هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Foruhar on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Foruhar در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اون فرم سلامت رو که من از چند تا دانشجو پرسیدم گفتن که اصلا اونا همچین چیزی نداشتن
اره جدیده چون من پیش دکتر و پایگاه سلامت و اینا رفتم میگفتن تا حالا ندیدن اینو هیچکبم گردن نمیگرفت انجام بدهه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Aqua on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua مرسیی
درست میشه ولی ماه ها زمان میبره -
-
Blue28
باور کنید شما دخترا راحت ترین
چون ما یک بازه بین تموم شدن کنکور و قبولی دانشگاه ، بیمه مون قطع میشه چون از تحت تکلف پدر خارج میشیم تو سامانه
باید بریم دانشگاه نامه ببریم برای بیمه
خلاصه بیمه نداریم
معلوم نیست یه چکاپ چند بشه.... -
Blue28 اوه جدیی؟
بنظرت برا من ک برا یکی دو ماه پیشه خوبه یا باز باید برم؟️ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مخفف دانشگاه لرستان میشه lums
-
Foruhar سلام
ببخشید شما پشت کنکور بودید؟
یه سوال.... من شهریور ۱۸ سالم تکمیل شد بعد خواستم امسال بار اول پشت بمونم خیلیا میگفتن برو پلیس به علاوه ده یه سال معافیت بگیر
رفتم گفتن نیازی نیس، به شما هم همچین چیزی گفتن؟ -
@Sally علوم پزشکی گرگان هم هس goums
-
الان خیالت راحت شد
-
عادت داری همه چیو منفی ببینی
-
بانک مسکن بیست سال پیش مونده
واسه هر چی باید بری بانک -
بچه ها داستان تاییده تحصیلی چیه باز، شما گرفتین؟
پرستو بابایی
@ -
Foruhar دخترام اگه ازدواج کنن دیگه تحت پوشش بیمه باباهاشون نیستن
-
Blue28 شاید سالای پیشم بوده آزمایش و ... ولی کسی جدیش نمیگیره و فرمالیته نوشتن
-
توی هر شهر غریبی با تو میشه موندنی شد
قصهی هزار و یک شب میشه بود و خوندنی شد
مشق عشقای قدیمو با تو میشه خط خطی کرد
میشه شاه قصه ها رو به گدای پاپتی کرد -
Aqua
درود
ببینید من سال تحصیلی 1402 - 1401 فارغ التحصیل شدم ، میگفتن برای اونایی که میخوان پشت بمونن یا اصلا هرچی ! یک سال معافیت تحصیلی براشون خود به خود لحاظ میشه
ولی اونایی که حتی اگر یک درس پاس نکرده داشته باشند سیستم براشون معافیت تحصیلی لحاظ نمیکنه و خودشون باید برن دنبال کاراش
من درس فیزیک رو غیبت داشتم تو امتحان نهایی و برای همین گفتن خودت باید بری پلیس +10 و درخواست کنی
یه فرمی مدرسه بهم داد باید بری اون رو تحویل بدی به پلیس +10 که وای چقدر شلوغ بود باید وایسی نوبتت بشه و بعد هم با همون جمله همیشگی " سامانه قطعه " می پیچوننت
خلاصه بعد از چند روز رفت و آمد درست شد اونا یه فرم میدن بهت و تو اونو میدی مدرسه و تمام.
اون فرم برای ثبت نام دانشگاه هم مهمه ظاهرا.
ولی اگه خب طبق چیزی که من میدونم مدرسه ها معمولا خودشون معافیت تحصیلی رو برات تایید میکنن -
Michael Vey برو بشین آناتمی ترم اولین بخون ترمکی
-
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچه ها داستان تاییده تحصیلی چیه باز، شما گرفتین؟
هیچی ، اخرین تلاش های آموزش و پرورش جهت گرفتن پول
102243/146622