-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
zahra1303 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
متاسفانه یه مشکل که بوچود بیادس تا آخرش هس باهام!حسابی عقب افتادم!مهم نیس برام همه دارن تموم میکنن و ازم چلون،چون من همیشه استارت هایی دارم که 0 تا 100م تو 10 ثانیس
-
درست یا نادرست؟
قسمت های مستقیم روده بزرگ توانایی تولید سلولاز ندارند.نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
درست یا نادرست؟
قسمت های مستقیم روده بزرگ توانایی تولید سلولاز ندارند.درسته چون روده بزرگ سلولاز نمیسازه میکروب هایی ک تو روده اند میسازن
ای کولای سلولاز میسازه و سلولز رو تجزیه میکنه و از گلوکز فقط خودش استفاده میکنه .. ب جاش وینامین BوK ب ما میده ک ب خاطر ساختار سادشون میتونن جذب مویرگ های خونی بشن -
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
درست یا نادرست؟
قسمت های مستقیم روده بزرگ توانایی تولید سلولاز ندارند.درسته چون روده بزرگ سلولاز نمیسازه میکروب هایی ک تو روده اند میسازن
ای کولای سلولاز میسازه و سلولز رو تجزیه میکنه و از گلوکز فقط خودش استفاده میکنه .. ب جاش وینامین BوK ب ما میده ک ب خاطر ساختار سادشون میتونن جذب مویرگ های خونی بشننوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra1303 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
درست یا نادرست؟
ای کولای سلولاز میسازه و سلولز رو تجزیه میکنه و از گلوکز فقط خودش استفاده میکنه .. ب جاش وینامین BوK ب ما میده ک ب خاطر ساختار سادشون میتونن جذب مویرگ های خونی بشندام :|
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه بار دیگه بخونین قشنگ سوالو
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مخصوصا اولشو
-
سلام صبتون بخیر
امروز رو بترکونیدقوی و با انرژی بخونید ..
متاسفانه یه مشکل که بوچود بیادس تا آخرش هس باهام!حسابی عقب افتادم!مهم نیس برام همه دارن تموم میکنن و ازم چلون،چون من همیشه استارت هایی دارم که 0 تا 100م تو 10 ثانیس
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
حسابی عقب افتادم!
از قول دکتر افشار مواظب باشین خیلی عمیق درس نخونین ک غرق بشین ! ب نظر من با برنامه راهبردی کانون پیش رفتن خوبه .. هرکی ب برنامه رسید بیشتر بخونه .. اینطوری تکلیف ادم با خودش روشنه و خیالش راحته ک همه رو میخونه
-
حسابی عقب افتادم!
از قول دکتر افشار مواظب باشین خیلی عمیق درس نخونین ک غرق بشین ! ب نظر من با برنامه راهبردی کانون پیش رفتن خوبه .. هرکی ب برنامه رسید بیشتر بخونه .. اینطوری تکلیف ادم با خودش روشنه و خیالش راحته ک همه رو میخونه
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra1303 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
حسابی عقب افتادم!
فقط تو زیست عمیقم!یقیه رو آبم
-
حسابی عقب افتادم!
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
حسابی عقب افتادم!
دکتر تو زیت قواصی میکنه بقیه رو غریق نجاته از اون بالا نظاره میکنه خخخ
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب توانایی ندارن دیگه کلا حالا هر قسمتی ک میخواد باشه ! جانوران سلولاز نمیسازن
-
درست یا نادرست؟
قسمت های مستقیم روده بزرگ توانایی تولید سلولاز ندارند.نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
درست یا نادرست؟
قسمت های مستقیم روده بزرگ توانایی تولید سلولاز ندارند.کولونا مستقیم نیستن!آخرین چمله های کتاب درمورد گوارش انسان
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
درست یا نادرست؟
قسمت های مستقیم روده بزرگ توانایی تولید سلولاز ندارند.کولونا مستقیم نیستن!آخرین چمله های کتاب درمورد گوارش انسان
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
http://8pic.ir/images/2uzwmakvj3idifcorev2.gif -
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
m.m در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
درود و صبح بخیر
صبح بخیر
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
یه نکته تستی بهتون میگم!همیشه اوایلو سوالو خوب بخونین!چون خیلی راحت ازش همه میگذرن
-
نکته ی اصلی همون سلولاز بود
-
m.m در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام مژگان جان اول صبی سرم گیج رف با این گیفتت
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
http://8pic.ir/images/2uzwmakvj3idifcorev2.gif -
@Dr.Bernosi
http://8pic.ir/images/2uzwmakvj3idifcorev2.gifنوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm.m در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
http://8pic.ir/images/2uzwmakvj3idifcorev2.gif:|