-
@Dr.Bernosi
شیمی که خیلی سخت بوده رو ببین بالای 50 زده شیمی جبران کرده هم فیزیکشو که میانگین رتبه های زیر 2000 30 هست این 50 زدهنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDR.PeRshIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
شیمی که خیلی سخت بوده رو ببین بالای 50 زده شیمی جبران کرده هم فیزیکشو که میانگین رتبه های زیر 2000 30 هست این 50 زدهامسال اگه شیمی رو رومباحث مسلط نسبی داشتی بالا 70 میزدی راحت!البته استرس نگیرتت دیکه
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زیستش خیلی کمکش کرده
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امسال زیست و یکی دیگه از اختصاصیا سخته :|
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کدام مورد نادرست است؟
1)هر خون ورودی به قلب همانند هر خون ورودی به کبد فقط کم اکسیژن نیست.
2)به هنگام شنیدن صدای اول قلب،سیستول قلب برخلاف نیروی گرانش شروع میشود.
3)بلافاصله پس از شنیدن صدای دوم قلب،خون روشن وارد یکی از دهلیزها میشود.
4)افزایش عرض موچ QRS به معنای آن است که تاخیر در انقباض بطن ها رخ داده است. -
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
DR.PeRshIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
شیمی که خیلی سخت بوده رو ببین بالای 50 زده شیمی جبران کرده هم فیزیکشو که میانگین رتبه های زیر 2000 30 هست این 50 زدهامسال اگه شیمی رو رومباحث مسلط نسبی داشتی بالا 70 میزدی راحت!البته استرس نگیرتت دیکه
@Dr.Bernosi
امسال شیمی سخت هستش
اما زیست رو متعادل میدن -
@Dr.Bernosi
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
من تو خونه درصدام خیلی خوب بودش دکتر بالای 50
ینی بین 50 تا 60
اما تو کنکور 20 درصد افت کرد
شد 40 -
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط عااطفه انجام شده
من بدبخت
میخوان ببرن شماااااااااااال
احتمالا جمعه تا یکشنبه دوشنبه
هییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
عقب میوفتم که..... -
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
من تو خونه درصدام خیلی خوب بودش دکتر بالای 50
ینی بین 50 تا 60
اما تو کنکور 20 درصد افت کرد
شد 40ترنم
همون دیگه شیمی داره سخت میشه -
ترنم
همون دیگه شیمی داره سخت میشهنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDR.PeRshIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ترنم
همون دیگه شیمی داره سخت میشهکلا درصدام این جوری بود
حتی عمومیام
البته زیستم خوب نبود 30 بودش
که حدس میزدم چون خوب نخونده بودم اعتماد به نفسم نداشتم توش -
ترنم
همون دیگه شیمی داره سخت میشهکلا درصدام این جوری بود
حتی عمومیام
البته زیستم خوب نبود 30 بودش
که حدس میزدم چون خوب نخونده بودم اعتماد به نفسم نداشتم توشترنم
اون که اره توی خونه استرس نداری راحت میزنی صد درصد هر درصدی تو خونه میزنی برای کنکور باید ده تا بیس درصد کمتر حساب کنی -
ترنم
اون که اره توی خونه استرس نداری راحت میزنی صد درصد هر درصدی تو خونه میزنی برای کنکور باید ده تا بیس درصد کمتر حساب کنینوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شدهDR.PeRshIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ترنم
اون که اره توی خونه استرس نداری راحت میزنی صد درصد هر درصدی تو خونه میزنی برای کنکور باید ده تا بیس درصد کمتر حساب کنیبایدخیلی پایین تردرنظرگرفت خوده من روزقبل کنکور۹۵شیمی ریاضیارو۷۰درصدزدم ولی سرازمون ۵۰وخورده ای زدم
-
ترنم
اون که اره توی خونه استرس نداری راحت میزنی صد درصد هر درصدی تو خونه میزنی برای کنکور باید ده تا بیس درصد کمتر حساب کنینوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDR.PeRshIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ترنم
اون که اره توی خونه استرس نداری راحت میزنی صد درصد هر درصدی تو خونه میزنی برای کنکور باید ده تا بیس درصد کمتر حساب کنیدقیقا ااااااا
من تو ازمونای شبیه کنکورم درصدام این بودش
اما نمیدونم تو کنکور یه 1 ساعت سر ریاضی بودم حواسم نبود سرم بلن کردم دیدم ساعت استرس گرفتم خراب شدش
جااالبه
یه سری سوالای اب خوردن تو کنکور نزدم اون وق سوالایی رو تو کنکور حل کردم که الاننگاه میکنم بهش نمیدونم باید چی کنم -
ترنم
اون که اره توی خونه استرس نداری راحت میزنی صد درصد هر درصدی تو خونه میزنی برای کنکور باید ده تا بیس درصد کمتر حساب کنیبایدخیلی پایین تردرنظرگرفت خوده من روزقبل کنکور۹۵شیمی ریاضیارو۷۰درصدزدم ولی سرازمون ۵۰وخورده ای زدم
فااطمه
خب همون دیگه بیس درصد شد هههه -
فااطمه
خب همون دیگه بیس درصد شد ههههنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDR.PeRshIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه
خب همون دیگه بیس درصد شد ههههخب من توخونه ۹۴روبالای ۸۰زدم خیلی خوب زده بودم ۹۳بهترازاونا ولی کنکورم خراب شد.
-
فااطمه
خب همون دیگه بیس درصد شد ههههخب من توخونه ۹۴روبالای ۸۰زدم خیلی خوب زده بودم ۹۳بهترازاونا ولی کنکورم خراب شد.
فااطمه استررس کنکووره
تو خونه میدونی اگه اینو بزنی غلط بشه رتبت عوض نمیشه
ولی کنکور میدونی اگه اینو بزنیو غلط شه.... -
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خداییش پزشکی دراوردن اسون نیس
من نمیدونم چه طوری میتونن برسن اکثر درسا رو 70 بزنن -
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
http://photos03.wisgoon.com/media/pin/photos03/images/o/2016/11/16/22/236x236_1479322642527054.jpg
اخیاین دختر منم به خداااااااااااااا
داداشم منو میزنه .......
یه ذره بچه
دیروز زد دماغم با یه چیز محکم
گفتم دیگه عمل باید بکنمش