-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان!سوالا رو اگه پاسخ ندین دیگه نمیتونین پاسخ بدینا
چون سطح سوالا رو دارم میبرم بالا و دیگه تا چن روز دیگه همش سوالای دام دار میذارم
اینطوریه که مردم چذب میشنا -
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
الهی یه فرشته داره به دنیا میادبزودی منم سرویس میشم!اونم تو زمان کنکور!خدا بخیر بگذرونه
@Dr.Bernosi
دکتر فکر این چیزا نباشین یه موقع هایی نگاه کردن به بچه ها و بغل کردنشون آرامش خاصی به آدم میده
همین که بچه به دنیا میاد یعنی خدا از آدما هنوز نا امید نشده
وقتی بزرگ شدن و قد کشیدن یه بچه کوچولو رو میبینی یاد میگیری که تو هنوزم می تونی بلند بشی( منظور بزرگ شدن و .... )
وقتی تقلاشون رو می بینی دست و پا زدنشون تو هر کدوم یه نکته ای هست -
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جالب اینجاعه که فردا آزمونه ومن خوابم نمیبره هواهم بشدت داره برف میباره
خدایا شکررررررررت ولی خیلی سرده . -
@Dr.Bernosi
دکتر فکر این چیزا نباشین یه موقع هایی نگاه کردن به بچه ها و بغل کردنشون آرامش خاصی به آدم میده
وقتی بزرگ شدن و قد کشیدن یه بچه کوچولو رو میبینی یاد میگیری که تو هنوزم می تونی بلند بشی( منظور بزرگ شدن و .... )
وقتی تقلاشون رو می بینی دست و پا زدنشون تو هر کدوم یه نکته ای هستنوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شدهM.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
وقتی تقلاشون رو می بینی دست و پا زدنشون تو هر کدوم یه نکته ای هستخیلی تچریه کردم!بخاطر همینه که عاشق پدرشدن هسم
-
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهروز تولد چیز جالبیه
یه باره فقط
یه چیز دیگع!!!
روز تولد من و بهترین دوستم تو یه روزه !!نمیدونم چرا یهو اینو گفتم
-
دوستان!سوالا رو اگه پاسخ ندین دیگه نمیتونین پاسخ بدینا
چون سطح سوالا رو دارم میبرم بالا و دیگه تا چن روز دیگه همش سوالای دام دار میذارم
اینطوریه که مردم چذب میشنانوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
دکتر کی زیست 2(سوم) روشروع میکنید!؟ -
@Dr.Bernosi
وقتی تقلاشون رو می بینی دست و پا زدنشون تو هر کدوم یه نکته ای هستخیلی تچریه کردم!بخاطر همینه که عاشق پدرشدن هسم
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Faeze2000 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
دکتر کی زیست 2(سوم) روشروع میکنید!؟خخخخ!خوندمش اتفاقا!ولی اصن تستشو نزدم!بزودی!دعا کنین برام!شبا دارم بیشتر زیست میخونم تا بزنم چلو!
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
ان شالله دکتر
عکس کوچولوتونو برا ما هم بذارین ببینیم:)فعلا که به دنیا نیومده!هنوز چاش خوشه!انشالله امروز فرداس دیگه بیادش به دنیای چدیدش!بزرگ شدش براش مخصوصا تو درسش سنگ تموم میذارم
-
@Dr.Bernosi
دکتر کی زیست 2(سوم) روشروع میکنید!؟خخخخ!خوندمش اتفاقا!ولی اصن تستشو نزدم!بزودی!دعا کنین برام!شبا دارم بیشتر زیست میخونم تا بزنم چلو!
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi چشم دعا میکنم
شماهم تستاتونو زودتر بزارین
سپاس -
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi چشم دعا میکنم
سپاسراضی هستین؟!اصن میبینینشون؟!
-
@Dr.Bernosi چشم دعا میکنم
سپاسراضی هستین؟!اصن میبینینشون؟!
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
زیست 1چیز زیادی یادم نیس
براهمین جوابام غلطه -
@Dr.Bernosi
ان شالله دکتر
عکس کوچولوتونو برا ما هم بذارین ببینیم:)فعلا که به دنیا نیومده!هنوز چاش خوشه!انشالله امروز فرداس دیگه بیادش به دنیای چدیدش!بزرگ شدش براش مخصوصا تو درسش سنگ تموم میذارم
@Dr.Bernosi
الهی
دکتر اینا رو ببینید
کلیک
http://rangirangi.com/wp-content/uploads/2016/09/b94470be33c26f3ae953e91564c4ca52.jpg -
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
زیست 1چیز زیادی یادم نیس
براهمین جوابام غلطهاصلا مهم نیسش!فقط شما پاسختونو بدین!من خوشحال میشم که ببینم کسی داره درمورد سوالا فکر میکنه!
-
@Dr.Bernosi
الهی
دکتر اینا رو ببینید
کلیک
http://rangirangi.com/wp-content/uploads/2016/09/b94470be33c26f3ae953e91564c4ca52.jpgنوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
الهی
دکتر اینا رو ببینید
کلیک
http://rangirangi.com/wp-content/uploads/2016/09/b94470be33c26f3ae953e91564c4ca52.jpgوای اینو!چه خوردنیه
-
@Dr.Bernosi
الهی
دکتر اینا رو ببینید
کلیک
http://rangirangi.com/wp-content/uploads/2016/09/b94470be33c26f3ae953e91564c4ca52.jpgوای اینو!چه خوردنیه
-
@Dr.Bernosi
زیست 1چیز زیادی یادم نیس
براهمین جوابام غلطهاصلا مهم نیسش!فقط شما پاسختونو بدین!من خوشحال میشم که ببینم کسی داره درمورد سوالا فکر میکنه!
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
سعی میکنم!
اما زیست 2 شروع بشه ،دیگه حتماجواب میدم. -
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
سعی میکنم!
اما زیست 2 شروع بشه ،دیگه حتماجواب میدم.خب علی الحساب الان یدونه میذارم براتون از ایمنی
-
@Dr.Bernosi
سعی میکنم!
اما زیست 2 شروع بشه ،دیگه حتماجواب میدم.خب علی الحساب الان یدونه میذارم براتون از ایمنی
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
دکتر سخت ندین اولین سواله زیست 2عه!!