-
sahba
اون دیگه هفته بعد مشخص میشه که رای مردم کودومه!!!!Orkide yas در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sahba
اون دیگه هفته بعد مشخص میشه که رای مردم کودومه!!!!خو
-
سر کلاس فیزیک بودیم
این استاده هنو تموم نکرده فیزیکشو نامرد
دختره پشت سرم داشت حرف میزد
ینی یه لحظه حس کردم زدم بی بی سی فارسی خخخخخ.اگه همینجوری که اون حرفا رو مو به مو حفظ کرده بود درساشو حفظ کرده باشه رتبه یک کنکور امسال باید بشه
گفتم ابجی یا بزن کانال دیه یا ولومتو کم کنگفت هاع؟گفتم هیچی!!!
-
Orkide yas من خیلی دوست دارم بدونم قضیه این اعدام ها چی بوده؟ یه بحث اعدام کردنه یه بحث هم اینجاس که کیو اعدام کردن. شما میشه بگید کیارو اعدام کردن؟ بلکه من هم برم تحقیق کنم!
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
سر کلاس فیزیک بودیم
این استاده هنو تموم نکرده فیزیکشو نامرد
دختره پشت سرم داشت حرف میزد
ینی یه لحظه حس کردم زدم بی بی سی فارسی خخخخخ.اگه همینجوری که اون حرفا رو مو به مو حفظ کرده بود درساشو حفظ کرده باشه رتبه یک کنکور امسال باید بشه
گفتم ابجی یا بزن کانال دیه یا ولومتو کم کنگفت هاع؟گفتم هیچی!!!
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsahba
Orkide yas
انتخابات تموم میشه
اما کاری نکنیم بعد انتخابات دوستی هامون هم تموم بشه.
لازم نیست کسی کس دیگه ای رو قانع کنه.پس استدلال های سیاسی تون رو ...اگه مردید سوق بدید به سمت تحلیل تس های شیم ()والا بخدااا
من هیچ کدوم از نامزد ها فامیل نزدیک و یا حتی دور منم نیستند...وگرنه الان اینجا رو ستاد کرده بودم...فکر نکنم فامیل شما ها هم باشند.!!!پس...کنکور داریم!!تحلیل سیاسی رو به سوی تحلیل شیمی سوق بدیم -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکور خوبی داشته باشید
خداحافظ همگی
(دعا کنید وسوسه نشم که برگردم!!!خوب نیست هم شخدافظی کنم و برگردم خخخ) -
کنکور خوبی داشته باشید
خداحافظ همگی
(دعا کنید وسوسه نشم که برگردم!!!خوب نیست هم شخدافظی کنم و برگردم خخخ)@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کنکور خوبی داشته باشید
خداحافظ همگی
(دعا کنید وسوسه نشم که برگردم!!!خوب نیست هم شخدافظی کنم و برگردم خخخ)خخخخ
-
کنکور خوبی داشته باشید
خداحافظ همگی
(دعا کنید وسوسه نشم که برگردم!!!خوب نیست هم شخدافظی کنم و برگردم خخخ)نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کنکور خوبی داشته باشید
خداحافظ همگی
(دعا کنید وسوسه نشم که برگردم!!!خوب نیست هم شخدافظی کنم و برگردم خخخ)خدا نگه دارت، ایشالا کنکورت رو خوب بدی.
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!