هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هعیییییی
-
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای بار صدم بهم ثابت شد من با یه قشر خاصی هیچوقت کنار نمیام
-
@Masoumeh-sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate حالا اینجوریم دیگه نه
منم یه استاد خشک دارم ادم میترسه یه سوال بپرسهخانوممممم خودت میری دنبالش مقاله میخونی واس کلاس توضیح میدی
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSuccinate نه خداروشکر اینجوری نمیگه دیگه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
کاش
شیمی رو شبی بخش زیادش جمع می کردم
3 تا فصل
کوییز صبح سه شنبه
بعد فردا تا 7 شب کلاس دارم
شب ش باید برم دکتر معلوم نیست تا کی طول بکشهیک گوش
و تعادل
و سرگیجه هاا هعی
اگر دیوار و نرده ا کنار پله ها تو دانشگاه نبود چی می شد
کاش
انقدر استاد فیزیک راه نمی رفت ثابت می موند که من نخوام سرمو بچرخونم -
یه سؤال زیبا
چه فشر آدمایی هیچ جوره تو کتتون نمیرن؟@danial-hosseiny آدمایی که از سنشون کوچیک ترن
کسایی که دو رو ان واقعا قلبمو به درد میارن
از آدمایی که کمک میخوان و تو چون خودت اوکی هستی با کلا کمک کردن کمکشون میکنی، و میدونی در مقابل هم آدمی هستی که حس میکنی اگه به کسی چیزی بگی مزاحمشی پس چیزی نمیگی اما مواقع خیلی ضروری که پیش میاد و راهی نداری از همون آدمی که همیشه بهش کمک میکردی کمک میخوای و اون روتو زمین میندازه
از کسی که بی دلیل ازم ناراحت بشه و این رفتارشو هی تکرار کنه
از آدمی که بلاتکلیفم کنه
این قشر آدما تو کتم نمیرن -
نقطه
واقعا خاطرم نبود اصل بیت اینه... شایدم از بیتمرکزی الآنمه.
ولی خب حالا که اینطور شد، وقتی دست میبری داخلش... دوست دارم بدونم چرا اینکار رو میکنی...نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط نقطه انجام شده@danial-hosseiny متوجه صحبتت نمیشم یعنی میگی نباید دست میبردم داخل شعر و یک کلمهش رو عوض میکردم از نظر فنی مشکلی داری؟
قبول دارم «قصه» بخاطر آرایهش قشنگتره ولی اینم که عوض کردم وزنشو تغییر نداده،داده؟!
اگه مشکل وزنشم نیست پس چیه؟! -
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط Masoumeh.sh انجام شده
دو سه تا پسر تو گروه کلاسمون دعواشون شده یه چیزایی میگن دهنم باز مونده
️
-
استاد
چرا فصل 9 هم گذاشتی
اونم جلسه اول این هفته شنبه گفتی برای 3 شنبه
اونم مایی که جمعه میان ترم شیمی رو دادم تا فصل 6
-
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش کش پیدا کنه خیلی چیزا داره رو میشه
-
officer k
ببخشید روی تودلی تون
+
تصمیم دارم
درست رفتار کنم هرچی که از نطر خودم درسته
و اصلااااا دیگه برام مهم نباشه چه برداشتی می خواند داشته باشند و ناراحت شدن یا نه
فقط اون چیزی که درسته رو بگم یا رفتاری رو انجام بدم
نهایییت خیلی خیلی فهمیدم ناراحت شد عذرخواهی میکنمفقط و فقط می خوام به خودم اول از همه چی اهمیت بدم تمرکزم رو برنامه ها و مار های خودم باشه فکر کم مشغول هیچی و برداشت بقیه حالا ناراحت شدن یا بد براداشت کردن و.... هرچی
اصلا به اینا فکر نکنم
و برام مهم نیست دیگه
انگار یک مدتی به این سمت یعی می کنم پیش برم
و بیشتر بشه هم بهتر
هرچند خیلی هم از اول این طوری نبودم ولی انگار داشت ذهنم الکی درگیر بقیه میشد
در صورتی که خودم مهم ترم
خودم هرچی که درست و حداقل در حدی که نیاز باشه بلدم
و مهم نیست چیزای دیگه که وقتمو بگیره یا منو ناراحت منه درباره بقیهببخشید ولی اینو دیدم خواستم اینا رو بگم
و چون امروزم مثل اول ترم اخر هی ادم ها ی هستن که بخواند به خاطر شخصیت ضعیفشون با مسخره و تیکه انداختن و کنایه زدن فکر کنن باعث ناراحتی هم می تتوندد بشند یا اینکه اهمیتی می دم به حرفاشون
و یک سری هاش به خاطر حسادته
و نشناختن و قضاوت غلط -
Hhh Hh وای وظیفه من بود این بار حالتونو بپرسم : ) .
سلامم سعی میکنم خوب باشم، ممنون.
شما خوبید؟🫂.
-
@danial-hosseiny متوجه صحبتت نمیشم یعنی میگی نباید دست میبردم داخل شعر و یک کلمهش رو عوض میکردم از نظر فنی مشکلی داری؟
قبول دارم «قصه» بخاطر آرایهش قشنگتره ولی اینم که عوض کردم وزنشو تغییر نداده،داده؟!
اگه مشکل وزنشم نیست پس چیه؟!نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنقطه
نه بحث وزن نیست... بحث تغییر کلمه و درنهایت تغییر مفهومه. -
خستم
حجم شون زیاده
ولی ارزشش و داره
همین که شکل هندسی رو درست یادبگیرم
پیوند برگشتی ه
هیبریدی ها
پای ها
و..
شیرینی یاد گرفتن اینا تحمل خستگی همه روز ه این روزو ماا با این شرایط سختم ممکن می کنه
️
️
️
️
️
صبح 9ونیم تا 11ونیم ریاضی
ظهر 1 ادبیات
بعد 3ونیم تا حدود 7 ریاضی با استاد خودم این دیگه اخرین جلسه و تماماگر ادبيات ه لغو بشه کلاس دوم ریاضی مهندسی کامپیوتر هام می رم
این فصل 12 جمع شه -
شاید هم تعصب هست که باعث همه این ها میشه، شاید هم نگاه سیاه و سفید؟ شاید هم دلایلی که ممکنه به ذهنم نرسه... نمیدونم، فکر نکنم حداقل در حال حاضر به اندازه کافی سواد و تجربه داشته باشم که بخوام در باره این مسائل حکم صادر کنم.
-
@danial-hosseiny آدمایی که از سنشون کوچیک ترن
کسایی که دو رو ان واقعا قلبمو به درد میارن
از آدمایی که کمک میخوان و تو چون خودت اوکی هستی با کلا کمک کردن کمکشون میکنی، و میدونی در مقابل هم آدمی هستی که حس میکنی اگه به کسی چیزی بگی مزاحمشی پس چیزی نمیگی اما مواقع خیلی ضروری که پیش میاد و راهی نداری از همون آدمی که همیشه بهش کمک میکردی کمک میخوای و اون روتو زمین میندازه
از کسی که بی دلیل ازم ناراحت بشه و این رفتارشو هی تکرار کنه
از آدمی که بلاتکلیفم کنه
این قشر آدما تو کتم نمیرننوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNarges_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آدمایی که از سنشون کوچیک ترن
اینو واقعا موافق نیستم =)))
لزوما سن، نمیتونه دلیلی برای این باشه که کسی تجربیاتی داشته باشه که برای بزرگتر شدن کمکش کرده باشه... -
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه سؤال زیبا
چه فشر آدمایی هیچ جوره تو کتتون نمیرن؟خودم:
افرادی که دروغ میگن... در کل!
یا بهتره بگم دور از صداقت زندگی میکنن.
افراد ادایی
افرادی که درعین بیسوادی ادعا میکنن
و افرادی که فکر میکنن دنیا گرد اونا میگردهنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
متاسفانه
️
...