-
Mohsen Taheri روز سیه مرگ شود شمع مزارت
هر خار که از پای فقیری ب در ارینوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker یا مکن با فیلبانان مشورت
یا بنا کن خانه ای فیلی رود -
@Miss-Joker یا مکن با فیلبانان مشورت
یا بنا کن خانه ای فیلی رودنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط Miss.Joker انجام شدهSEPEHR ALIZADEH دود آتشکده از کلبه عاشق خیزد
گر به کاشانه خود اتش موسی ببرد -
SEPEHR ALIZADEH دود آتشکده از کلبه عاشق خیزد
گر به کاشانه خود اتش موسی ببردنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker در طریقت رنجش خاطر نباشد می بیار / هر کدورت را %(#ff0000)[که] بینی چون صفایی رفت رفت
-
@Miss-Joker در طریقت رنجش خاطر نباشد می بیار / هر کدورت را %(#ff0000)[که] بینی چون صفایی رفت رفت
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri تا تو را جای شد ای سرو روان در دل من
هیچ کس می نپسندم که به جای تو بود -
Mohsen Taheri تا تو را جای شد ای سرو روان در دل من
هیچ کس می نپسندم که به جای تو بودنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker دیدن روی تو را دیده جان بین باید / وین کجا مرتبه چشم %(#ff0000)[جهان] بین من است
-
@Miss-Joker دیدن روی تو را دیده جان بین باید / وین کجا مرتبه چشم %(#ff0000)[جهان] بین من است
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri تازیانه در غلاف، آتش نمیروید ز سر
من دگر دانم تو از خوبجویان رهی
س.فرخ -
@Miss-Joker دیدن روی تو را دیده جان بین باید / وین کجا مرتبه چشم %(#ff0000)[جهان] بین من است
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Mohsen Taheri تازیانه در غلاف، آتش نمیروید ز سر
من دگر دانم تو از خوبجویان رهی
س.فرخنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH یار رب چه چشمه ای است محبت که من از آن یک قطره آب خوردم و دریا گریستم
سلام... -
SEPEHR ALIZADEH یار رب چه چشمه ای است محبت که من از آن یک قطره آب خوردم و دریا گریستم
سلام...نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@ஜஇዢЯஇ معشوق عیان %(#ff0000)[میگذرد] بر تو ولیکن / اغیار همیبیند از آن بسته نقاب است
سلام سلام صدتا سلام.. -
@ஜஇዢЯஇ معشوق عیان %(#ff0000)[میگذرد] بر تو ولیکن / اغیار همیبیند از آن بسته نقاب است
سلام سلام صدتا سلام..نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri ترگل و تاجیک، افسونگر، دلاویز و فسون
من دگر نانم که حورالعین مگر بهتر بود
س. فرخ -
Mohsen Taheri ترگل و تاجیک، افسونگر، دلاویز و فسون
من دگر نانم که حورالعین مگر بهتر بود
س. فرخنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH دل از من برد و روی از من نهان کرد / خدا را با که این بازی توان کرد
حافظ -
SEPEHR ALIZADEH دل از من برد و روی از من نهان کرد / خدا را با که این بازی توان کرد
حافظنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri دردیست غیر مردن کان را دوا نباشد
پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن
مولانا -
Mohsen Taheri دردیست غیر مردن کان را دوا نباشد
پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن
مولانانوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH ناله ی زیر و زار من زارترست هر زمان / بس که به هجر می دهد عشق تو گوشمال من
سعدی -
SEPEHR ALIZADEH ناله ی زیر و زار من زارترست هر زمان / بس که به هجر می دهد عشق تو گوشمال من
سعدینوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri نام درویشان عجین با اعتکاف و انزوا
حکم عشاق شعف شرب و طروات بخشش
س.فرخ -
Mohsen Taheri نام درویشان عجین با اعتکاف و انزوا
حکم عشاق شعف شرب و طروات بخشش
س.فرخنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهSEPEHR ALIZADEH شور شراب عشق تو آن نفسم رود ز سر / کاین سر پر هوس شود خاک در سرای تو
حافظ
واج آرایی س و ش -
SEPEHR ALIZADEH شور شراب عشق تو آن نفسم رود ز سر / کاین سر پر هوس شود خاک در سرای تو
حافظ
واج آرایی س و شنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شدهMohsen Taheri ورای وزر و وبالی که وصالت ورزید
مرض و درد و حزین بودن من ممتنع است؟
س.فرخ
فعلا -
Mohsen Taheri ورای وزر و وبالی که وصالت ورزید
مرض و درد و حزین بودن من ممتنع است؟
س.فرخ
فعلانوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH تا کی روم از عشق تو شوریده به هر کوی / تا کی دوم از شور تو دیوانه به هر سوی
سعدی -
SEPEHR ALIZADEH تا کی روم از عشق تو شوریده به هر کوی / تا کی دوم از شور تو دیوانه به هر سوی
سعدینوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri یاری اندر کس نمی بینیم یاران را چه شد / دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد؟
حافظ -
SEPEHR ALIZADEH تا کی روم از عشق تو شوریده به هر کوی / تا کی دوم از شور تو دیوانه به هر سوی
سعدینوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri یک دست جام باده و یک دست جعد یار
رقصی چنین میانه میدانم ارزوست -
Mohsen Taheri یک دست جام باده و یک دست جعد یار
رقصی چنین میانه میدانم ارزوستنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker تا مرد سخن نگفته باشد / عیب و هنرش نهفته باشد