-
mohammadhasan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من نظرم این بود که بچه ها برنامه شون رو در این قالب قرار بدن اما مثل این که بچه ها زیاد موافق نیستن
من که خیلی خوشم اومد. به نظر من بچه ها وقتی هر شب میان فروم بالاخره وقتی تلف میشه ولی وقتی هر شب پر بشه و روز آخر هفته قرار داشته بشه بهتره. آفرین!
یعنی هرشب اعلام نکنید ؟
نه دیگه من اینجوری دوس ندارم
قرار شد که هرشب بیاین بنویسید و برنامتونو کامل اجرا کنید ....آخر ماه هم به بالاترین ساعت مطالعه جایزه بدیمنوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من نظرم این بود که بچه ها برنامه شون رو در این قالب قرار بدن اما مثل این که بچه ها زیاد موافق نیستن
من که خیلی خوشم اومد. به نظر من بچه ها وقتی هر شب میان فروم بالاخره وقتی تلف میشه ولی وقتی هر شب پر بشه و روز آخر هفته قرار داشته بشه بهتره. آفرین!
یعنی هرشب اعلام نکنید ؟
نه دیگه من اینجوری دوس ندارم
قرار شد که هرشب بیاین بنویسید و برنامتونو کامل اجرا کنید ....آخر ماه هم به بالاترین ساعت مطالعه جایزه بدیمبهاره عزیزم میایم هرشب وهمین دفترو پرمیکنیم دیگه
بنظرمن اگه بشه عالی میشه
تازه اینجوری راحت ترم میشه ساعت های مطالعه رو فهمید که گلم . -
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط میمونه یه جای یوزرنیم بالاش داشته باشه و ایرادات این جدول برطرف بشه.
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhasan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آره ایده خوبی بود مرسی.
ایرادات جدول رو هم بگید تا حد توان برطرف کنم. -
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
;کی حال داره جدول پر کنه اخه
پس موفق باشین
من تنبل تر از این حرفام -
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مارال در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
;کی حال داره جدول پر کنه اخه
پس موفق باشین
من تنبل تر از این حرفامبه تنبل بودن باشه که من دفتر برنامه ریزی هم باز نمیکنم باز این خوبه
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام لطفا بهم کمک کنه.
نهایی هستم سوم تجربی.
اصلا نمیتونم درس مدرسه با برنامه ازمون مطابقت بدم
ازمون میخونم نمره هام افت میکنه
مدرسه بخونم ازمون درصد کمه و تراز کم.
ساعت مطالغم در روزهای مدرسه 7.6ساعت
تعطیلات9 -
سلام لطفا بهم کمک کنه.
نهایی هستم سوم تجربی.
تعطیلات9نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@parastu23 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام لطفا بهم کمک کنه.
نهایی هستم سوم تجربی.
تعطیلات9با اجازتون من پست شمارو منتقل کردم ....بحث ها باید تو این تاپیک باشه فقط گزارش ساعت مطالعه رو تو تاپیک برنامه ریزی داریم
ساعت مطالعتون عالیه
من دانش آموز نیستم اما دردوران دانش آموزی همین مشکلو داشتم ...آزمونارو شرکت نمیکردم ! -
سلام لطفا بهم کمک کنه.
نهایی هستم سوم تجربی.
تعطیلات9نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط astmn5975uhfkep انجام شده@parastu23
یادش بخیر من سوم بودم مثل شما شب تاسوعا تو مسجد از پسر خالم این مشکلو پرسیدم کاش اون موقع به حرفش گوش میدادم.
حالا من یه توصیه براتون دارم
حیفه که نهایی رو از دست بدید و حیفه که ازمونا رو هم از دست بدید.پس باید طبق بهایی که میخواید بدید تصمیم قاطعانه بگیرید.ساعات مطالعه شما خوبه .پیشنهاد من اینه:تا میتونید از درس خواندن لذت ببرید اگه دیوانه وار میخوایید که تو ازمونا بترکونید و روش کار رو هم میدونید عمرتون رو بزارید برای ازمونا ولی از عید دیگه میری سراغ نحوه تشریحی حل کردن سوال اگه خوب بخونید مشکل چندانی ندارید چون با ازمونا چند بار مبحث رو خونده و فهمیده اید فقط میمونه روال کار نهایی.یعنی اینکه فقط جواب اخر مهم نیست مسیر رسیدن هم مهمه.من این روش رو امتحان کردم البته روش من کمی تفاوت داشت چون ساعات مطالعه من با شما تفاوت داشت:مثلا ریاضی من ترم اول خراب کردم ولی ترم دوم رو خیلی خوب خوندم یعنی تا عید عالی (درس هر روز همون روز و پرسش تو کلاسو انجام تمرین زیاد)تو عید دو فصل اول رو هم خوندم و بعد عید روزی یه دونه امتحان نهایی از خودم میگرفتم من مال پنج سال گرفته بود و به صورت پوششی یعنی هر بار از اول امتحان میگرفتم(سوالایی که بار اول غلط حل کردم و یا ناقص رو علامت میردم و اونا رو فردا و پس فردا و تا اخرین روز حل کردم)روز اول نمرم شد ده و نیم وحشت کردم (یادمه دستمو طوری زدم به میز که از صدای میز خودم ترسیدم ولی کسی خونه نبود مشکلی پیش نیومد خخخ)ولی وقتی به سال 93 رسیدم دیگه شدم نوزده و بعدش از نوزده کمتر نشد.تو نهایی ام نوزده و نیم شد.من اینو فقط برای ریاضی امتحان کردم ولی اگه برگردم عقب تو سال های پایه بدون توجه به ازمون فقط درس میخونم و تمرین حل میکنم و روش خوندنامو پیدا میکنم و روی مسائل فکر میکنم و بیشتر کنجکاوی میکنم.تو سال کنکور بیشتر روی تست زنی متمرکز میشم.این تجربه طولانی تقدیم دوستمون .(امیدوارم بتونید متوجه بشید من سر درد دارم امکان داره جمله هام یکمی چیز بشن)یا علی -
آره ایده خوبی بود مرسی.
ایرادات جدول رو هم بگید تا حد توان برطرف کنم.نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آره ایده خوبی بود مرسی.
ایرادات جدول رو هم بگید تا حد توان برطرف کنم.قسمت مجموع تست ها و ساعات مطالعه فضای زیادی داره ولی توضیحات فضای کمتری برای نوشتن داره.
-
آره ایده خوبی بود مرسی.
ایرادات جدول رو هم بگید تا حد توان برطرف کنم.نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آره ایده خوبی بود مرسی.
ایرادات جدول رو هم بگید تا حد توان برطرف کنم.یه ستونی هم براش درست کنین به نام تعداد سوال تشریحی خیلی خوبه. اینطوری شخص متوجه میشه مثلا برای امتحان چند تا سوال تشریحی کار کرده.
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
آره ایده خوبی بود مرسی.
ایرادات جدول رو هم بگید تا حد توان برطرف کنم.نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شدهARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آره ایده خوبی بود مرسی.
ایرادات جدول رو هم بگید تا حد توان برطرف کنم.یه پیشنهاد دیگه ای هم دارم اینه یه بخشی باشه که امتحانات مدرسه در هفته نوشته بشه باعث میشه فراموش نشه.
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من اون جدولو میخوام پرینت بگیرم
فایلشو میخوام -
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این فایله هس گذاشتن تو کانال!الان دیدم اعصابم داغون شد
اخه چقد خوردین!بستونه دیگه!بیچاره مردش 3 تومن میخواسا!حالا 200 تومن به خاطر کفنو دفنش اونم با قسط میدن!خدالعنتتون کنه -
اخه چقد خوردین!بستونه دیگه!بیچاره مردش 3 تومن میخواسا!حالا 200 تومن به خاطر کفنو دفنش اونم با قسط میدن!خدالعنتتون کنهنوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اخه چقد خوردین!بستونه دیگه!بیچاره مردش 3 تومن میخواسا!حالا 200 تومن به خاطر کفنو دفنش اونم با قسط میدن!خدالعنتتون کنهمن که ندیدم و گویا بهتره نبینم
-
اخه چقد خوردین!بستونه دیگه!بیچاره مردش 3 تومن میخواسا!حالا 200 تومن به خاطر کفنو دفنش اونم با قسط میدن!خدالعنتتون کنهنوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اخه چقد خوردین!بستونه دیگه!بیچاره مردش 3 تومن میخواسا!حالا 200 تومن به خاطر کفنو دفنش اونم با قسط میدن!خدالعنتتون کنهچه فایلی؟
-
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اخه چقد خوردین!بستونه دیگه!بیچاره مردش 3 تومن میخواسا!حالا 200 تومن به خاطر کفنو دفنش اونم با قسط میدن!خدالعنتتون کنهچه فایلی؟
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhasan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نمیدونم برنامه هسش صبا میده!اسمشو نمیدونم!اونه!طرف انقد دنبال 3 تومن وام گشت!اولش دووندنش!بعدش شد 1 تومن!بعدش شد 500!!!بعدش فوت کرد طرف!!!!!!
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصن امروز تو این چن دیقه کوفتم شد!غذا ک سوخت شام سوخته خوردم!اونم از این :|
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوست عزیز حرص نخور به خاطر آزمونه