa 0 شماام برو توی سیستم پاسخگویی مشکلتو مطرح کن
-
@dr-sogand-77 بستگی داره که سوال در مورد چه موضوعی باشه ولی مطمئنا جواب میدن من خودم بیشتر از 10 تا سوال پرسیدم که همه رو جواب دادن
بیژن شفیعی در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
@dr-sogand-77 بستگی داره که سوال در مورد چه موضوعی باشه ولی مطمئنا جواب میدن من خودم بیشتر از 10 تا سوال پرسیدم که همه رو جواب دادن
کودوم سیستم پاسخ گویی ؟ کجا هست ؟؟اینترنتی یا حضوری؟
-
بیژن شفیعی در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
کودوم سیستم پاسخ گویی ؟ کجا هست ؟؟اینترنتی یا حضوری؟
@dr-sobhan اینترنتی هستش
http://request.sanjesh.org/ -
@dr-sobhan اینترنتی هستش
http://request.sanjesh.org/بیژن شفیعی شما خودت پشت کنکوری هستی یا پیش دانشگاهی یا بخاطر سربازی دانشجویی؟
-
بیژن شفیعی شما خودت پشت کنکوری هستی یا پیش دانشگاهی یا بخاطر سربازی دانشجویی؟
@dr-sobhan من دنشجوی ریاضیم امسال میخوام کنکور تجربی بدم
-
mahsa 0 اگه اموزش و پرورش مشکلتو حل نکنه ازکنکوز جا میمونی ..برواموزش پرورش دادو بیداد کن.. یا برو همین سیستم پاسخگویی همین چیزایی ک اموزش و پرورش بهت گفته را بگو اونا راه حل نشونت میدن
-
mahsa 0 اگه اموزش و پرورش مشکلتو حل نکنه ازکنکوز جا میمونی ..برواموزش پرورش دادو بیداد کن.. یا برو همین سیستم پاسخگویی همین چیزایی ک اموزش و پرورش بهت گفته را بگو اونا راه حل نشونت میدن
@dr-sogand-77 درسته منم بهش همین رو گفتم ولی اگه درست نشد باید تو مهلت مجدد ثبت نام کنه
-
@dr-sogand-77 صبح بهشون درخواست دادم دوباره و بهشون گفتم آموزش و پرورش رسیدگی نکرده به کارم . ازشونم خواستم یه راهی برام بذارن . ولی فعلا جواب ندادن
کلا این مشکل فقط مشکل من نیست . همه ی اونایی که دی ماه امتحان نهایی دادن این مشکلو دارن .امان از دست این سیستم آموزشی
-
@dr-sobhan من دنشجوی ریاضیم امسال میخوام کنکور تجربی بدم
بیژن شفیعی دفترچه رو خوندید ؟
منم دانشگاه پیام نور برای مشکل سربازی ثبت نام کردم ولی تو دفترچه نوشته تا 20 اسفند باید انصراف بدیم از دانشگاه ! بعد من میرسم به مشکل سربازی بربخوریم :| -
@dr-sogand-77 صبح بهشون درخواست دادم دوباره و بهشون گفتم آموزش و پرورش رسیدگی نکرده به کارم . ازشونم خواستم یه راهی برام بذارن . ولی فعلا جواب ندادن
کلا این مشکل فقط مشکل من نیست . همه ی اونایی که دی ماه امتحان نهایی دادن این مشکلو دارن .امان از دست این سیستم آموزشی