-
Lila Bib
ینی چی به به حافظه ربط نداره؟؟؟؟
من کتابو تموم کردم میخام یه استراحتی بکنم و برم سرنهایینوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه گفتی فکر می کنم یادم رفته
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به شکلای کتاب اهمیت بده
-
Lila Bib
ینی چی به به حافظه ربط نداره؟؟؟؟
من کتابو تموم کردم میخام یه استراحتی بکنم و برم سرنهایینوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه حتما نمونه سوالات نهایی رو خوب تحلیل کنی وهمشو سعی کن عالی یاد بگیری
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Lila Bib
اره واقعا دینی که خیلی شبیه سال های پیش بود ولی پارسال که ما شیمی و فیزیکمون نهایی بود خیلی شبیه سال های پیش نبود ینی وقت ما خیلی تغییر کرده بود ینی اگه آقای آقاجانی نبود نمیدونستم میخاستم چیکار کنم من شیمی شدم 19.75با اینکه همکلاسی هایی داشتم که خیلی براشون سخت بود.....خدا خیرشون بده -
Lila Bib
اره واقعا دینی که خیلی شبیه سال های پیش بود ولی پارسال که ما شیمی و فیزیکمون نهایی بود خیلی شبیه سال های پیش نبود ینی وقت ما خیلی تغییر کرده بود ینی اگه آقای آقاجانی نبود نمیدونستم میخاستم چیکار کنم من شیمی شدم 19.75با اینکه همکلاسی هایی داشتم که خیلی براشون سخت بود.....خدا خیرشون بدهنوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط Lila Bib انجام شده@دکتر-محبوبه شیمی من ۲۰شدم می دونی چراچوندبیرمون مخمو کرده بود لای نمونه سوالات نهایی از اول سال تا آخر سال من بیچاره پای تخته بودم*
* -
@دکتر-محبوبه شیمی من ۲۰شدم می دونی چراچوندبیرمون مخمو کرده بود لای نمونه سوالات نهایی از اول سال تا آخر سال من بیچاره پای تخته بودم*
* -
@دکتر-محبوبه شیمی من ۲۰شدم می دونی چراچوندبیرمون مخمو کرده بود لای نمونه سوالات نهایی از اول سال تا آخر سال من بیچاره پای تخته بودم*
* -
Lila Bib
آفررررین
دبیرماهم امتحان نهایی 10سال اخیر رو باهم حل میکردیم برا شیمی ولی به نظرمن اصلا تیپ سوالا عوض شده بود یجورایینوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه راسی تا امتحانت نیاسمت گوشی
-
Lila Bib
اره حق باشماست ولی چون دیگه کتابمو تموم کردم خسته شدم و استرسی.....الان خیلی بهتر شدم -
Lila Bib من به شخصه وتجربه بهم ثابت کرده تمام استرسا از امواج گوشی وتلویزیونه و محیط اطرافه یعنی ذهنمونو مشغول می کنند واسترس رو میارند***
-
Lila Bib من به شخصه وتجربه بهم ثابت کرده تمام استرسا از امواج گوشی وتلویزیونه و محیط اطرافه یعنی ذهنمونو مشغول می کنند واسترس رو میارند***
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-محبوبه دوست عزیز ان شاءالله که ۲۰میشی نگران فردا نباش چون فردارو با امروزت میسازی سر سحری منو دعا کنی منم حتما واست دعا می کنم