-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر شب بدون هیچ اطمینانی از بیدار شدنمان به رخت خواب میرویم ،اما با این حال برای فردایمان برنامه میریزیم...
این یعنی امید! -
فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی برنامه سه روز یکبار قلمچی رو میتونه بده بهم؟
لطفا پخ هم بکنید:)
ممنون -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجلس میهمانی بود...
پیر مرد از جایش برخاست تا به بیرون برود...
اما وقتی که بلند شد،
عصای خویش را بر عکس بر زمین نهاد...
و چون دسته عصا بر زمین بود،
تعادل کامل نداشت...
دیگران فکر کردند که او چون پیر شده، دیگر حواس خویش را از دست داده
و متوجه نیست که عصایش را بر عکس بر زمین نهاده...
به همین خاطر
صاحبخانه با حالتی که خالی از تمسخر نبود،
به وی گفت:
پس چرا عصایت را بر عکس گرفته ای؟!
پیر مرد آرام و متین پاسخ داد:زیرا انتهایش خاکی است!
می خواهم فرش خانه تان خاکی نشود..
مواظب قضاوت هایمان باشیم...
چه زيبا گفت دكتر شريعتي:
برای کسی که میفهمد،
هیچ توضیحی لازم نیست
وبرای کسی که نمی فهمد،
هر توضیحی اضافه است!
آنانکه میفهمند،
عذاب میکفشند
و
آنانکه نمیفهمند،
عذاب می دهند! -
فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه چیزی خواستم بگم اینکه من خیلی وقتها به همه انرژی دادم وگفتم با اراده و مداوم درس بخون و تلاش کن و نمیدونم اینجوری بخون و وقتتو هدر نده و خیلی چیزای دیگه . اما چی خودم اونطوری که به بقیه گفتم عمل نکردم اونطوری که باید میخوندم نخوندم و اون تلاش خاص رو نکردم . واقعا از همه معذرت میخوام.
ایشالله بعد کنکور و تمام زندگی بتونم به بقیه با افتخار چیزهایی رو که میخوام بگم .
کنکور هم واسه من جزئی از زندگیه که میتونه فقط مسیر زندگیمو یکم راحت تر کنه . -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@alimajdi;10238 said:
کسی برنامه سه روز یکبار قلمچی رو میتونه بده بهم؟
لطفا پخ هم بکنید:)
ممنونیه جوونمرد بزاره:)
-
فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@alimajdi;10280 said:
یه جوونمرد بزاره:)
داش علي فكر نكنم برنامه خاصي وجود داشته باشه
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farifari;10281 said:
داش علي فكر نكنم برنامه خاصي وجود داشته باشه
چرا یه عکس دیدم برنامه ی خود کاظم قلمچی بود
با توجه به امتحانای زودرس نمیدونم کی شروع کنم به این سه روزیه -
فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
والله من تو سايت قلمچي برات نگاه كردم چيزي نديدم هر چي بود مال سال گذشته هست .
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دستت درد نکنه:)
تاریخ کنکور کیه؟:))
خودم برنامه ریزی کنم -
فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
21 خرداد اولين كنكور مال رياضي فيزيكه
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;10279 said:
یه چیزی خواستم بگم اینکه من خیلی وقتها به همه انرژی دادم وگفتم با اراده و مداوم درس بخون و تلاش کن و نمیدونم اینجوری بخون و وقتتو هدر نده و خیلی چیزای دیگه . اما چی خودم اونطوری که به بقیه گفتم عمل نکردم اونطوری که باید میخوندم نخوندم و اون تلاش خاص رو نکردم . واقعا از همه معذرت میخوام.
ایشالله بعد کنکور و تمام زندگی بتونم به بقیه با افتخار چیزهایی رو که میخوام بگم .
کنکور هم واسه من جزئی از زندگیه که میتونه فقط مسیر زندگیمو یکم راحت تر کنه .منم همینطور...از خودم معذرت میخوام که دارم الکی الکی داغونش میکنم....ولی خداییش این دفعه دیگه میخوام واقعا تلاش کنم اصلا ببینم چی میشه...میخوام ببینم من واقعا چقدر توان دارم....من که میخوام بترکونم...شما هم سعیتو بکن...فرصت های زیادی هست والان وقتشه که خودمونو نشون بدیم...ایشالله که این آخرین کنکور همه آلایی ها وکسایی که تلاش میکنن باشه وبعدش همه برن دانشگاه مورد علاقشون
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لباسها در آب کوتاه میشوند و برنجها دراز. در درازای زندگی لباس باش ودرپهنای آن برنج و اگر عمق این پیام را نفهمیدی بدان که تنها نیستی، منم نفهميدم!
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;10279 said:
کنکور هم واسه من جزئی از زندگیه که میتونه فقط مسیر زندگیمو یکم راحت تر کنه .تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی*!یکی* دیروز و یکی* فردا . . ..........ادم باید تو لحظه ها خوش باشه پس خوش باش.........این نیز بگذرد
-
-
- updated - - -
-
**اعصابم این روزها عین بیسکویت **شده ...
از اون بیسکویت هایی که یک هفته میمونه ته کیفت ، که یادت میره بخوریش ...
همون ته له میشه ، خورد میشه ، پوووووودر میشه !......................الان ک دارم فکر میکنم..........کنکوووووووور سخته -
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@raha74;10290 said:
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی*!یکی* دیروز و یکی* فردا . . ..........ادم باید تو لحظه ها خوش باشه پس خوش باش.........این نیز بگذرد
-
-
- updated - - -
-
**اعصابم این روزها عین بیسکویت **شده ...
از اون بیسکویت هایی که یک هفته میمونه ته کیفت ، که یادت میره بخوریش ...
همون ته له میشه ، خورد میشه ، پوووووودر میشه !......................الان ک دارم فکر میکنم..........کنکوووووووور سختهچی شده؟ چرا باز غم؟
-
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@alimajdi;10289 said:
قربون دستت[/quoteسلام وقتتون بخیر......ی سوال دارم.........فک کنم شما رشتتون ریاضی باشه.....شما بیشتر چ درساییو میخونید ک رتبه اور باشه
-
-
- updated - - -
-
@alimajdi;10289 said:
قربون دستت[/quoteسلام وقتتون بخیر......ی سوال دارم.........فک کنم شما رشتتون ریاضی باشه.....شما بیشتر چ درساییو میخونید ک رتبه اور باشه
-
-
- updated - - -
-
@lovesick;10292 said:
چی شده؟ چرا باز غم؟
احساس میکنم هیچی یادم نیس
-