-
بچه ها واسه کسی که رشتش ریاضی بوده و میخواد کنکور تجربی بده برای یادگیری زیست چه پیشنهادی دارین ؟
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohamad-rgh
مرحله ی اول : فیلمای آقای پازوکی و رحیمی و خوندن کتاب
مرحله ی دوم : درسنامه ی یه کتاب تست و خوندن کتاب و یادداشت نکته های مهم درسنامه
مرحله سوم : تست و خوندن کتاب و یادداشت نکات مهم تست ها
مرحله چهارم : خوندن کتاب به همراه نکته ها
مرحله پنجم : مرور زیااااااااد کتاب
چون رشتتون ریاضی بوده باید اول مفهوم درس رو یاد بگیرین بعد برین سراغ تست و این صوبتاموفق باشین (:
-
@mohamad-rgh
مرحله ی اول : فیلمای آقای پازوکی و رحیمی و خوندن کتاب
مرحله ی دوم : درسنامه ی یه کتاب تست و خوندن کتاب و یادداشت نکته های مهم درسنامه
مرحله سوم : تست و خوندن کتاب و یادداشت نکات مهم تست ها
مرحله چهارم : خوندن کتاب به همراه نکته ها
مرحله پنجم : مرور زیااااااااد کتاب
چون رشتتون ریاضی بوده باید اول مفهوم درس رو یاد بگیرین بعد برین سراغ تست و این صوبتاموفق باشین (:
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa تشکر
-
@mohamad-rgh در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بچه ها واسه کسی که رشتش ریاضی بوده و میخواد کنکور تجربی بده برای یادگیری زیست چه پیشنهادی دارین ؟
به نظر من در اولویت متن کتاب بعد تدریس استاد پازوکی رو نگاه کنن فاگوزیست هم کمک میکنه بعد تدریس اقای رحیمی
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin rostame ممنون
-
nazanin rostame ممنون
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
از دست این مردم و حرف ها و نیش و کنایه ها شون
دختر عموم رتبش زیاد خوب نشده
امروز زنگ زده دو ساعت پشت تلفن برام گریه میکنه که همه دارن مسخرم میکنن
حال منم خراب کرد
یکی نیس بگه شما که بلدین واسه بقیه نسخه بپیچین پس چرا وضعتون اینه ؟!!!!!!!!
برین اول یه کاری واس زندگی خودتون بکنن
انقد دل این دختر خون نکنین با حرفاتوننوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهی جون دست رو دلم نذار خونه
اضطراب داره خفم میکنه.میترسم امسالو بخونم ولی قبول نشم.
تازه الان یه روز درس میخونم روز بعدش یکی میاد بم میگه برو آزادی پیام نوری چیزی بعد من تا دوروز افسردم.چه غلطی کردم درس نخوندم تو مدرسه واقعا پشیمانی سودی ندارهبعداز دو سال واقعا حس بیسواد بودنو دارم.من کو علوم آزمایشگاهی کو
-
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی بجوابه : اعشار به سمت چپ بره مگه توان به تعدادش کــــم نمیشه؟؟
-
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ها كاكو؟!
-
ها كاكو؟!
-
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط reza213 انجام شده
moein وقتی ی عددی مثل 190 ضربدر10 به توان 17 (190 ضربدر 10 و 10به توان 17) میشه برای رسیدن به گزینه ی سوال من اومدم اونو تبدیل به 1.9*10به توان 19 کردم!! نباس به توان 15 میکردم؟؟( ینی دو تا از توان کم میکردم؟؟))
-
moein وقتی ی عددی مثل 190 ضربدر10 به توان 17 (190 ضربدر 10 و 10به توان 17) میشه برای رسیدن به گزینه ی سوال من اومدم اونو تبدیل به 1.9*10به توان 19 کردم!! نباس به توان 15 میکردم؟؟( ینی دو تا از توان کم میکردم؟؟))
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط moein انجام شدهreza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
عاها نع ديه الان با خودت بگو"من ١٩٠ رو به ١.٩ تبديل كردم...يعني يك صدمش كردم حالا توانه ده رو هم كوچيك كنم تا با عدد اول برابر باشه يا بزرگ؟"
-
عاها نع ديه الان با خودت بگو"من ١٩٠ رو به ١.٩ تبديل كردم...يعني يك صدمش كردم حالا توانه ده رو هم كوچيك كنم تا با عدد اول برابر باشه يا بزرگ؟"
-
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
-
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moein چی گفتی اصن!!
عاخه اين سوالت خيلي جالبه من نميدونم چجور توضيح بدم اصن
شما ١٩٠ رو كوچيك كردين بعد ميخواين توان ١٠ رو هم كوچيك كنين؟!بعد انتظار دارين با عدد اولتون برابر باشه؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها این پزشکی درترکیه که میگین شرایطش چطوره
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما که ایران شانس قبولی نداریم ترکیه قادر بر برآورده کردن آرزوهایمان میباشد عایا؟
-
بچه ها این پزشکی درترکیه که میگین شرایطش چطوره
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi
ترکیه رو من خبر ندارم
ولی یکی از اقوام ما رفته کانادا(فک کنم!!)بدون کنکور دندون بخونه:) -
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام صبح بخیر
-
@dr-yassi
ترکیه رو من خبر ندارم
ولی یکی از اقوام ما رفته کانادا(فک کنم!!)بدون کنکور دندون بخونه:)دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@dr-yassi
ترکیه رو من خبر ندارم
ولی یکی از اقوام ما رفته کانادا(فک کنم!!)بدون کنکور دندون بخونه:)بدووون کنکور؟؟؟چطططططووووور؟؟؟
من داداشم لندن مهندسی نرم افزار میخونه میگه باید آزمون بدی
-
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@dr-yassi
ترکیه رو من خبر ندارم
ولی یکی از اقوام ما رفته کانادا(فک کنم!!)بدون کنکور دندون بخونه:)بدووون کنکور؟؟؟چطططططووووور؟؟؟
من داداشم لندن مهندسی نرم افزار میخونه میگه باید آزمون بدی
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi
بدون کنکور با 500 تومن پول