-
@ஜஇዢЯஇ از تن دوست در سرای مجاز / جان برون آید و نیاید راز
Mohsen Taheri
زان شراب ناب بی غش ده اندر صومعه
صوفی صافی به بوی جرعه ای غش میکنددوستان ببخشین فکر کنم من اومدم نظم تاپیکو بهم زدم من ادامه ندم بهتره
-
Mohsen Taheri
صوفی صافی به بوی جرعه ای غش میکنددوستان ببخشین فکر کنم من اومدم نظم تاپیکو بهم زدم من ادامه ندم بهتره
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali نه شما بخونید من برم
-
Mohsen Taheri
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali الان من پس خیلی وقته باید برم
سخت نگیر -
@ஜஇዢЯஇ نه عزیزم من میرم
شما از اول بودین امروز خیلی تو این تاپیک پیام دادم دیگه بسمه -
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اههه چقدر تعارف می کنیدددبابا بزنید تو رگ..
-
@ஜஇዢЯஇ نه عزیزم من میرم
شما از اول بودین امروز خیلی تو این تاپیک پیام دادم دیگه بسمهنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali نه بخونید من میرم
-
اههه چقدر تعارف می کنیدددبابا بزنید تو رگ..
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@ஜஇዢЯஇ من رفتم آبجی فدات شم
شما ادامه بدین کلی درس دارم که باید برم بخونم -
شما ادامه بدین کلی درس دارم که باید برم بخونمنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ستم از غمزه میاموز که در مکتب عشق
هر عمل اجری و هر کرده جزایی دارد
حافظ -
شما ادامه بدین کلی درس دارم که باید برم بخونمنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali منم رفتم خدافظ همگی
-
ستم از غمزه میاموز که در مکتب عشق
هر عمل اجری و هر کرده جزایی دارد
حافظنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهSEPEHR ALIZADEH در سوخته پنهان نتوان داشتن آتش / ما هیچ نگفتیم و حکایت به در افتاد
سپهر خودمو خودت تها شدیم الان پوستتو می کنم...
بچه ها ایندفه بیایید اینجا فردوسی رو صدا می زنم ....کله تونو بکنه!!
امروز انگاری همه ی چیزی شونه..!؟ نمی دونم شاید منم خیلی دلم گرفته .. -
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدافس رفقا
-
SEPEHR ALIZADEH در سوخته پنهان نتوان داشتن آتش / ما هیچ نگفتیم و حکایت به در افتاد
امروز انگاری همه ی چیزی شونه..!؟ نمی دونم شاید منم خیلی دلم گرفته ..نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط Zahra tg انجام شدهMohsen Taheri در شبي پر ستاره و آرام دختري در عذاب مي ميرد
دختري در عذاب تنهايي غرق در التهاب مي ميرد
ایندفعه واقعا خدافظ -
SEPEHR ALIZADEH در سوخته پنهان نتوان داشتن آتش / ما هیچ نگفتیم و حکایت به در افتاد
امروز انگاری همه ی چیزی شونه..!؟ نمی دونم شاید منم خیلی دلم گرفته ..نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri یا ابرفرش
دیرروزی است که از دست تو رفته ام به جفا
تو ندانی که من خار چه خواهم ز گلت
س.فرخ -
امروز انگاری همه ی چیزی شونه..!؟ نمی دونم شاید منم خیلی دلم گرفته ..نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri نه داداش من نتم میپره
خدافسی هم واس بچه ها گفتم
وگرنه هستم خدمتت -
Mohsen Taheri یا ابرفرش
دیرروزی است که از دست تو رفته ام به جفا
تو ندانی که من خار چه خواهم ز گلت
س.فرخنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهSEPEHR ALIZADEH تا بدانند این همه مردم که نتواند گرفت / جای دانش را جهالت جای تقوا را ریا
باشه اونا که رفتن الان خودت تنهایی منم تا صب صبر می کنم جواب بدی...راحت باش.. -
SEPEHR ALIZADEH تا بدانند این همه مردم که نتواند گرفت / جای دانش را جهالت جای تقوا را ریا
باشه اونا که رفتن الان خودت تنهایی منم تا صب صبر می کنم جواب بدی...راحت باش..نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شدهMohsen Taheri از من گریز تا تو هم در بلا نیفتی
بگزین ره سلامت ترک ره بلا کن
مولانا -
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Mohsen Taheri از من گریز تا تو هم در بلا نیفتی
بگزین ره سلامت ترک ره بلا کن
مولانانوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهSEPEHR ALIZADEH نیم نانی گر خورد مرد خدا / بذل درویشان کند نیمی دگر