-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها چطور بود ؟ خوب دادید ؟
-
@محـبوبه آره یه بار تو مدرسه اینکارو کردم بعد ناظم گفت پسر خجالت بکش
منم خیلی متنبه شدم و خجالت کشیدم و دیگه اون کارو نکردمنوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهho3ein در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@محـبوبه آره یه بار تو مدرسه اینکارو کردم بعد ناظم گفت پسر خجالت بکش
منم خیلی متنبه شدم و خجالت کشیدم و دیگه اون کارو نکردم -
سلام دوستان منم اومدم
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 چطور بود ؟
-
nazanin 24 چ کردی نازی؟
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهندس عنبرزاده
سلام اقای مهندس والا نمیدونم ....مغزم قفل کرده .
توکل بر خدا .... -
بچه ها چطور بود ؟ خوب دادید ؟
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 عمومیا کلا خوب و اسون بود + ریاضی و تقریبا زیست + شیمی فقط دوم رو زدم
-
مهندس عنبرزاده
سلام اقای مهندس والا نمیدونم ....مغزم قفل کرده .
توکل بر خدا ....نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 من 10دقیقه اختصاصی فقط ریاضی زدم ببین قدرتمو توی ریاضی
-
nazanin 24 من 10دقیقه اختصاصی فقط ریاضی زدم ببین قدرتمو توی ریاضی
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهندس عنبرزاده الکی که نمیگن مهندس ببینید ریاضیات قدرتمندو
-
nazanin 24 من 10دقیقه اختصاصی فقط ریاضی زدم ببین قدرتمو توی ریاضی
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهندس عنبرزاده ریاضی تقریبا من هرچی حل کردم عدد دادم ... اون دوتا سوال مساحت هم عدد دادم انتگرال هم عدد دادم تابع معکوس هم عدد دادم
-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فک کنم فقط احتمال صفحه اولش رو عدد ندادم اونم 24 عدد بدست آوردم ک هیچکار نتونستم باهاش بکنم !!
-
مهندس عنبرزاده ریاضی تقریبا من هرچی حل کردم عدد دادم ... اون دوتا سوال مساحت هم عدد دادم انتگرال هم عدد دادم تابع معکوس هم عدد دادم
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@konkoori-96-* فقط هندسه یه کم حوصله میخاست که من نداشتم حوصلشو ولی انصافا ریاضیش خیلی راحت بودتابع معکوسه ابکی بود . تابع انتگراله ایکس بعلاوه دو میشد
-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان کیا برا پزشکی زدن ؟
-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 احتمالاش همه راحت بودن تا حالا سوال به این راحتی نداده بودن
-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 من اگه فیزیک و زبان و عربی بلد بودم همین میشد ک گفتی .. حیف ک نتونستم بخونم ولی اینایی ک خونده بودم و زدم خیلی راضی بودم .. ولی ایشالا سال دیگه
-
nazanin 24 من اگه فیزیک و زبان و عربی بلد بودم همین میشد ک گفتی .. حیف ک نتونستم بخونم ولی اینایی ک خونده بودم و زدم خیلی راضی بودم .. ولی ایشالا سال دیگه
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@konkoori-96-* من اگه این ماه قضیه کارم جوربشه میرم پرستاری ازاد
-
تا حالا این قد سبک نشده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها دوباره بشینین دعا کنیم رشته خوب قبول شیم کنکور اونقدا هم غول نبود نه اینکه خیلی خیلی عالی دادم نه و غولم نبود! -
nazanin 24 من اگه فیزیک و زبان و عربی بلد بودم همین میشد ک گفتی .. حیف ک نتونستم بخونم ولی اینایی ک خونده بودم و زدم خیلی راضی بودم .. ولی ایشالا سال دیگه
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@konkoori-96-*
ایشالله امسال قبولید برا سل بعد نمونید ...
ایشالله -
@konkoori-96-*
ایشاللهنوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 ایشاله
-
تا حالا این قد سبک نشده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها دوباره بشینین دعا کنیم رشته خوب قبول شیم کنکور اونقدا هم غول نبود نه اینکه خیلی خیلی عالی دادم نه و غولم نبود! -
@konkoori-96-* موندن؟
-
@konkoori-96-*
ایشاللهنوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 من درسای دیگه رو خوب زدم ولی این 3تا رو ن فک نمیکنم