-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ینی اینقد سخت بود براتون؟
من که همون دوسه ثانیه اول گفتم 8تااا
-
sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
پویا در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تست_هوش…این تیشرت چند سوراخ دارد؟
۹۵ درصد افراد اشتباه جواب می دهند.10ثانیه=IQ140
20ثانیه=IQ 130
30ثانیه=IQ 11010ثانیه اول
6تا8 سوراخ
دوتا آستین
یکی یقه
یکی پایین تنه
دوتا جلو
دوتا پشت
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خدایییییش چندبارشمردی
-
خدایییییش چندبارشمردی
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاغا من برم بخونم فایده نداره بمونم
شبتون خوش فعلا
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاغا من برم بخونم فایده نداره بمونم
شبتون خوش فعلا
منم میرم بخونم
موفق باشی دتر
شبت شیک
فلن -
تست_هوش…این تیشرت چند سوراخ دارد؟
۹۵ درصد افراد اشتباه جواب می دهند.10ثانیه=IQ140
20ثانیه=IQ 130
30ثانیه=IQ 110پویا 8 تا
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پویا 5 تا
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
پویا 5 تا
پاسخ تست هوش: چند تا هندوانه داریم؟؟
ممکن است جواب های شما 5، 6 یا 8 باشد. اما کدامیک درست است؟؟
سوال اینست که چند هندوانه داریم. یعنی برای ساختن این عکس چند هندوانه استفاده کردیم. در اینصورت اینکه بخواهیم یک چهارم های بریده شده هندوانه ها را با هندوانه های نصفه پر کنیم، درست نیست (شکل اول)
حال اگر در نظر بگیریم که هندوانه های نصفه، دو به دو متعلق به یک هندوانه بوده اند، نتیجه می گیریم که 6 هندوانه داشته ایم. (شکل دوم) که البته این جواب قابل قبول است.
اما اگر دقیقتر نگاه کنیم، از روی خطوط پوست هندوانه های نصفه، می توان نتیجه گرفت که هیچ کدام، دو به دو متعلق به یک هندوانه نیستند و در واقع 4 هندوانه بوده اند که نصف هر کدام، در این تصویر قرار گرفته اند. یعنی 8 هندوانه بکار برده ایم. (شکل سوم)
من بین8 و5 گیر کردم اما گفتم5تا -
پویا 5 تا
پاسخ تست هوش: چند تا هندوانه داریم؟؟
ممکن است جواب های شما 5، 6 یا 8 باشد. اما کدامیک درست است؟؟
سوال اینست که چند هندوانه داریم. یعنی برای ساختن این عکس چند هندوانه استفاده کردیم. در اینصورت اینکه بخواهیم یک چهارم های بریده شده هندوانه ها را با هندوانه های نصفه پر کنیم، درست نیست (شکل اول)
حال اگر در نظر بگیریم که هندوانه های نصفه، دو به دو متعلق به یک هندوانه بوده اند، نتیجه می گیریم که 6 هندوانه داشته ایم. (شکل دوم) که البته این جواب قابل قبول است.
اما اگر دقیقتر نگاه کنیم، از روی خطوط پوست هندوانه های نصفه، می توان نتیجه گرفت که هیچ کدام، دو به دو متعلق به یک هندوانه نیستند و در واقع 4 هندوانه بوده اند که نصف هر کدام، در این تصویر قرار گرفته اند. یعنی 8 هندوانه بکار برده ایم. (شکل سوم)
من بین8 و5 گیر کردم اما گفتم5تاپویا
چ نکات ظریفی -
سلام.من تازه به آلا پیوستم.جای خوبیه.من سومین باره دارم برای کنکور ریاضی تلاش میکنم. میخوام از تجربه م بگم تا یاد خودم بیارم میخواستم چیکار کنم.من سال اول که کنکور دادم یه هدفایی برام ایجاد شد بعد کنکور فهمیدم خراب کردم و باید بمونم تا به جای خوبی برسم.کمی تا قسمتی ابری تلاش کردم برای بار دوم ولی خییلیییی کم .ولی خودم فکر میکردم من خییلی خوبم راستش بیشتر تو رویا زندگی میکردم.چهار روز مونده بود به کنکور بابام بهم گفت تو لیاقت درس خوندن نداری.اولش بهم بر خورد.نتایج 95هم اومد.اون روز فهمیدم بابام راست میگفت من لیاقت نداشتم.فقط فکر میکردم لیاقت دارم.با خراب کردن کنکور 95 البته با کمی بهبود به این نتیجه رسیدم ضرر تنبلی و بیرلیاقتیم فقط به خودم رسیده.ب خودم آسیب زدم.فهمیدم اسیب هایی که به بقیه زدم قابل جبرانه ولی آسیبی که به خودم زدم بسیااااررررر سخت جبران میشه..امسال موندم که امید وارانه با تلاش و کوشش.با سخت کوشی موفق بشم.اونم فقط برای خودم.به امید خدا.
دعای امشبم اینه که خدایا:کمک کن باور به خودمونو حفظ کنیم.کمک کن سخت کوش باشیم.کمک کن تا خوب و درست تصمیم تصمیم بگیریم.parimahb سلام موفق باشییید ان شاالله قبولی با رتبه عالیتون رو جشن بگیریم
-
W.White از شانس بد دقیقا کنار دستم مراقب میشینه مث بززز زل میزنه بهم
من واسه تقلبی زبان زد عالمم، ولی امسال مدرسمو تغییر دارم این مراقبا انگار کافر گیر آوردن نمیشه 25 صدم تقلب کرد
داغ تقلب مونده رو دلمون -
W.White از شانس بد دقیقا کنار دستم مراقب میشینه مث بززز زل میزنه بهم
من واسه تقلبی زبان زد عالمم، ولی امسال مدرسمو تغییر دارم این مراقبا انگار کافر گیر آوردن نمیشه 25 صدم تقلب کرد
داغ تقلب مونده رو دلمونW.White
بچه هاتون پایه نیستن لابد وگرنه مراقبو میشه سرگرم کرد ک بقیه تقلب کنن -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط W.White انجام شده
W.White
بچه هاتون پایه نیستن لابد وگرنه مراقبو میشه سرگرم کرد ک بقیه تقلب کننبه خدا هرچی به مراقبا میگیم یه دیقه بیا بگو این چی نوشته کسی نمیاد
-
من هر سال یه مدرسه بودم همیشه تقلب میکردم ولی امسال اصلا راه نداره
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
عه پس چرا اواتارم عوض نشد
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۵، ۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بخدا دل نشکونین دل حرمت داره مقدسه هی میزنین میشکونینش مخصوصا دخترا!تو روخدا نکنین