-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@raha74;10440 said:
من موزی بودمو بچه خلاف کلاسمون........کلا کلاسو میترکوندم
خسته نباشید
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آها nebula یعنی سحابی
اسم واقعیم چیز دیگریست...... -
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه وزير هم باشي براي اينكه بتوني مات كني بايد يه پشتيبان داشته باشي ..
پشتيان ماهم فقط خدا ميتونه باشه و لاغير ... پس به خدا توكل كنيد و بريد
جلو ... -
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@shayan75;10517 said:
اگه وزير هم باشي براي اينكه بتوني مات كني بايد يه پشتيبان داشته باشي ..
پشتيان ماهم فقط خدا ميتونه باشه و لاغير ... پس به خدا توكل كنيد و بريد
جلو ...احسنت داداش شایان.
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nebula110;10518 said:
احسنت داداش شایان.
قربونت داداش ....
داشتم شطرنج بازي ميكردم ذهنم يهو تراوش كرد ...
كاغذ و قلم نبود ... تايپيدم اينجا .. :unconscious: -
فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سخت ترین چیز تو زندگی اینه که بقیه از شکست تو بیشتر از صعود خودشون خوشحال بشن...
گاهی زندگی اونی که میخوایم نمیشه چون کسایی هستن که جونشونو میدن تا زندگی تو اونطور که میخوای نشه...میخوان تو ببازی تا کنار بکشی و بیان بگن "خب،چیشد؟! کمک میخوای؟!!"
و اگه بگی آره...یعنی شکستتو پذیرفتی واگه بگی نه بازم فرقی نمیکنه...تو شکست خوردی فقط قبولش نمیکنی...
من خودم دارم مسیرو میرم لطفا هولم ندید...شماییکه منتظرید زمین بخورم وبگید"اشتباه کردی!!"،
با اونایی ام که فکر میکنن پیروزی من=شکست اونا...اینو بدونید!!پیروزی من =پیروزی من...اگه با شکست من،بازمین خوردن من،با نابود شدن من خیالتون راحت میشه...خیلی خب...بگید تا خودم کنار بکشم ،چرا سنگ به طرفم میندازید... -
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@raha74;10674 said:
سلاااااااااااااااااااااام شما کجا بودی دوستم..دلم تنگیده بود////////////ایول باحال بود
ســــــــــــــــــــلام رها جان...چطوری عزیزززز؟؟؟...والا درس میخوندم یه خرده هم مریض احوال بودم....دم شما گرم منم دلم واست تنگیده هم واسه شما هم بقیه دوستان...خیلی خلوت شده انجمن!!...ایشالا که دارن میدرسن
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aysan;10675 said:
ســــــــــــــــــــلام رها جان...چطوری عزیزززز؟؟؟...والا درس میخوندم یه خرده هم مریض احوال بودم....دم شما گرم منم دلم واست تنگیده هم واسه شما هم بقیه دوستان...خیلی خلوت شده انجمن!!...ایشالا که دارن میدرسن
منم خوفم عشقی//////اره همه دارن میدرسن.......ایشاللله که الان خوبی///////خداکنه هممون قبولشیم..........
-
-
- updated - - -
-
aysan;10673 said:
سخت ترین چیز تو زندگی اینه که بقیه از شکست تو بیشتر از صعود خودشون خوشحال بشن...
گاهی زندگی اونی که میخوایم نمیشه چون کسایی هستن که جونشونو میدن تا زندگی تو اونطور که میخوای نشه...میخوان تو ببازی تا کنار بکشی و بیان بگن "خب،چیشد؟! کمک میخوای؟!!"
و اگه بگی آره...یعنی شکستتو پذیرفتی واگه بگی نه بازم فرقی نمیکنه...تو شکست خوردی فقط قبولش نمیکنی...
من خودم دارم مسیرو میرم لطفا هولم ندید...شماییکه منتظرید زمین بخورم وبگید"اشتباه کردی!!"،
با اونایی ام که فکر میکنن پیروزی من=شکست اونا...اینو بدونید!!پیروزی من =پیروزی من...اگه با شکست من،بازمین خوردن من،با نابود شدن من خیالتون راحت میشه...خیلی خب...بگید تا خودم کنار بکشم ،چرا سنگ به طرفم میندازید...فک کنم تو انجمن دیگه نباااااااااید شعرو دلنوشته هامونو بزارییییییییییییییم//////اخه مسخرررررررره میکنن
-
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!