-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من یک دانش آموز دهمی هستم .ای کاش دروس فیزیک و زیست و عربی هم معلمانی دلسوز همچون استاد انوشه که شیمی دهم را تدریس کردن در سایت بگذارندمن در منطقه ای درس می خوانم که امکانات تهران را ندارد .وعلاقه زیاد به خوب درس خوندن دارم من شیمی را بسیار عالی از جناب آقای انوشه یاد گرفتم . با تشکر از پیگیری های شما
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
m.m در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلااااااااااااام
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام دوستان
سلام
-
سلام من یک دانش آموز دهمی هستم .ای کاش دروس فیزیک و زیست و عربی هم معلمانی دلسوز همچون استاد انوشه که شیمی دهم را تدریس کردن در سایت بگذارندمن در منطقه ای درس می خوانم که امکانات تهران را ندارد .وعلاقه زیاد به خوب درس خوندن دارم من شیمی را بسیار عالی از جناب آقای انوشه یاد گرفتم . با تشکر از پیگیری های شما
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali2310 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کم کم آلا برا شما هم برنامه داره!
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درود به همه
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
http://upir.ir/bahman93/Sandy-Aroosaki-Mashala.mp3
گوش بدید شاده -
بچه ها در مورد پوسته تو لینک زیر میشه صحبت کنید ؟
http://forum.alaatv.com/topic/2394/شما-از-کدوم-پوسته-ی-انجمن-استفاده-می-کنی
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
!I have bad headache
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره ؟
پیامای ما مگه تو دلی نبود ؟؟؟؟؟الان چرا تو تاپیک کدوم پوسته انجمن استفاده میکنیه ؟؟؟؟ -
بهاره ؟
پیامای ما مگه تو دلی نبود ؟؟؟؟؟الان چرا تو تاپیک کدوم پوسته انجمن استفاده میکنیه ؟؟؟؟نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره ؟
پیامای ما مگه تو دلی نبود ؟؟؟؟؟الان چرا تو تاپیک کدوم پوسته انجمن استفاده میکنیه ؟؟؟؟آقای مدیر دارن پستامون راجبه پوسته رو به اون تاپیک انتقال میدن
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه جوری شده؟
-
بهاره ؟
پیامای ما مگه تو دلی نبود ؟؟؟؟؟الان چرا تو تاپیک کدوم پوسته انجمن استفاده میکنیه ؟؟؟؟آقای مدیر دارن پستامون راجبه پوسته رو به اون تاپیک انتقال میدن
-
بهاره ؟
پیامای ما مگه تو دلی نبود ؟؟؟؟؟الان چرا تو تاپیک کدوم پوسته انجمن استفاده میکنیه ؟؟؟؟فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره ؟
پیامای ما مگه تو دلی نبود ؟؟؟؟؟الان چرا تو تاپیک کدوم پوسته انجمن استفاده میکنیه ؟؟؟؟سلام من فرستادم اون طرف، پیام هایی که در مورد پوسته هست رو بفرستید اون طرف ممنون می شم برای جا به جایی هم روی سه نقطه ی پست کلیک کنید و بعد جابه جایی رو بزنید و بعد بنویسید 2394 و بعد اکی رو بزنید ( این کار رو @ادمین ها می تونند انجام بندند )
-
بهاره ؟
پیامای ما مگه تو دلی نبود ؟؟؟؟؟الان چرا تو تاپیک کدوم پوسته انجمن استفاده میکنیه ؟؟؟؟سلام من فرستادم اون طرف، پیام هایی که در مورد پوسته هست رو بفرستید اون طرف ممنون می شم برای جا به جایی هم روی سه نقطه ی پست کلیک کنید و بعد جابه جایی رو بزنید و بعد بنویسید 2394 و بعد اکی رو بزنید ( این کار رو @ادمین ها می تونند انجام بندند )
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره ؟
چشم من انجام میدم
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مارو یهو کجابردن؟؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اها پست های مربوط ب پوسته ی جدید فروم رو دارن منتقل میکنن ب اون تاپیک
-
من که حسابی گیج شدم
-
m.m در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
مارو یهو کجابردن؟؟؟؟؟؟
ههه شمارو جایی نبردن ...پستایی که در مورد پوسته ها بود رو به تاپیک مربوط به خودش انتقال دادن