-
narjes96 چرا نفرین میکنی خودتو...حتما تجربشو نداری که میگی اینجوری...
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
intllignt
نه
حرفم کللی بود براسا تجربه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
narjes96
ای جااااااااااان
خودت سختگیره خودت باش -
intllignt در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
narjes96 چرا نفرین میکنی خودتو...حتما تجربشو نداری که میگی اینجوری...
دوس دارم یکم توجه کنن به درسم
و سختگیری کنن -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Ss
کارنامتو کپی کن تو برنامه word
و ویرایش کن
ولی بخون هاااااااااااااا
نکنه تنبلی کنی
من ی مرحله اونم چون بابام عصبی بود:) -
Mahsa Ss
و ویرایش کن
ولی بخون هاااااااااااااا
نکنه تنبلی کنی
من ی مرحله اونم چون بابام عصبی بود:)فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparipari بعلي بعلي:)))
نه بابا تنبلي چيه...ازمونمو بخاطر اينكه حالم بد بود بيشتر خراب كردم تا چيز ديگه اي -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
intllignt ميشه نگم:/// بابا بچه هاي اينجا همه دارن ميتركونن
به نظرم كلا ارزوي اوردن شريف رو بايد با خودم به گور ببرم -
این پست پاک شده!
-
به نظرم كلا ارزوي اوردن شريف رو بايد با خودم به گور ببرمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss
وااااااااااااااااااااااا
2ماه هنوز فرصته
تو بخون
بقیش با خدا -
به نظرم كلا ارزوي اوردن شريف رو بايد با خودم به گور ببرمMahsa Ss میشه نگی...بگو خودم راضی نبودم...شمام نگا نکنین..خو بچه های اینجا بترکونن..تو چته؟؟؟؟تو با دیروز خودت رقابت کن..موفق تر میشی
-
Mahsa Ss
و ویرایش کن
ولی بخون هاااااااااااااا
نکنه تنبلی کنی
من ی مرحله اونم چون بابام عصبی بود:)فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparipari نميتونم:/// كلا عذاب وجدان ميگيرم در حد مرگ:(
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
paripari خب يعني خوندمو اين شد:(( خيلي نامردي بود
من كه زبان 100 ميزدم الان 37 زدم
اخه اين انصافه؟
رياضيامو از همش سوال حل كرده بودم و سر ازمون هيچي... -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Ss
نه عزیزم
من دوستم ترازاش 8هزار کانون و 12هزار سنجش
ولی برحسب اتفاق
شریف نشد
الان امیرکبیر میره
وهمش میگه خدارو شکر -
Mahsa Ss میشه نگی...بگو خودم راضی نبودم...شمام نگا نکنین..خو بچه های اینجا بترکونن..تو چته؟؟؟؟تو با دیروز خودت رقابت کن..موفق تر میشی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهintllignt حس ميكنم دست و پاي الكي زدن بوده:(
-
Mahsa Ss خوب فکر کنن...تو خودت از خودت مظمعنی...کلا بنظرم حمایت عاطفی والدین واسه یه کنکوری سمه
-
Mahsa Ss
نه عزیزم
من دوستم ترازاش 8هزار کانون و 12هزار سنجش
ولی برحسب اتفاق
شریف نشد
الان امیرکبیر میره
وهمش میگه خدارو شکرفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparipari خب منكه شريف حتما نميخوام
بيشتر دوست دارم خودِ اصفهان قبول بشم كه پيش خونوادم باشم
ولي خب:(((( -
paripari خب منكه شريف حتما نميخوام
بيشتر دوست دارم خودِ اصفهان قبول بشم كه پيش خونوادم باشم
ولي خب:((((فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss
تلاشتو بکن
نامید نشو
همچی اوکی میشه
خدا نتیجه تلاشو میده نه طبق نتایج ازمون
کنکور اصلا غول نیست -
Mahsa Ss خوب فکر کنن...تو خودت از خودت مظمعنی...کلا بنظرم حمایت عاطفی والدین واسه یه کنکوری سمه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهintllignt عجب حرفي...
بابام كلا كاري نداره...ناراحت ميشه هاااا ولي خب هميشه ميگه درس بخون استراحتم بكن...راحت ميگيره...ولي مامانم نه...خواهرم هم بدتر از هر كسي هييييييييي گير ميده
باورتون نميشه تا حالا چقد زده تو ذوقم:/ -
intllignt عجب حرفي...
بابام كلا كاري نداره...ناراحت ميشه هاااا ولي خب هميشه ميگه درس بخون استراحتم بكن...راحت ميگيره...ولي مامانم نه...خواهرم هم بدتر از هر كسي هييييييييي گير ميده
باورتون نميشه تا حالا چقد زده تو ذوقم:/Mahsa Ss منم شرایط تورو دارم...من یکم هوا شهرمون بهتر شه میرم کتابخونه...حوصله خونه رو ندارم...میخام 90 روز واسه خودم بخونم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرسي بچه ها...:)))
دعا كنين واسه همه خوب پيش بره...و منم همينطور:)
برم بخونم;)