-
سلام سلااااااااااااااااام
امروز خیلی خوشحااالم
http://www.folder98.ir/1395/07/1477366512.mp4نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ROOHIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام سلااااااااااااااااام
امروز خیلی خوشحااالم
http://www.folder98.ir/1395/07/1477366512.mp4همیشه شاد باشین!نه تنها شما بلکه همه
-
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
A panda poops more than 40 times per day.
اینو کسی فهمید؟
@Dr.Bernosi
من نفهمیدم -
Each year in the U.S, nearly 450 people die because of falling from their bed.
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Each year in the U.S, nearly 450 people die because of falling from their bed.
خخخخخخ!باورم نمیشه!
-
@Dr.Bernosi
من نفهمیدمنوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ROOHIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
من نفهمیدمپاندا در روز 40 بار گاز معدشو خالی میکنه!!!!!!!
-
این دیوانگیست ... که همه رویاهای خود را تنها بخاطر اینکه یکی از آنها به حقیقت نپیوسته است رها کنیم
-
عنوان تاپیک اپران لکو که دیدم فکر کردم منظور استارتر ایران لک بوده اشتباه تایپی داشته
رفتم تو تاپیک بگم عنوانشو درست کنه خداروشکر قبل از این که سوتی بدم فهمیدم اپران لک درسته.... -
عنوان تاپیک اپران لکو که دیدم فکر کردم منظور استارتر ایران لک بوده اشتباه تایپی داشته
رفتم تو تاپیک بگم عنوانشو درست کنه خداروشکر قبل از این که سوتی بدم فهمیدم اپران لک درسته....نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ROOHIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
رفتم تو تاپیک بگم عنوانشو درست کنه خداروشکر قبل از این که سوتی بدم فهمیدم اپران لک درسته....همه تچربیا همینو فک میکنن!من برا اولین بار ایران لک خوندمش!
-
@ROOHIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
شهاب اناری میگه این جور جملات رو اینطوری بخونین...
پاندار بیش از چهل بار در روز poops میکنه -
@Dr.Bernosi
شهاب اناری میگه این جور جملات رو اینطوری بخونین...
پاندار بیش از چهل بار در روز poops میکنهنوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
شهاب اناری این جور جملات رو اینطوری بخونین...
پاندار بیش از چهل بار در روز poops میکنهوای!فک کن!خخخخخخ!بیچاره نگهبانش!
-
این دیوانگیست ... که امید خود را به همه چیز از دست بدهیم بخاطر اینکه در زندگی با شکست مواجه شده ایم
-
این دیوانگیست ... که امید خود را به همه چیز از دست بدهیم بخاطر اینکه در زندگی با شکست مواجه شده ایم
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهیه دوست در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آدم های ضعیف این کارو میکنن!همه ماها قوی ایم
-
این دیوانگیست ... که از تلاش و کوشش دست بکشیم بخاطر اینکه یکی از کارهایمان بی نتیجه مانده است
-
یه دوست در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه دوست در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
قوییی
-
این دیوانگیست ... که از تلاش و کوشش دست بکشیم بخاطر اینکه یکی از کارهایمان بی نتیجه مانده است
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهیه دوست در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
این دیگه اسمش دیوانگی نیس!ابله بودنه!
-
وقتی با زندگی میجنگی ، همیشه زندگی میبره! با زندگیت ، آشتی کن...
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ROOHIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نازشو باید بکشی!
-
این دیوانگیست ... که هیچ عشقی را باور نکنیم بخاطر اینکه در یکی از آنها به ما خیانت شده است.
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
این دیوانگیست ... که هیچ عشقی را باور نکنیم بخاطر اینکه در یکی از آنها به ما خیانت شده است.
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهیه دوست در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
عچیب با این چمله موافقم!!
-
این دیوانگیست ... که همه شانس ها را لگدمال کنیم بخاطر اینکه در یکی از تلاشهایمان ناکام مانده ایم