هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@_maya
وای یعنی پیاماتو جواب میدم اینجوریه :
امید
نا امیدی
امید
نا امیدینوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شدهپرستو بابایی درسته
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پزشکیان الان تو شبکه ۱ بصورت زنده
داره درمورد اینکه باید مصوبه معدل حذف شه حرف میزنه -
پرستو بابایی بهش توجه نکن
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده@Venus655 اها
-
پرستو بابایی چیبگم
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_maya
یه بار بیا عین دو تا آدم بالغ و عاقل با هم بزنیم -
@_maya
یه بار بیا عین دو تا آدم بالغ و عاقل با هم بزنیمنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شدهپرستو بابایی نه جدی گفتم
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا نمد چقد این حرفا تاثیر گذاره ولی ایشالا حذف شه.. سال بعد خیلی بچه ها گناه دارن..
-
@Venus655 اها
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_maya
-
پرستو بابایی بهش توجه نکن
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655
به خدا می ترسم 🥲 -
پرستو بابایی نه جدی گفتم
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_maya
معلم زیستم همیشه می گفت سنتی بزنید ،عوارضش کمتره -
داره درمورد اینکه باید مصوبه معدل حذف شه حرف میزنهنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
داره درمورد اینکه باید مصوبه معدل حذف شه حرف میزنهفککک کنم دیگ حرفاش تموم شد داره درمورد ی چیز دیگ حرف میزنه
-
@_maya
معلم زیستم همیشه می گفت سنتی بزنید ،عوارضش کمترهنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شدهپرستو بابایی حرفشون متینه
-
حالا نمد چقد این حرفا تاثیر گذاره ولی ایشالا حذف شه.. سال بعد خیلی بچه ها گناه دارن..
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
الآنم بخواد حذف شه به سال بعد نمیرسه((:
-
داره درمورد اینکه باید مصوبه معدل حذف شه حرف میزنهMichael Vey یه حرف زدن هست، یه تونستن، وقتی اکثریت رای شورای عالی انقلاب فرهنگی دست دولت نیست فقط میتونه زور بزنه ببینه بقیه رو میتونه راضی کنه یا نه.
-
دلم میخواد با یکی حرف بزنم که بعد حرفام کلا منو فراموش کنه:/
مثلا بعضی وقتا دلم میخواد برم به یکی تو خیابون بگم سلام بیا حرف بزن
که بعدش منو نبینه -
Michael Vey
تونستم می بینم حتماااااا
از سریالای معروف عاشقان ماه رو می خواستم ببینم که دوستم پشیمونم کردنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAnzw 18 تو پسران برتر از گل رو ببین حرف نباشه
-
فقط دلم میخواد قبولی دانشگاه امسال هم عین پارسال بشه...
اینکه هیچجا(نه کانون و نه هیچ سایتی) نمیتونین قبولی های ۱۴۰۲ رو پیدا کنین یکم زیادی مشکوک نیست؟
حتی توی فایلی که جاب ویژن برای راهنمایی انتخاب رشته هم داده نیست -
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط JuDi انجام شده
-
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
الآنم بخواد حذف شه به سال بعد نمیرسه((:
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی والا ۱۴۰۲ خیلی دیر تازه گفتن عمومی حذفه
۱۴۰۳ هم نزدیکای مهر گفتن عمومی برگشته ک بعد پشیمون شدن
ایشالا ک ب ۴۰۴ میرسه -
مهرساااااا گفتم بیا تلگرام
عه
منا اینجا راحت نیستم
تا برات اونجا هی چیز تعریف کنم
بی تر بیوت🥲
Mehrsa 14