هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito
منم اینجوووووری بودممم@xanom-mah توروخدا فیلم بازی نکنین
بخدا من فقط توپو دادم بهش، کاریش نداشتم -
Blue28
من بودم با لذت به زجر کشیدنش نگا میکردم -
@هویججج از بچگی که سیبسل نداشتم:/
-
چه جالب
منم یکی دوبار اومدم با آبجیم دعوا کنم
یهو دیدم عه این چرا داره گریه میکنه
تا به خودم اومدم دیدم بابام با ابرو های اخم کرده پشت سرم وایساده بعد از یه عالمه فریاد، یهو یه چک اومد تو صورتم:/
یبار هم یه توپ رو خیلی آروم پرت کردم سمتش ولی نمیدونم چرا یهو جیغ زد گریه کرد، به محض اینکه بابام اومد منو دعوا کرد، گریه خواهرم تموم شد و انگار نه انگار که مثلا یه قاتل بالا سرش بوده:/
داشت فیلم بازی ویکرد:/
دیگه بعد از اینا بود که فهمیدم آبجیم نیروی پشتیبانی قوی ای داره و بیخیالش شدم -
بنظرم اونایی ک به بعد خیانت ی بار دیگ فرصت میدن فقط دارن خودشونو اماده میکنن برای ی غم عمیق تر و خیانت شدیدتر
-
Anzw 18 عه سلام بر شما
چخبرا خوبید؟ خوش میگذره؟ -
-
@هویججج
یبار بچه تر بودیم من و خواهر کوچیکم آنابل دیده بودیم بعد بعد فیلم من رفتم نماز بخونم روبروی اشپزخونه بودم.ابجیمم رفت اب بخوره.مامانمینا هم خواب بودن.من همینجوری با چادر نشسته بودم حال نداشتم پاشم یهو ادا انابل و اینارو دراوردم ابجیم ترسید.اب پرید گلوش داشت خفه میشد بعدم زد زیر گریه حالا من جلو دهنشو گرفتم با دستم هی میگم غلط کردم غلط کزدم تزخدا ساکت باش الان مامانینا بیدار میشن -
Akito خواهر من بچه که بود چشماشو از قصد فشار میداد که اشک بیاد ازش
بعد یه چند بار بابام فهمیده بود به خاطر اینکه دلش خوش باشه منو الکی دعوا میکرد -
جهان آلوده ی خواب است و من در وهمِ خود بیدار!
-
Anzw 18
وجود نداره
ولی وقتی میاد گریه و فیلم بازی کردن و سعی دارن بوجودش بیارن -
Akito خواهر من بچه که بود چشماشو از قصد فشار میداد که اشک بیاد ازش
بعد یه چند بار بابام فهمیده بود به خاطر اینکه دلش خوش باشه منو الکی دعوا میکرد -
ولی من وقتی بابام داداشمو دعوا میکنه جیگرم براش کباب میشه بیشتر اوقاتم داداشمو قایم میکنم بابام پیداش نکنه
-
@f-nalist بلی بلی درست است