شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
ﺷﺎﻡ ﻣﻬﻤﻮﻥ ﺑﻮﺩﯾﻢ، ﺳﺮ ﺳﻔﺮﻩ ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﮕﻢ، ﺍﻭﻥ
ﭘﺎﺭﭺ ﺁﺏ ﺭﻭ ﻣﯿﺪﯼ؟
.
.
ﺯﺩ ﭘﺲ ﮐﻠﻪ ﺍﻡ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺑﻮﺩ ﺳﺮﻡ ﺑﺮﻩ ﺗﻮ ﺑﺸﻘﺎﺏ !!
ﻣﯿﮕﻢ ﭼﺮﺍ ﻣﯿﺰﻧﯽ؟
ﻣﯿﮕﻪ:ﺧﺎﮎ ﺑﺮ ﺳﺮِ ﺧﺮﺕ ﮐﻨﻦ !
ﺁﺏ ﮐﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺧﻮﺩﻣﻮﻧﻢ ﻫﺴﺖ ... ﺟﻮﺟﻪ ﺑﺨﻮﺭ بدبخت!!!!
-
تو کوچه موتوریه اومد دختره رو اذیت کنه
.
.
دویدم رفتم کمک فرار کرد پسره
یکم آب دادم دختره خورد حالش که جا اومد گفت شما پسرا همتون آشغالین، و رفت
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کدام جاندار است که نه خودش به جفتش توجه میکند و نه اجازه میدهد دیگران به جفتش توجه کنند ؟؟؟!
به نام خدا پسر ایرانی
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عکس پروفایلش شده ترکیب قرآن سر گرفتن و یا علی
چنتا عکس میری عقب کنارِ درخت کریسمس لباشو غنچه کرده
از اهالی کوفه س فک کنم
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
تجربینوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط زهرا بنده خدا انجام شدهبرو پایین ↓
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
على یارت برو بالا ↑ورزش در آلا را با ما تجربه کنید
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
تجربینوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط زهرا بنده خدا انجام شدهاز من حرکت.
از خدا چاله .....دست انداز
پیچ خطرناک........عبور حیوانات وحشی
احتمال ریزش کوه!خدایا من دارم تاوان کدوم گناهمو پس میدم؟
کدوم؟
کدووووووووووم؟آهااااااااااااا اون!؟
اوه اوه اونو اصلأ یادم نبود
حله -
این پست پاک شده! -
تجربینوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط زهرا بنده خدا انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
⃟
•
.
من همونیم که تمام تفریحاتشو به خاطر درس کنسل میکنه بعد هر کاری میکنم جز درسخوندن -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز رفتم شهرداری واسه کار ساختمانی کارمنده پرسید :
مالکی یا مملوک ؟!
وکیلی یا موکل ؟!
موجری یا مستاجر ؟!منم گفتم الغوث الغوث خلصنا من النار یارب!!!
گفت چی میگی
گفتم مگه جوشن کبیر نمیخونی؟؟؟؟
انداختنم بیرون پروندمم پاره کردن.. -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر جور حساب میکنم نمیفهمم قدیما چجوری میرفتن
از سر چشمه آب میاوردن ؛
ما پارچ یخچالمون خالی میشه هیشکی تو خونه مسئولیتشو به عهده نمیگیره. -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ﻣﻦ ﻣﻮﻧﺪﻡ ﮐﺮﻭﮐﺪﯾﻞ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﯿﮑﺸﻪ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﻫﯿﮑﻠﺶ ﺗﺨﻢ ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ؟!
باید بزائی!
عنتره ﺳوسول
داشتم میخوابیدما یهو یادش افتادم اعصابم خورد شد
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حاجی ترامادول ميزنه میره رو منبر بعد از مراسم اطرافیانش بهش گفتن حاج آقا امروزخیلی چاخان ڪردیا؟
گفت چطور مگه؟
گفتن : شما گفتی جنگ بدر بمبارن هوایی شد ، چیزی نگفتیم ،گفتى یزید با آرپى جى زد ڪشتى نوح رو ترڪوند چيزى نگفتيم
گفتی تو جنگ صفين شيميايي زدن، چیزی نگفتیم ،
ولی ابوجهل ، بلال حبشی رو پانزده میلیون دولار به بارسلون فروخت ! اینو از ڪجات اوردی؟