-
ما را سر %(#00ff48)[ باغ] و %(#00ff48)[ بوستان] نیست
هرجا که %(#ff0091)[ تو]یی %(#1500ff)[ تفرج] آنجاست...!
#دلبر_%(#ff001e)[ صنمی]_شیرینفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی تبسمی بنما طایر قدسی بر در ما
که تا دل ودیده بر طریق تو دراندازیم1 -
خانومِ_دوست_داشتنی تبسمی بنما طایر قدسی بر در ما
که تا دل ودیده بر طریق تو دراندازیم1نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Nil-par
ما را همه شب نمیبرد خواب ای خفته روزگار دریاب -
@R-Nil-par
ما را همه شب نمیبرد خواب ای خفته روزگار دریابفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی به چشم بصیرت به خود در نگر...
-
خانومِ_دوست_داشتنی به چشم بصیرت به خود در نگر...
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Nil-par
راهی بزن که آهی بر ساز آن توان زد شعری بخوان که با او رطل گران توان زد -
@R-Nil-par
راهی بزن که آهی بر ساز آن توان زد شعری بخوان که با او رطل گران توان زدفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی دلا در طریق معرفت چندی کوش!
-
خانومِ_دوست_داشتنی دلا در طریق معرفت چندی کوش!
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Nil-par شمایل تو بدیدم نه عقل ماند ونه هوشممم...
-
@R-Nil-par شمایل تو بدیدم نه عقل ماند ونه هوشممم...
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Nil-par
من نور پاکم ای پسر نه مشت خاکم مختصر آخر صدف من نیستم من در شهوار آمدم -
@R-Nil-par
من نور پاکم ای پسر نه مشت خاکم مختصر آخر صدف من نیستم من در شهوار آمدمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی مرو ای دوست مرو ای دوست که داغانممم
-
خانومِ_دوست_داشتنی مرو ای دوست مرو ای دوست که داغانممم
نوشتهشده در ۵ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Nil-par من در طلب یار و تو دلدار و چه تعبیر قشنگیست..!
-
@R-Nil-par من در طلب یار و تو دلدار و چه تعبیر قشنگیست..!
خانومِ_دوست_داشتنی تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت
من محو تماشای نگاهت -
@R-Nil-par من در طلب یار و تو دلدار و چه تعبیر قشنگیست..!
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی تو به من گفتی از این عشق حذر کن لحظه ای چند بر این آب نظر کن
-
خانومِ_دوست_داشتنی تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت
من محو تماشای نگاهتفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegar salehi تو ندانستی آب آیینه عشق گذران است تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است باش فردا باش فردا که دلت با دگران است تا فراموش کنی چندی از این شهر سفر کن...
-
negar salehi تو ندانستی آب آیینه عشق گذران است تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است باش فردا باش فردا که دلت با دگران است تا فراموش کنی چندی از این شهر سفر کن...
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Nil-par نه با تو گفتم حذر از عشق ندانم سفر از پیش تو هرگز نتوانم نتوانم...
-
خانومِ_دوست_داشتنی تو به من گفتی از این عشق حذر کن لحظه ای چند بر این آب نظر کن
نوشتهشده در ۵ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Nil-par ناز پرور به تنعم نبرد راه به دوست %(#ff0000)[ عاشقی] شیوه رندان بلاکش باشد..!
-
@R-Nil-par ناز پرور به تنعم نبرد راه به دوست %(#ff0000)[ عاشقی] شیوه رندان بلاکش باشد..!
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی دستم به ماه مي رسد امشب، اگر كه عشق دست مرا دوباره بگيرد، مگر كه عشق
-
خانومِ_دوست_داشتنی دستم به ماه مي رسد امشب، اگر كه عشق دست مرا دوباره بگيرد، مگر كه عشق
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDan wolf قلم شیرین و خط شیرین سخن شیرین و لب شیرین
خدا را ای شکر پاره مگر طوطی قنادیسخت بود
-
m2020 از صدای گذر آب چنین میفهمم
تند تر از آب روان عمر گران میگذردفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@immortally دوستان شرح پریشانی من گوش کنید به صدای دل غم دیده ما گوش کنید
-
m2020 از صدای گذر آب چنین میفهمم
تند تر از آب روان عمر گران میگذردفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@immortally دوستان شرح پریشانی من گوش کنید
-
@immortally دوستان شرح پریشانی من گوش کنید
@R-Nil-par دعا کن چو شمع گدایان بسوز اگر میکنی ادشاهی به روز
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ftm-dh زلف را حلقه مکن تا نکنی در بندم
طره را تاب مده تا ندهی بربادم