-
@ஜஇዢЯஇ آن کس که نداند و نخواهد که بداند
حیف است چنین جانوری زنده بماند
س.فرخنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهSEPEHR ALIZADEH دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند / واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند
حافظ
بچه ها چرا میگه "دوش وقت سحر"؟؟؟ پارادوکسه ب نظرتون؟ -
SEPEHR ALIZADEH دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند / واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند
حافظ
بچه ها چرا میگه "دوش وقت سحر"؟؟؟ پارادوکسه ب نظرتون؟Mohsen Taheri
دامن فرصت دل بی تاب نتوان گرفت
مشت خاکی پیش این سیلاب نتواند گرفتفکر نکنم پارادوکس باشه شاید میخواد بگه از دیشب تا صبح مطمئن نیستم
-
Mohsen Taheri
دامن فرصت دل بی تاب نتوان گرفت
مشت خاکی پیش این سیلاب نتواند گرفتفکر نکنم پارادوکس باشه شاید میخواد بگه از دیشب تا صبح مطمئن نیستم
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali ترسم این قوم که بر دردکشان میخندند
در سر کار خرابات کنند ایمان را -
SEPEHR ALIZADEH دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند / واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند
حافظ
بچه ها چرا میگه "دوش وقت سحر"؟؟؟ پارادوکسه ب نظرتون؟نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri دست در دستم بنه، پای تا پایم بیا
مست از مستم بگیر، جاه از جانم برآر
س.فرخ -
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH ادامه بدین ولی لطفا پاک نکنید
-
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ஜஇዢЯஇ از تن دوست در سرای مجاز / جان برون آید و نیاید راز
-
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Mohsen Taheri
زان شراب ناب بی غش ده اندر صومعه
صوفی صافی به بوی جرعه ای غش میکنددوستان ببخشین فکر کنم من اومدم نظم تاپیکو بهم زدم من ادامه ندم بهتره
-
Mohsen Taheri
صوفی صافی به بوی جرعه ای غش میکنددوستان ببخشین فکر کنم من اومدم نظم تاپیکو بهم زدم من ادامه ندم بهتره
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali نه شما بخونید من برم
-
Mohsen Taheri
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali الان من پس خیلی وقته باید برم
سخت نگیر -
@ஜஇዢЯஇ نه عزیزم من میرم
شما از اول بودین امروز خیلی تو این تاپیک پیام دادم دیگه بسمه -
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اههه چقدر تعارف می کنیدددبابا بزنید تو رگ..
-
@ஜஇዢЯஇ نه عزیزم من میرم
شما از اول بودین امروز خیلی تو این تاپیک پیام دادم دیگه بسمهنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali نه بخونید من میرم
-
اههه چقدر تعارف می کنیدددبابا بزنید تو رگ..
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@ஜஇዢЯஇ من رفتم آبجی فدات شم
شما ادامه بدین کلی درس دارم که باید برم بخونم -
شما ادامه بدین کلی درس دارم که باید برم بخونمنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ستم از غمزه میاموز که در مکتب عشق
هر عمل اجری و هر کرده جزایی دارد
حافظ -
شما ادامه بدین کلی درس دارم که باید برم بخونمنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali منم رفتم خدافظ همگی
-
ستم از غمزه میاموز که در مکتب عشق
هر عمل اجری و هر کرده جزایی دارد
حافظنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهSEPEHR ALIZADEH در سوخته پنهان نتوان داشتن آتش / ما هیچ نگفتیم و حکایت به در افتاد
سپهر خودمو خودت تها شدیم الان پوستتو می کنم...
بچه ها ایندفه بیایید اینجا فردوسی رو صدا می زنم ....کله تونو بکنه!!
امروز انگاری همه ی چیزی شونه..!؟ نمی دونم شاید منم خیلی دلم گرفته ..