-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلاااااام
از بچه های قدیمی کسی هست عایا؟؟؟ -
سلاااااام
از بچه های قدیمی کسی هست عایا؟؟؟نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@Zohre-Nowrouzi خـــــــــــــــــــــــــرن بعضی معلما!!
من که تا اخر عمر نمیبخشمش! اعصــــــابمو خورد کردنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 الهی حالا ناراحت نکن خودتو زمین اصلا مهم نیس ک تازه جزو معدل نهایی کتبیتم نیستو تاثیریم نداره
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
kia
منظورم آشناعه
آخه جدیدا رو نمیشناسم راحت نیستم باهاشون -
رفقا سلام
چشتون امتحان بد نبینه! رفتم زمین دادم. بیش از 80درصد سوالا اصلا اون سوالایی که دبیر گفته بود نبود!!!! ب جا اینکه 15نمره از ترم دو بیاد برعکس شده بود!(منم از اینطرف فقط ترم دو خونده بودم!)
.
حالا بعضی از رفقا هم میگن خوب دادیم!!!!!!!!خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
رفقا سلام
چشتون امتحان بد نبینه! رفتم زمین دادم. بیش از 80درصد سوالا اصلا اون سوالایی که دبیر گفته بود نبود!!!! ب جا اینکه 15نمره از ترم دو بیاد برعکس شده بود!(منم از اینطرف فقط ترم دو خونده بودم!)
.
حالا بعضی از رفقا هم میگن خوب دادیم!!!!!!!!برا منم این بعضی ها همیشه میگفتن خوب دادیم بعد من که خوب نداده بودم استرس میگرفتم بعد که نمره ها میومد میدیدم بهتر از اون بعضیا شده نمره ام
بعضیا کلا عادت دارن ...
چقد از این بعضیا استفاده کردم تو این دو جمله -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من یه سالی هست عضوم ولی شما رو نمیشناسم زیاد(:
sky daughter -
sky daughterخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهkia در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sky daughterمنم نزدیک دو ساله عضوم و شما رو یکم میشناسم
از اخلاقتون فقط اینو میدونم که یکم حساسید و زودرنج!
به هر حال میخواستم بپرسم از فصل مشتق کدوم قسمتاشو بخونم به نظرتون؟ -
kia در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sky daughterمنم نزدیک دو ساله عضوم و شما رو یکم میشناسم
از اخلاقتون فقط اینو میدونم که یکم حساسید و زودرنج!
به هر حال میخواستم بپرسم از فصل مشتق کدوم قسمتاشو بخونم به نظرتون؟نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsky daughter
چقد تیز
آخه ایشون اصلا کم حرفن چطوری شناختید؟ -
sky daughter
چقد تیز
آخه ایشون اصلا کم حرفن چطوری شناختید؟خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sky daughter
چقد تیز
آخه ایشون اصلا کم حرفن چطوری شناختید؟من کلا آدم باهوشیم (:
پارسال یه گروه داشتیم تو همین انجمن
اونجا یادمه یکی دو دفعه ناراحت شده بودن سر یه موضوعی
حالا نمیدونم ایشون بودن یا یکی دیگه خخخخ
ولی فکر کنم اونموقع اسم کاربیشون User name بود اگه اشتباه نکنم... -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
sonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sky daughter
چقد تیز
آخه ایشون اصلا کم حرفن چطوری شناختید؟من کلا آدم باهوشیم (:
پارسال یه گروه داشتیم تو همین انجمن
اونجا یادمه یکی دو دفعه ناراحت شده بودن سر یه موضوعی
حالا نمیدونم ایشون بودن یا یکی دیگه خخخخ
ولی فکر کنم اونموقع اسم کاربیشون User name بود اگه اشتباه نکنم...نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsky daughter
منم ک تازه واردم حالا حالا ها فک نکنم بشناسید -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
56 روز دیگههههههههه.........
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
sky daughter
منم ک تازه واردم حالا حالا ها فک نکنم بشناسیدخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sky daughter
منم ک تازه واردم حالا حالا ها فک نکنم بشناسیدصحیح
اما از الآن معلومه بچه ی خوبی هستی (: -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali HP در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
روز ترکوندن
امیدوارم برای من همینطور باشه...
-
Ali HP در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
روز ترکوندن
امیدوارم برای من همینطور باشه...
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsky daughter همینطوره..نقاط قوتتو کافیه حفظ کنی تا وقتش برسه
-
sonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sky daughter
منم ک تازه واردم حالا حالا ها فک نکنم بشناسیدصحیح
اما از الآن معلومه بچه ی خوبی هستی (:نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsky daughter
خیلی مچکراز خوبی خودتونه
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای چقد بچه های جدید میبینم
نصف بیشتر بچ ها رو نمیشناسم اصلن
1 ماه نبودمااااا
اصن فرومو انگار نمیشناسم کلن