-
سجاد96 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
امروز به یه موفقیت بزرگ رسیدم -
میگم چی هست / گرچه شاید بعضیا بگن چرت و پرتو اینا هست و این چیزاامروز من تونستم کسی که دلتنگش بودم (روک دارم حرف میزنم و نگفتم دلتنگ چیزی ام گفتم دلتنگ کسی بودم ) کلا از زندگیم بلاک کنم -از مغزم بلاک کنم -از همه چی حذفش کنم هر چی اثار بود ازش پاک کنم و یه شروع تازه بدون "کابوس " داشته باشم. اسم این دلتنگی رو من گذاشتم "کابوس" -چون بیشتر برام مث یه کابوس میموند-ترسناک و خیلی سخت
الان حال من عالیه-تو مدت حدودا دو هفته کامل برمیگردم به زندگی که باید براش تلاش کنم .
از این موفقیت خیلی خوشحالم ........ اونقد خوشحال بودم که امروز تو باشگاه ترکوندم عالییییییییییییییییی
دوست دارم به خودم بابت این موفقیت افتخار کنم @
خواستم اینو تو یه جای عمومی بذارم چون موفقیت خیلی مهمی برام بود عالییییییییییی بود
هدف پیش رو: فیتنس . رسیدن به میانگین 500 تست تا پایان شهریور و 700 تست تا پایان اذر ماه. قطعا به این هدف ها میرسم . از مهرم میرم کلاس زبان المانی و یه توانایی هست که احتیاج دارم اسمشو نمیتونم بگم معذرت.
روز عالی بود امروز ................ به همه هدف ها میرسم چون دارم تمام تلاشمو میکنم و تلاشم کافیه برای رسیدن بهشون.
شب بخیر
سلام...
افرین،ارادهی زیادی میخواد...خوشبحالتون واقعا... -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوستانی که کمکی از دستشون برمیاد لطفا این تاپیک رو ببینن:
http://forum.alaatv.com/topic/4023/سوال-از-شما-پاسخ-از-ما/27
چشم من تجربیا رو جواب میدم -
دوستانی که کمکی از دستشون برمیاد لطفا این تاپیک رو ببینن:
http://forum.alaatv.com/topic/4023/سوال-از-شما-پاسخ-از-ما/27 -
mohammadhassanreplied to ms96 sad96 on ۲۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام بر دوستان
-
امروز به یه موفقیت بزرگ رسیدم -
میگم چی هست / گرچه شاید بعضیا بگن چرت و پرتو اینا هست و این چیزاامروز من تونستم کسی که دلتنگش بودم (روک دارم حرف میزنم و نگفتم دلتنگ چیزی ام گفتم دلتنگ کسی بودم ) کلا از زندگیم بلاک کنم -از مغزم بلاک کنم -از همه چی حذفش کنم هر چی اثار بود ازش پاک کنم و یه شروع تازه بدون "کابوس " داشته باشم. اسم این دلتنگی رو من گذاشتم "کابوس" -چون بیشتر برام مث یه کابوس میموند-ترسناک و خیلی سخت
الان حال من عالیه-تو مدت حدودا دو هفته کامل برمیگردم به زندگی که باید براش تلاش کنم .
از این موفقیت خیلی خوشحالم ........ اونقد خوشحال بودم که امروز تو باشگاه ترکوندم عالییییییییییییییییی
دوست دارم به خودم بابت این موفقیت افتخار کنم @
خواستم اینو تو یه جای عمومی بذارم چون موفقیت خیلی مهمی برام بود عالییییییییییی بود
هدف پیش رو: فیتنس . رسیدن به میانگین 500 تست تا پایان شهریور و 700 تست تا پایان اذر ماه. قطعا به این هدف ها میرسم . از مهرم میرم کلاس زبان المانی و یه توانایی هست که احتیاج دارم اسمشو نمیتونم بگم معذرت.
روز عالی بود امروز ................ به همه هدف ها میرسم چون دارم تمام تلاشمو میکنم و تلاشم کافیه برای رسیدن بهشون.
شب بخیر
-
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
از بیرون که اومدم توی حیاط یه صدای میو میوی ریز شنیدم.ولی هرچی گشتم گربه ی مربوطه رو پیدا نکردم.یهو دیدم بابام میگه یه تیکه گوشت بیار تو حیاط.یه گربه ملوس کوچولو (طولش حدودا ۱۵ سانت) تو حیاط بود |: خلاصه غذا دادیم بهش،لوس بازی هاشو انجام داد و حسابی خودشو به لباسای ما کشید و الانم رفت خونشون.تا حالا گربه به این کوچولویی ندیده بودم ((: ولی چه مامان بی مسئولیتی داشت که اصن دنبالش نیومد /:
و اصلا جیغ نزدی ! (:
نه بابا جیغ نداشت.خیلی کوچولو بود.قد یه کف دست
نازشکردم.دنبالم می دوید و بازی میکردمن از هموناشم میترسم
-
بچه ها هندسه کبرایی واسه تجربی کامله؟
-
از بیرون که اومدم توی حیاط یه صدای میو میوی ریز شنیدم.ولی هرچی گشتم گربه ی مربوطه رو پیدا نکردم.یهو دیدم بابام میگه یه تیکه گوشت بیار تو حیاط.یه گربه ملوس کوچولو (طولش حدودا ۱۵ سانت) تو حیاط بود |: خلاصه غذا دادیم بهش،لوس بازی هاشو انجام داد و حسابی خودشو به لباسای ما کشید و الانم رفت خونشون.تا حالا گربه به این کوچولویی ندیده بودم ((: ولی چه مامان بی مسئولیتی داشت که اصن دنبالش نیومد /:
و اصلا جیغ نزدی ! (:
نه بابا جیغ نداشت.خیلی کوچولو بود.قد یه کف دست
نازشکردم.دنبالم می دوید و بازی میکرد -
و اصلا جیغ نزدی ! (:
-
شاهزاده ای تصمیم گرفت ازدواج کند
و موضوع را به وزیر دربار که از هوش بالایی برخوردار بود در میان گذاشت
وزیر دستور داد تا تمام دختران شهر هرکدام غذایی بپزند و برای شاهزاده بیاورندروز موعود فرا رسید و دختران شهر هرکدام با غذای لذیذ خود آمده بودند تا بخت خود را امتحان کنند
در میان آنها دختر ی بود که چهره زیبایی نداشت و همه وی را مسخره میکردند و با زخم زبانشان او را آزار میدادنداز قضا شاهزاده به سراغ دختر میرود و
به او میگوید تو چگونه به خودت اجازه جسارت داده ای مگر نمیدانی من شاهزاده ام و زن من باید زیبا باشد.
در این لحظه اشک از چشمان دختر با التماس میگوید سرورم شما کمی از غذای من میل کنید.
بالاخره شاه آن غذا را میل میکند و از دست پخت دختر خوشش می آید و به دختر میگوید : راز این غذای دلچسب چیست ؟دختر اشک از چشمان خود پاک میکندو میگوید: روغن فرد اعلا
این روزا یعنی اُویلاگفتم فضا یه ذره تلطیف شه. من میرم دیگه
-
-
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دلم میخواد شما دوستان عزیز رو با شیوه های نوین کلاهبرداری آشنا کنم!! (این همه با پیجای فیک میان کامنت میذارن و بچه های بیچاره رو گول میزنن . . .) و ناگهان کسی هم پزشکی قبول میشود و هم مهندسی!!! حیف که دستم از اینستا کوتاهه... :|
:||||اینم لینک
این آدم کارش خییییلی درسته............... پدر علم کلاهبرداری هستن ایشون...:)))))))) -
دوستان حلال کنید , باور بفرمایید ,ایندفه دیگه واقعیه دارم میرم
من خیلی خوشحالم خییییییییییلی
و هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه : )
پر از انرژی مثبتم
دارم واسه هدفم تلاش میکنم و هر روز بیشترش میکنم و مطمئنم موفق میشم : )
برای تک تکتون بهترینهارو آروزومندم : )
آلاء مرسی که هستی : )
حتما موفق میشیم : )
خداحافظ برای همیشه : )
-
m.ϻ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
هر چقدم برام سوال پیش بیاد نمیام چون وقتی میام گیر میفتم و نمیرم
آفنر
قربان شما
-
m.ϻ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است: