-
Elimoon متنو میخوندید؟
-
آقا نمیشه ما هم شرکت کنیم
XxCrepsleyxX
چرا نمیشه..!!
از همین الان شروع کنید..
موفق باشید -
425 در یک دیقه
-
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سرعت مطالعه 256.
قبلی 170. -
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۷، ۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قرار بود آخر هفته بیام ولی نت نگرفتم
سرعت 15 در 20
یعنی 300- خودم میدونم خیلی کمه
سعی میکنم دوباره زود برگردم
-
نوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان چخبر از دوره تندخوانی؟ من تمرینامو انجام میدم ولی پیشرفتی ندارم
-
نوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راسی یه سوال
چجوری موقع خوندن مطلب کلماتو تو دلم تکرار نکنم؟ من اصلا نمیتوووووونم نا خود اگاه میکنم اینکارو
-
راسی یه سوال
چجوری موقع خوندن مطلب کلماتو تو دلم تکرار نکنم؟ من اصلا نمیتوووووونم نا خود اگاه میکنم اینکارو
inaz در دوره ی تند خوانی گفته است:
راسی یه سوال
منم همینطور ... رو اعصابه
-
inaz در دوره ی تند خوانی گفته است:
راسی یه سوال
منم همینطور ... رو اعصابه
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سرعت مطالعه 330
قبلی 256
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من شدم 420
-
*سلام خدمت شما دوستان الایی میخوام خدمتتون تمرینات تند خوانی و اموزش بدم .اموزشی که اگه بخواید کلاس برید 12 میلیون باید خرج کنید (خودم خرج کردم)***خب حالا از بحث قیمت بگذریم کسایی که میخوان تو این دوره شرکت کنند باید اطلاعاتی رو که من هر هفته میخوام باید در تاپیک قرار بدند و اینکه تعهد داشته باشند **
خب مرحله اول اینه که یاد بگیرید سرعت مطالعه تونو محاسبه کنید
1 کتاب داستانی ساده بدون تصویر و کاملا ساده با فونت 16 انتخاب کنید
2 سه خط پر از ان کتاب را در نظر بگیرید و میانگین تعداد کلمات 3 خط را محاسبه کنید
3 با کرنومتر یک دقیقه زمان بگیرید و با حداکثر سرعت کتاب را بخوانید
4 تعداد سطر هایی که در یک دقیقه خواندید رو در میانگینی که در مرحله 2 محاسبه کردید ضرب کنید
**خب این سرعتو هر روز در اخر شب باید در تاپیک قرار دهید هر هفته یک برنامه تمرینی خدمت شما عزیزان قرار داده میشه و عزیزانی که میخوان تو این دوره باشن باید تا پایان روز 3 شنبه اعلام کنند **
(دوره ها بر طبق سرعت مطالعتون ب شما ارایه داده میشه)
@دانش-آموزان-آلاء
@حامیان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دلنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷، ۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En
شما بعد قبولیتون وقت می کنید این تاپیکو ادامه بدید ؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
romisa بله حتما ادامه میدم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خدمت دوستان گلم تبریک میگم به همه اونایی که تمرینات و مو به مو انجام دادند در دوره ی دوم ما تمرین خط بری نسبیتی
تمرین عضلات چشم و تمرین درک نسبی از متن و حافظه ی تصویری میباشد طول این دوره 12 روز هستش و باید پیوسته با دوره ی قبل انجام بشه حتما!!!!
خب میریم سراغ دوره
تمرین حافظه تصویری :
مدت زمان مورد نیاز:15 دقیقه
یک برگه آ4 تهیه کنید به اندازه یک پاراگراف سوراخ کنید و در یک اتاق تاریک قرار بگیرید مانند تمرین قبل ولی تو این تمرین ازتون میخوام با هر بار خاموش و روشن متن و نگاه کنید و هنگامی که چراغ خاموشه سعی کنید کلماتی و که دیدید و یادتونه رو بشمارید و ثبت کنید (ب جز حروف اضافه)
تمرین خط بری نسبیتی :
مدت زمان مورد نیاز :10 دقیقه
یک کتاب ساده انتخاب کنید و یک نقطه شروع انتخاب کنید به مدت یک دقیقه خط ببرید در مکانی که یک دقیقه شما به اتمام رسید کلمه e قرار بدید و 5 خط بعد ان یک نقطه بگذارید و سعی کنید در یک دقیقه از نقطه شروع به نقطه جدید برسید این تمرین را 5 بار انجام بدید (میشه هر بار تمرین 25 خط به سرعت خط بریتون اضافه میشه)
درک متن نسبی
مدت زمان مورد نیاز :5 دقیقه
1به مدت چهار روز 2 خط انتخاب کنید و 6 ثانیه به درک متن بپردازید
2به مدت چهار روز 4 حط انتخاب کنید و 8 ثانیه به درک متن بپردازید
3به مدت 4 روز 6 خط انتخاب کنید و 16 ثانیه به درک متن بپردازید
تمرینات چشم رو مانند دوره ی قبل انجام بدید -
سلام خدمت دوستان گلم تبریک میگم به همه اونایی که تمرینات و مو به مو انجام دادند در دوره ی دوم ما تمرین خط بری نسبیتی
تمرین عضلات چشم و تمرین درک نسبی از متن و حافظه ی تصویری میباشد طول این دوره 12 روز هستش و باید پیوسته با دوره ی قبل انجام بشه حتما!!!!
خب میریم سراغ دوره
تمرین حافظه تصویری :
مدت زمان مورد نیاز:15 دقیقه
یک برگه آ4 تهیه کنید به اندازه یک پاراگراف سوراخ کنید و در یک اتاق تاریک قرار بگیرید مانند تمرین قبل ولی تو این تمرین ازتون میخوام با هر بار خاموش و روشن متن و نگاه کنید و هنگامی که چراغ خاموشه سعی کنید کلماتی و که دیدید و یادتونه رو بشمارید و ثبت کنید (ب جز حروف اضافه)
تمرین خط بری نسبیتی :
مدت زمان مورد نیاز :10 دقیقه
یک کتاب ساده انتخاب کنید و یک نقطه شروع انتخاب کنید به مدت یک دقیقه خط ببرید در مکانی که یک دقیقه شما به اتمام رسید کلمه e قرار بدید و 5 خط بعد ان یک نقطه بگذارید و سعی کنید در یک دقیقه از نقطه شروع به نقطه جدید برسید این تمرین را 5 بار انجام بدید (میشه هر بار تمرین 25 خط به سرعت خط بریتون اضافه میشه)
درک متن نسبی
مدت زمان مورد نیاز :5 دقیقه
1به مدت چهار روز 2 خط انتخاب کنید و 6 ثانیه به درک متن بپردازید
2به مدت چهار روز 4 حط انتخاب کنید و 8 ثانیه به درک متن بپردازید
3به مدت 4 روز 6 خط انتخاب کنید و 16 ثانیه به درک متن بپردازید
تمرینات چشم رو مانند دوره ی قبل انجام بدیدفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En @دانش-آموزان-آلاء
-
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من هم دوست دارم در خدمتتون باشم مرسی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir0625 از دوره ی اول شروع کنید
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم میخواد که یه توضیحی از نسبیتی بودن مغز به شما دوستان بدم
مغز همه انسانا به صورت نسبیتی عمل میکنه یعنی سعی میکنه از دفعه قبل بهتر عمل کنه مثلا شما اگه یه تستو تو ۱ دقیقه حل کنید دفعه بعد سعی میکنه تو ۵۰ ثانیه انجام بده و تو همه کار ها هم انجام میده من برای خودم محاسبات رو ب صورت نسبیتی قوی کردم مثلا الان قادرم ضرب دو رقم در دو رقم رو تو ۵ ثانیه حل کنم و ب نظرم خارقالعاده ترین قدرت ذهنی ماست که همه کامپیوتر ها از اون مرحومند -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط khkjhyhuytf انجام شده
دوره ی سوم (چون که شاید نتونم بیام این دوره رو هم میگم)
طول دوره ۴ هفته و آخرین دوره
مدت زمان تمرین در روز یک ساعت
یک کتاب به دلخواه انتخاب کنید
سرعت مطالعه خود را اندازه بگیرید اگر زیر ۸۰۰ بود دوباره دوره ی اول و دوم را تکرار کنید اگر خیر دوره ی سوم رو شروع کنید
یک خط یک خط کتاب را خط ببرید پس از پایان هر خط سعی کنید کلماتی را که در آن خط موجود بود که در حافظه تان موجود هس بنویسید در ابتدا معمولا پنج تا هفت کلمه یادتونه (حروف اضافه و ربط رو در نظر نگیرید) سعی کنید هرچه ب جلو میروید تعداد کلمات را افزایش دهید
خب دلم براتون بگه که یه قانونی هس به اسم ۲۰ ۸۰ یعنی از ۱۰۰ درصد خط ۲۰ درصد اصله بقیش فرعه شما باید سعی کنید کلمات کلیدی رو به خاطر بسپارید میتوانید از تکنیک کاخ حافظه استفاده کنید(یعنی در ذهنتان یه کاخ بسازید بعد کلمات رو کد کنید بصورت تصویر در مکانی از کاخ پین کنید
شاید اولاش براتون سخت باشه ولی راه میوفتید
این دوره جز بهترین دوره هاش یعنی از خوشحالی هیجان زده میشید تا این حد
خب دیگه کار من تموم شد نوبت شماست تا گامی به سوی موفقیت بردارید
@دانش-آموزان-آلاء -
منم هستم