هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Alireza Varamanzar سلام ظهر شما بخیر
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAnzw 18
سلام و درود
ظهر شما هم بخیر
احوال شما -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سوال عه دخترا دارم
شما حاضرین با پسری که یه خانه ۷۰ متری داره(مستاجر) و یه ماشین تیبا یا پراید و ماهی یه ۱۰ ۱۲ تومن پول ازدواج کنین؟؟
-
یه سوال عه دخترا دارم
شما حاضرین با پسری که یه خانه ۷۰ متری داره(مستاجر) و یه ماشین تیبا یا پراید و ماهی یه ۱۰ ۱۲ تومن پول ازدواج کنین؟؟
Matin Mousavi 1 الان بحث اینه چقد طرفو دوستش دارم
-
Zahra2020 همین گندکاری اینارو باید تایید کنیم ولی خب حداقل بدونم تا کی فرصت داره نمیدونی همشهری ؟
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده_ Reza _ اینا خدا زدشون ....ولی از موقعی ک اعلام کردن ک نمیدونم چندم بوده یک هفته فرصت دادن واسه اردیبهشت هم همین بود ک ۳ روز بعدش هم تمدید کردن
-
Matin Mousavi 1 الان بحث اینه چقد طرفو دوستش دارم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlue28 دوسش داری و اونم توعه دوس داره
-
یه سوال عه دخترا دارم
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 داداش اخلاق مهمه
-
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 انقد نکش معتاد میشی
-
Matin Mousavi 1 داداش اخلاق مهمه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra2020 پول خیلیی مهمه! خیلییی
اخلاق هم مهمه!
-
Zahra2020 پول خیلیی مهمه! خیلییی
اخلاق هم مهمه!
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1
اخلاق ایمان به خدا ذات -
پول که مهمه ولی میتونیم یکاریش کنیم
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 هعی روزگار ....هوار هوار ....این خوبه؟
-
یه سوال عه دخترا دارم
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شدهMatin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه سوال عه دخترا دارم
هزار تا مورد دیگه هم هست..
اینکه چقدر اون پسرمی تونه خوب باشه و پشتت باشه ..
یه دختر حاضره با همه اینا سر کنه ولی یکیو داشته باشه که پشتش باشه و هواشو داشته باشه
+اخلاق خوب -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 تو ای زمانه هیچ کاریش نمیشه کرد هیچ کاری
-
Matin Mousavi 1
اخلاق ایمان به خدا ذاتفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Blue28 دوسش داری و اونم توعه دوس داره
Matin Mousavi 1 اگر طرف از نظر چیزای دیگه اوکی باشه و مشکلاتش فقط همین باشه ،آره
-
Zahra2020 نه این یطوریه
-
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه سوال عه دخترا دارم
یه دختر حاضره با همه اینا سر کنه ولی یکیو داشته باشه که پشتش باشه و هواشو داشته باشه
+اخلاق خوبپرستو بابایی آفرین همینو میگم
-
ذات ساپورتیو به قول اون یارو
-
Zahra2020 همین گندکاری اینارو باید تایید کنیم ولی خب حداقل بدونم تا کی فرصت داره نمیدونی همشهری ؟
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده_ Reza _
@Hamid-s در مشاوره کنکوریگفته است:
معمولا ۴۸ ساعت میزارن چه اعتراض چه تایید چه کارت ورود
حالا شاید اضافه شد -
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه سوال عه دخترا دارم
+اخلاق خوبفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی پشتت باشه ولی بزرو برسانی به سر ماه می ارزه؟؟