-
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Šàřà نه
Šàřà نه
مثلن نوشته بومی زابل مناطق محروم
اخه لامصب با پنج هزار و خورده ای دارو آورده شهر خودمون
مرکز استانمونم با چهار هزار و هشتصد دندان آوردهنوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهŠàřà چارهزار منطقه؟
-
Šàřà چارهزار منطقه؟
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رفقا نهایی نمره 7 پاسه دیگه؟؟؟
اصن کسی رو میشناسین کلن سوم و چهارمش خراب و بدون سهمیه باشه ولی تو کنکور ترررکونده باشه؟؟؟؟ -
اصن کسی رو میشناسین کلن سوم و چهارمش خراب و بدون سهمیه باشه ولی تو کنکور ترررکونده باشه؟؟؟؟نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اصن کسی رو میشناسین کلن سوم و چهارمش خراب و بدون سهمیه باشه ولی تو کنکور ترررکونده باشه؟؟؟؟
معلومه که نه -
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آره چهار هزار منطقه سه
بعدشم نوشته بومی
کلن همین کارنامه ها استان ما رتبه داغون رشته عالی
طرف با هفده هزار داره هوشبری میخونه
فک کنم ما خیلی خیلی محرومیم -
اصن کسی رو میشناسین کلن سوم و چهارمش خراب و بدون سهمیه باشه ولی تو کنکور ترررکونده باشه؟؟؟؟نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اصن کسی رو میشناسین کلن سوم و چهارمش خراب و بدون سهمیه باشه ولی تو کنکور ترررکونده باشه؟؟؟؟من میشناسم
-
اصن کسی رو میشناسین کلن سوم و چهارمش خراب و بدون سهمیه باشه ولی تو کنکور ترررکونده باشه؟؟؟؟
معلومه که نهنوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهJAVADM328.G منفی باف
نباش! هستن! چشتو باز کن
-
آره چهار هزار منطقه سه
بعدشم نوشته بومی
فک کنم ما خیلی خیلی محرومیمنوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهŠàřà در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آره چهار هزار منطقه سه
بعدشم نوشته بومی
فک کنم ما خیلی خیلی محرومیمکدوم ساتانید؟
-
اصن کسی رو میشناسین کلن سوم و چهارمش خراب و بدون سهمیه باشه ولی تو کنکور ترررکونده باشه؟؟؟؟من میشناسم
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVezra به خداااا؟
-
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVezra در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
مثلا کی؟
-
JAVADM328.G منفی باف
نباش! هستن! چشتو باز کن
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
JAVADM328.G منفی باف
نباش! هستن! چشتو باز کن
منفی باف نیستم.
خود منفی هستم خخخخخخ -
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اسمش یادم نیس....
ولی تو یه مجله دیدم یه پسره بود.....سوم و چهارم معدل 16 و 15 خورده ای بود...رتبه کنکور 300 و خورده ای -
اسمش یادم نیس....
ولی تو یه مجله دیدم یه پسره بود.....سوم و چهارم معدل 16 و 15 خورده ای بود...رتبه کنکور 300 و خورده اینوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVezra در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اسمش یادم نیس....
ولی تو یه مجله دیدم یه پسره بود.....سوم و چهارم معدل 16 و 15 خورده ای بود...رتبه کنکور 300 و خورده ایاحیانا اون تبلیغ کنکور اسان است نبود؟؟؟
-
اسمش یادم نیس....
ولی تو یه مجله دیدم یه پسره بود.....سوم و چهارم معدل 16 و 15 خورده ای بود...رتبه کنکور 300 و خورده اینوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVezra در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اسمش یادم نیس....
ولی تو یه مجله دیدم یه پسره بود.....سوم و چهارم معدل 16 و 15 خورده ای بود...رتبه کنکور 300 و خورده ایالبته خوندن هم از اواسط فروردین شروع کرده بود
-
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرگ بر اثبات
-
Šàřà در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آره چهار هزار منطقه سه
بعدشم نوشته بومی
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهJAVADM328.G در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Šàřà در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آره چهار هزار منطقه سه
بعدشم نوشته بومی
سیستان و بلوچستان
-
اسمش یادم نیس....
ولی تو یه مجله دیدم یه پسره بود.....سوم و چهارم معدل 16 و 15 خورده ای بود...رتبه کنکور 300 و خورده اینوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVezra اونا خالی بندین 100درصد. دارن تبلیغ موسسه میکنن
-
Vezra اونا خالی بندین 100درصد. دارن تبلیغ موسسه میکنن
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Vezra اونا خالی بندین 100درصد. دارن تبلیغ موسسه میکنن
من که گفتم نمیشه.!!!
ولی دروغ گفتم.
میشه. -
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اسمش یادم نیس....
ولی تو یه مجله دیدم یه پسره بود.....سوم و چهارم معدل 16 و 15 خورده ای بود...رتبه کنکور 300 و خورده ایالبته خوندن هم از اواسط فروردین شروع کرده بود
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVezra ول کن! داره گریم میگیره!
-
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده